- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.101
herkesin zevkleri farklı canımm
ilk başta baktığımda deseni dışında modeli çok cezbetmedi beni
ama arkadaşım kemer kullanmayı seviyo
beline kemer takınca sanki model değişti
çok değişik bi havası oldu , içime sindi sonra
onun beğeniceğinden %100 eminim
önmli olan da o zten
kitap bktığın arkin mi bu?
ivet
kitap alcektim güya :44:
o sahnelerı bılıyorum ay cok guldum cok sırın oluyorlarbarbiveken sefgili arkadasim kankitom hosgeldin ...
hala totomu isitamadim diyebilirim son ayarda actim kalerüferi
selim cok hevesli gitti krese özlemis arkadaslarini sanirim
birde bir krese girince üc dört cocuk hemen selimin etrafini sardi kankitolari
nerdesin oglum 1,5 haftadan beri diyorlardir heralde
:79: :79: :79:aaa bide emre bey bana dediki kizlar sisleri en cabuk inen kalin derili hastamsin , cok cabuk iyilesiyorsun
bebegım patronunuz gercekten cok ıyı Allah razı olsun dusunmus o beyaz takım cok guzelmıs kacırmıssın ıkeanın mobılyaları kotu degıl aslında bır bucuga rahat bulursunuz maskoya baksan aslında modelını soylesen yaparlar
barbim çantaları beğenemedim yaaa:26::26:
bu arada hani ben bebek odası almaktan vazgeçmiştim yaa kiracıyım diye
dün eşimin patronu demişki bebek odası al 800 lirası benden niye 1000 tl değil onuda anlamadım gerçidemekki o 200 liraylada altın alcek
zaten annemlerde bana para vercekler eşimde alalım oda dedi ama çok uçma 1500 tl civarı şimdi oda araştırıyorum hemen beğenip sipariş vermem gerek
allahım bende her aksam yıyorum hemde bol tuzlu olanındannayy çok fena sardım hergün yiyorum hemide hergünnn :18::18:vatandaş geliyor bırakıyorum ancak
niye kiii :26:
maskoya bak bebegım emınım uygun fıyata bulucaksınbarbim çekirdeği bırak sivilce yapıyo sende biliyon dimi
psikolocik baskı yapım
selayım ikeada bebek odası 800 lirayı buluyo ama ben daha uzun ömürlü istiyom onlarda 2500tlden başlıyo
patronumuz gerçekten çok iyi zengin adam nolcek eşim yıllık izin bile almıyo habire çalışıyo araları çok iyi kazadada hiçbir sorun çıkarmamışlardı Allah razı olsun
gelelim beğendiğim bebek odasına
Eki Görüntüle 137000 Eki Görüntüle 137002 Eki Görüntüle 137003 Eki Görüntüle 137004 Eki Görüntüle 137005
pembeli olan akrabamızın kızının odası
diğer sade beyaz olanıda sahibindencomda buldum kadın taşınma sebebiyle satıyo gıcır odayı hemde 800liraya ben eşime gösterene kadar bayan satmış takımı mesela bu takımlar 2.500 civarı
beyazlı takım satılmasaydı alırdım vallaa piyasanın epey alt fiyatı
delı kızım benımayy maranki cikti simdi dinliyorumda...
insanin yüzünden kac cocugu olacagi bilinir diyor
burun kalbe isarettir diyor ,burnumla oynattim ben nolocak simdi
kalbimdemi kücüldü
demekki büyük yürekli olusum bundan geliyor hahahahah
tutım keske bende turk kahvesıyle yırtsam hıc bıkmambilmemki selayım:26: boşver olan olmuş artık ölünün arkasından konuşmaya gerek yok aslında ama üzücü oldu zaten öldğü gecede twitterde 'ya trafikten yada kalpten öleceğim' yazmışinsan hissediyor sanırım öleceğini allah uzun ömürler versin sevdiklerimize...
offf bize yine misafir geliyor:84:türk kahvesi yapmaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
ohh ellerıne saglık askımm ben hepsını cekmedım ne yazıkkı cok anı oldu anca yetıstım mısafırlerehandem somon yapmadim canim patates köftesi yaptim krem peynirli icinde yogurt soslu falan
bende resim cektim xzgim gibi :)
ohhhh gule gule kullan bıemım bana ne aldın :86:tutim,barbitom,kontesim,aybuşum,hendecim, kuşcuk,selayım
napiysiniz kısceler
amma laflamışsınız beee
ben bu gün alışverişe gittim
baya suladım geldim :26:
ama çok cici şeyler aldım
benim yusuf paşa fotomakinasını bozdu , düzelte bilirsem resim eklerim
paşama ciciler aldım (çok çabuk uzuyo boyu yaa )
kendime Mangodan iki dene pantul aldım biri kot , biri siyah parlak kumaş (değişük bişi)
ve yine Mangodan arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak leopar desenli kürk kaban aldım (görünce bayılıcak , tam onun tarzı)
Kotondan kendime 3 dene şıngır şıngır künye aldım
Kırmızı tiriko bi elbise aldım
selam çotanaklarıımmmm
ay çok yorgunum yaa bugün aşkımla alışverişe çıktık
öldü çocuk benim yüzümden
30 dan fazla çiçekçiye gittik ama bi türlü çiçek beğenemedim ben sabahın 9 undan akşımın 5ine kadar
en sonunda bir tane beğendim,çikolatalarımı da yaptırdık hepsi tam istediğim gibi oldu
babam bi an önce verse de söz yüzüklerimizi de taksak keşkee
barbimi kim aradı dersin :82:
sabah 9 ile bilmem kaç arası ara kuşum
bu saatte insan olmuyor
bu daha hayırlı olmuş bence :90: bi de kitap ekleyebilirsin aslında...
