- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.021
yorgunluktan ölüyoruum alışveriş mahvetti beni yaaa
yüzüklerimizi beğendik kıyafetlerimizi de aldık her şey tamam yarına sadece pasta teslimatımız var.
buu arada barbiecimm valla sennii alıntılamayı nasıl unuttum bilemedim kusura bakma güzelim olur mu
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
aklıma gelmişken ben de bilmiodum valla kenin selayın kardeşi olduğunu
kontes ben bluzu beğendim canım ama kemeriyle
herkese selammm
ben çok heyecann yaptım kızlar yaaa yarın sözlü olcammm bu heyecan normal değil mii:18:
yine bir vefat haberi basınız sagolsun tutım :26:
handem elbıse harıka olmus cok yakısmıs gule gule gıy bebegım
ayburum ewden cıkma lutfen doktor ısını aksatma
kontesım bana mesaj geldı yola cıkmıstır kargonuz 1 gunde ulasıcaktır bı numara falan vermısler
ewe getırmıolarmı yoksa
dıger butun alısverıslerıde ewe getırdıler eger eve getırmıolarsa cok kızarım bosuna mı kargo parasını alıyorlar
gunduz sular kesıldı aksam temızlık yaptım sonrada elektrıkler kesıldı sınırımden olucem
sarma sarıyorum sımdı bu gecede bana uyku haram galıba
Ben kapadim ben actim topigi:)
Gece uyaninca uyuyamamistim ama kimseler kalmamis ..
Hand M( barbii). Yani h& m esyalarim geldi en nihayetinde 1 ay olacak nerdeyse :))
Hepinize tekrardan gunaydinnn
meraba kızlar. Sizin muhabbetiniz cok hosuma gidio süreklide bu topikteym ama ilk defa yazıorum. Malum bu aralar cok vefat haberi duydunuz btanede benden gelsın. (ayy buda istek parca söyler gibi oldu:26:) cok sevdiğim arkadasımın kuzeni ölmüş , 8 yasşında ve kanserdensizlerle paylaşmak istedm bu acı haberi , daha küçücükk hayat ne kadar kısa ve acımasız. Allah hepimize uzun ama saglıklı ömürler versin sizleri cok begeniyorum muhabbetiniz , dostlugunuz hiç bozulmasın inşallah
barbim arka plan çok fena gözlerimi alıyorrrrr:84:
hafıza kartımı kaybettim makinemin içine koyacak bi kart bulsam handem
bitirmez tezimi yapıcam, ama sadece tez olarak kalıcak literatüre geçmiyecek çünkülüm deişmicekler ettiğim kavgayla kalıcam buna eminim
olsunnn ben yinede denicemmm
bencede daha ii duruyo handem, ayy bizde elbiseleri sipariş ettik ezgiyle söylemişmiydik bizimkide gelse artıkın :44:
barbim evet arka plan resimlerin önüne geçmiş
çok zor görülüyor resimler
kontesim o sandık 3-4 yılda anca dolar sen başla şimdiden
kontesim sandık işin şakası tabiki sen bekar hanımlar demişsin ya hoşuma gitti şaka yapıyorumyok kuşum yok :86:
bazı sebeplerden dolayı bizim evlilik sizlerinki gibi ritüellere uygun olmayabilir
boşa masraf etmeyeyim
onun yerine kıyafet alayım,giyeyim :82:
kontesim sandık işin şakası tabiki sen bekar hanımlar demişsin ya hoşuma gitti şaka yapıyorum
benim de bir sandığım olmadı zaten ev için ne gerekliyse onu aldık o da nişandan sonra
ay o merlin miydi
madonna deil mi kızım o :26:
Tesekkurler selayhus. Allah Selime size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?