- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.861
bızım fotograf cekımlerı yaptırdıgımız sırket var ya
heryere reklam amaclı koyuyordu bızım pozlarımızı dergılere ınternet sıtelerıne falan
bugun dugun.com sıtesınede koymuslar babamı falanda
cok rahat ve serın tutuyor tam yazlık zaten kuzucum gule gule gıyhee asıl italya orası değilse kıskanmadım selayım
handem son pantolonumu aldım geldim,tensel olan
boydan ve bacak eninden sorun çıkmadı şükürler olsun kii
bol bol durdu çok hafifcicik bi şee
beli bol oldu sadece, o da halledilir
yazın onu görmekten kusarsınız artık kombinlerimde
bi de yeni bir dükkan açılmış burda,hep penti var
diz altı bi çorabını aldım çok ciciii
bi tane de tayt kestirdim gözüme:82:
daha model gelcekmiş,üst katı full penti çorap ve çamaşır yapıcam dedi dükkan sahibi:86:
senin o fotocunun kendi sitesine bakıyorum ben arada ezgim
ay kumsalda maymun etmiş insanları
gelinlik damatlık deniz suyunda kumlar yapışmış üstüne fln
acıdım yaww:26:
neden öyle bi yer seçilmiş anlam veremedim
en mantıklı çekim sizinkiler olmuş vallaa
bi de bşka bi çifti dha beendim
kız tam imzalarken çekilmş
kızın duwak muhteşemdi
pc me kaydettim hemen
ewet ıstanbuldayımezgi sen istanbuldanmısın cnm
saolasın ezgimm
eed tabi kendi seçimleri ama sonra o gelinlikle nasıl evlendiler nasıl temizlendi anlamadm
belki düğün sonrası çektirmişlerdir,o zaman olur bak
kimisi de pek sexi kız
kumsalda svişio gbiler
şahsen istemem öyle
ayy alsana kız en kısa zamanda
merak da mı etmiyorsunn
aaa barbişinn blog mu actı
kontesko adresi yollyabilrimisin cnm cok merak ettim
selam kızlarrr
kaç gündür leyla gibiyim yoğunluktan telaştan giremedim bir türlü kusura bakmayın
hemen size pazar gecesini anlatayım
o gün akşama kadar bendeki heyecan ve telaşı görmeliydiniz,resmen maratonda gibi koşturuyodum her yerde
evde tüm ikramlıklar hazırlandı,her şey bitti.
ben de duşumu aldım saçımı başımı fönledim ve nihayet giyeceğime karar verdim
zil çalınca kalbim duracak sandım,bacaklarımı zaptedemedim öyle titriyorlardı kiii:18:
hoşgeldiniz diyerek içeri aldıka misafirlerimizi,
benimkiyle hiç göz göze gelemiyoruz ama bayılcak gibiyiz
neyse oturduk işte selam kelam faslı baya bi sürdü,onun babası inanın bizden daha heyecanlıydı
o kadar heyecanlıydı ki ben mutfağa yöneldim kahve yapmak için daha kahve ikram etmeden ve ben yokken beni istedi babamdanben kalakaldım ölece ne yapacağımı şaşırdım,bi ateş bastı bi ter bastı
babam da hemen pas vermedi tabi bu şimdilik bi tanışma,bi kaynaşalım hayırlısı olsun falan...