ayy ezgim sana bişi almadım :26: birdahakine sana alırım olurmu
bugun cok sıkıldım cok yoruldum teyzeler konusuyor duyuyorum anneme dıyorlar ewı cok guzelmıs ne guzel secmıssın esyaları annemde dedı bız secmedık herseyı kendı zewklerıne gore sectıler aa nasıl sız secmedınız parayı kım verıyorsa onun begendıgı alınır!
bana kızım gel onumuze gec bı bakalım gorelım yuzunu boyunu posunu!!
calısmaya baslamadan gelırsın artık bıze kesın sonra bız sana gelırız artık sonrada annenlere cıkarız sonra yıne sız gelırsınız 60 yasındakı kadınla kankam gıbı gıdıp gelıcem yanı!!
aa sunun gelını gelmemıs nıye gelmedı gelının cok ayıp mantıgı!!
ıste oyle ınsanlar kı nerde ne var ıncelıyorlar
oturma odasına bız ablamların kullanmadıgı takımları almıstık bos durmasın dıye 10 yıl once 2 ay kullanmıs sadece ewını degıstırınce kullanmamıs
aa sende x le aynı koltugumu aldın 10 yıl oncesının esyalarını hatırlıyorlar
ve daha bır suru sey
bugun cok sıkıldım cok yoruldum teyzeler konusuyor duyuyorum anneme dıyorlar ewı cok guzelmıs ne guzel secmıssın esyaları annemde dedı bız secmedık herseyı kendı zewklerıne gore sectıler aa nasıl sız secmedınız parayı kım verıyorsa onun begendıgı alınır!
calısmaya baslamadan gelırsın artık bıze kesın sonra bız sana gelırız artık sonrada annenlere cıkarız sonra yıne sız gelırsınız 60 yasındakı kadınla kankam gıbı gıdıp gelıcem yanı!!
oturma odasına bız ablamların kullanmadıgı takımları almıstık bos durmasın dıye 10 yıl once 2 ay kullanmıs sadece ewını degıstırınce kullanmamıs
ve daha bır suru sey
off guc den cok bana sabır vermıs Allahhiiim söyle bir siradan gideyim..
biem alisverislerdeymis ,kendine ,yusufuna, arkadasina hediyeler almis .. güle güle kullansinlar
deryacik mi yoksa bu ?? o neden ugramiyor hic, oda gelmisti buraya ? güle güle kullansin hediyesini , dogum günü icin cok iyi bir hediye ha kitap ha bu
gecekusu canim demek buldun cicegi en sonunda, ay aksama kadar ugrasmisin bir cicek icin, artik seni gelinlik secerken düsünemiyorum
barbim gelmis ama yorgunmus gitmis
kayunun saci yok benim sacim var :86:
xzgim yorulmakta haklisin canim o kadar misafirle
Allahim biran önce güc ver ezgime
kontes sen bisey yazdinmiydi kuzum..
yazmadin heralde ..
hiiim söyle bir siradan gideyim..
biem alisverislerdeymis ,kendine ,yusufuna, arkadasina hediyeler almis .. güle güle kullansinlar
deryacik mi yoksa bu ?? o neden ugramiyor hic, oda gelmisti buraya ? güle güle kullansin hediyesini , dogum günü icin cok iyi bir hediye ha kitap ha bu
eli bol arkadasım benım
soylemen yeter takılıyorum ben
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum kendilerinebugun cok sıkıldım cok yoruldum teyzeler konusuyor duyuyorum anneme dıyorlar ewı cok guzelmıs ne guzel secmıssın esyaları annemde dedı bız secmedık herseyı kendı zewklerıne gore sectıler aa nasıl sız secmedınız parayı kım verıyorsa onun begendıgı alınır!
ve daha bır suru sey
tişikkir iderim selayım
yok deryacık değil , kk ya pek girmiyo deryacık zaten :)
hediye aldığım kişi benim 13 yllık arkadaşım , onuda üye yapcem buraya
:78: hediye vermeyi severim ben ezgim ya , özellike kendi ellerimle yaptığım bişeyi :26:
çok mutlu oluyorum karşımdaki mutlu olunca napim :44:
bende aynen kuzumm bıseyler yapayım yedıreyım falan cok mutlu oluyorummahandaa bu elbiseyi bugün görünce kontes geldi aklıma
çok hoş bi elbise ezgim, tez zamanda kavuşursun inşlh
Allah onun sabrını verıyor gecekusum yaslı ıste ne dıyeceksınayy ben de düşünemiyorum kendimi gelinlik seçerken vallaa
ezgim hakket nasıl dayandın yaa ben kapının önüne koymuştum çoktan
elbise çok güzelmiş güle güle kullan canım
elbise cok güzel renkler harika uyum sende durusu kesin dahada harikadir bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?