Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim tşkk ederim iyi dileklerin için şeker
asya prenses demişsin ya ben hala karar veremedim
doğduktan sonra mı koycaz ne adını

selam can kızlar
uzun zamandır yazmıyordum.
herkesler iyidir umarım.

bizde yarı yıl tatilindeyiz pazartesi bitiyor
neredeyse evde geçirdik tatili
bol bol film izledik kitap okudum bir kere de tiyatroya gidebildik
en güzeli bu tatilden faydalanıp ipek'imin tuvalet eğitimi işini bitirdim şükür
ilk gün hiç öğrenemeyecek gibi geldi ama maşallah 3. gün bitirdik

slmlr geçmişi toptan okuycam inş affola
bgn yine hastanedeydik dün gece hiç uyuyamadım bi taraftan ateş bi taraftan öksürük çok fenaydı
sabahı zor ettik ve hemen hastaneye gittik ayakta kalacak gücüm bile yoktu
güzelbir serum yedim tam 2.5 saat sürdü eve gelince kendimi direk yatağa attım hala düzelemedim çok yorgunum gözlerim yanıyo ateşim 38çıktı
ciddi bir istirahate ihtiyacım var barbim öksürüğüme tanık oldu zaten
hepinizi öpüyorum pc ekranına bile bakamıyom

ayburum geçmiş olsun ya hiç önemli değil geçmişi okuman filan
keşke daha önce gitseydin de bu kdr çekmeseydin be kuşum:18:

selam günaydın hg

herkese selam kızlar geçmişi okuyamadım..dün akşam çook yakın bir aile dostumuz bir amcamız vefat etti şile'ye gömülecekti sabah otobüslerle bizde minibüsle şile'ye gittik cenazeyi birde ordaki camiden kaldırdılar orda gömüldü zaten çok moralim bozuk ağlayacam ağlayamıyorum da size bakayım dedim akşama belki cenaze evine okumaya gidicez annemle...hepinize selamlar sevgiler...

tebrik ederim ipegi :)
ya ne affi yaa, sen yat dinlen kendine gel nolur biran önce

seni merak ediyordum sagligini, bu aklima gelmemisti tutim basiniz sag olsun canim

aybur geçmiş olsun canım
dikkat et kendine

tutim başınız sağolsun allah rahmet etsin canım
ölümler çok acı
allah sabır versin ailesine yakınlarına

kontes hoşbuldum canımm

selayım sağolasın şeker

selam kızlaar annemi aldım geldim
akşama kadar dolaştık iki tane pantolon aldık bi tane hırka bi de ayakkabı beğendim yarın denicem ama bugün kalın çoraplarla üşendim
kargomu da aldım elbise güzelmiş ama kemeri ben deri gibi bişey sandıydım kumaş üzerine işlemeymiş

gnydıncım hoşgeldin canım uğramıyosun buralara ipek için sevindim artık yeni bi dönem onun için

ayburum yoruyosa pc ye de bakma hep dinlen lütfen inşallah serum işe yarar canım benim

tutim başınız sağolsun bu ara ölüm haberleri mahvetti bizi

Handem ne tatli heyecan is icin alisveris ... Cok seviniyorum ya sanki ben basliyacagim

O elbise guzelde yazlik yerde elbise olarakta giyebilirim eger tatile cikarsak .. Yoksa evde aile ziyaretlerinde tunik yaparim ancak :)
canım selayım yaa
yazlık yer için de güzel olur evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…