kahveleri yaptım ama tam bir facia yaşadım,hepsi misgibi köpürdü ellerime sağlıkkardeşime tembihlemiştim kahve yaparken falan foto çek die,koştu geldi oda yanıma. tam kahveleri yaptım,benimkinin tuzlu kahvesini yapcem,kardeşim tutturdu bi tanecik ablam var alması o kadar kolay değil diye,bi baktım elinde kırmızı biber kavanozu bana ve fincana doğru yaklaşıo ben resmen tepiniyorum tuz attım acı atma diye,yuk anacım kabul etmiyo bi türlü..atcam atmıcam tartışmasına başladık bi güzel ama sessizce az bişi koydu tamam dedimyeter ,yetmez die die üstüme yürüyo ben bağırıyorum kahveler soğudu ayıp olcak die,ama yok anacım anlamıyo bizim delikanlı ama beni görmeniz lazımdı sinirden neredeyse ağlcam,tam yaklaştı bi dünya acı biberi içine atıcaktı eline bi vurdum olduğu gibi kırmızı biberler mutfağa yayıldı kardeşim şoka girince ben tuttuğum gibi tepsiyi fırladım salona herkese kahvesini ikram ettim.babam habire ter atıyo yavrum benm o kadar kötü oldum ki onu öle görünce benim a.... tuzlu kahve yapacağımı biliodu başka fincana yeltendi ama vermedim tabi annesiyle kikirdiyoruz bu arada yazık canım benimm nasıl bi tadı varsa o kahveninbir yudum aldı,kulakları bile kıpkırmızı oldu daha da içemedi.herkesin fincanınıtopladım ama inat ettim bir saat onun fincanı önünde kaldı.ben de sıkıştırıyorum hbire,kahveniz soğudu aa.bey içseniz falan die benimki hayatta altta kalmaz fazla tuzlu olmuş içemicem dedi dayanamadım işkenceyi bitirdim ama sonra içmedi die çok kızdım ona
ben habire mutfağa girip çıkıyorum evde besleme lamia gibi kaldım bi oturamadım valla akşam boyu rhat rahatateş basıyo beni deli gibi sigara içiom balkonda
muhabbet döndü dolaştı bir daha istediler beni 2 ettibabam yine bir düşünlim ayaklarında.herkes muhabbet ediyo ben öle sandalyede kuzu gibi oturuyorum ilk defa bu kada hanım hanımcık oturdum ve de sessiz kaldım zannımca çok ağırıma gitti valla
aradan 1 saat daha geçti,babaı tekrar başladı asıl mevzuya gelelim die 3. defa istedibabam bana sordu kızım sen ne diosun die.ben de dedim ''baba ben evlilik yapacaksam bu a... olmalı ben onu istiyorum ve de çok seviyorum ''dedim.babam medeni cesaretim karşılığında bi hoş oldu
gençler olgunlaştı madem 7 yıldır görüşüyorlar hayırlısı olsun ama aile büyükleri ile bir daha toplanıp kesin karar alalım dedi. bol bol yedik içtik onlar gidince benim bacaklarımın titremesi geçti...
yarın akşam aile büyükleri ile toplanıyoruz babam bu sefer evet diyecek,o günden beri annemle sürekli ağlıyoruz çok zor bir şeymiş yaakısmetse cuma günü evde aile arasında söz yapıcaz
kusura bakmayın farkında değilim çok uzun yazmışım umarım sizi sıkmam...birazdan fotolar gelicek
selam kızlar dün akşam gelemedimannemle üsküdara gittik eve geldik karnıma kramplar girmeye başladı ne olduysa ben kendimi kaybettim annemin kollarında bayıldım babam evdeydi yatağıma aldılar beni komşular falan gelmişler kolonya ile masaj falan yaptılar yemin ediyorum çok korkunçtu yüzüm bembeyazmıştı annem ve babam çok korkmuş babama ölmek istemiyorum baba diye sarılmışım gözlerim kapalı ama elimi biri tutuyordu babamın eliydi çok korktum allahım düşmanımın başına vermesin yataktan kalkamıyorum annemin yanında yatıyorum sizi merakta bırakmak istemedim...
ayburcum güle güle kullan bebişmm
ama yazısını okuyamadım :26:
ay barbim çok ince ruhlu bi güsellik yaa
selam kızlar
bırdı ıkı bebek oldular mısır gevreklerını yedıler
benı gıdıklama savasınada gırdıler smdı uyutucam onları
ayburum tshırtun cok ama cok guzel
barbımın kesesıne bereket
barbicim kız siz yeni taşınmadınız mı
daha yerleşmeden tekrar mı taşınıyosunuz?
evdeki tadilat olayı çıkınca ben de taşıncaktım az kalsın ama bu halde yapamam diye tuttuk kendimizi
yazı beklicez bebek biraz toparlanınca taşıncaz evi hiç sevemedik
barbim görüyomusun ben geçmişi okuyana kdr yine kimse kalmadı topikte kız:2:
yarın öğlen gelcem gece kimse olmuyo burda
kuşkammAllah cızırtını virmeye
kıss çocuğa neden tuzlu acılı içirdin,kız istemezse tuzlu yapılır
sen istiyosun ben olsam bal şerbetine döndürürdüm ki nasıl istediğini anlasın
bidaha kahve yapıcak olursan bolca şeker koy onunkine
neyse güzel geçmiş sevindim
Allah tamamına erdirsin
Misafirlerim bendeler hala ... Aksama italyaya alisverise gidecegiz .. Markalarin guzel buyuk outletleri var oraya ...
Gecmisi okuyamadim opuldunuz
sen benı cok pozıtıf bırı olarak goruyosun kontesım ama yanılıyosun
sadece sıcak kanlıyım pozıtıflık duygularımı kaybedelı cok oldu
selaya sor o ıyı bılır
way be aksam yemegınıde fransada mı yıyeceksınız
4 saat ıtalya dımı bebegımm
bızım ıcınde gez bebegım
slmlar geçmişi okuyamıyorum çok yorgunum
gözlerim yanıyo
bgn sabah yine doktora gittim gece sabaha kadar öksürük yine başladı işin kötüsü öksürdükçe benden su gelmeye başladı
bende korkarak doktora gittim sabah neyseki bebeğin suyu değilmiş gelen mesaneye baskı olduğu için
idrarmış
daha yeni geldim hemen uyuyucam sonra girerim öptüm hepinizi
Xzgim kontesim italya sinirindayiz yani yarim saat .. Ama orasi gercek italya gibi degil burasi gibi
Xzgim senin aklinda venedig kalmis bebegim venedi 4 saat suruyor ...
Barbim tamam almiyorum canim yaza yatirim yapmaya karar verdim :) sagol bitanem
geçmiş olsun ayburcum
ne kdr sık hasta oldun sen ya böyle
biz de dün dr daydık
prenses iyiymiş gülümsedi bize:)
dr pek karşılaşmıyoruz denk gelmiyo gülmesi dedi
suratı ya çok asık ya gülüyo birden anlayamadım:)
kafası biraz büyük olduğüundan normal doğum olmayabilirmiş
bi de bendeki sıvı biraz fazla çıktı
ilerki haftalarda belli olcak doğum şekli
uzun uzun gördük dün bebişi çok güzeldi
iki hafta sonra tekrar gidiyorum
herkese selammm annem güne gitti babamda bana bakmak için bugün işe gitmedi bende size bir bakayım dedim birazdan yine yatacağım...
geçmiş olsun diyen herkese çok mersi bu ara kendimi sağlam okutmam lazım dilimden dualar eksik olmuyor artık bişey var üstümde sankineyse görüşmek üzere kızlar öpüyorum sizi...:80:
barbim bloğunda bahsettiğin parfümü denedim
ben beğendim annem aşık oldu
adını unutma mutlaka alalım dedi
adam dedi bu beren saat parfümü
diğer liseli kız tipi müşteri grubu kahkaha kopardı filan,çok sinir oldum
berenden nefret ederim
onun adına çıkan her b*ku alan safito kız gibi göründüm sanırım :26:
selayım senin söylediğin parfümden yoktu,diğer parfümeriye bakıcam en kısa zamanda
aaa barbişinn blog mu actı
kontesko adresi yollyabilrimisin cnm cok merak ettim
iyi sohbetler kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?