Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlar benim dedem balıkla ayran içermiş :44:
92 yaşına kadar turp gibi yaşamıştı maşallh

enigma - karikatür - nescafe - çikolata keyfine gidiyorum ben

dün migrosta (tansaş dediğim meğersem migrosmuş) acıkınca bi dünya çikolata aldım

sevmem ama bu ara canım çekiyor :78:

rejime girdim gireli tatlıcı oldum çıktım zaten ah bana

Son düzenleme:

zaten neyi yememen gerekirse onu cani ister insanin.

kokusum dedigin siteyi bende bilmiyorum.

Son düzenleme:
selam kıslaar
birazdan çıkıcaz annemlerle avm ye gidicez onlara laptop bakıcaz çıkmadan size bakayım dedim

ayburum daha iyi olmana sevindim sen böyle kendine bakmaya devam et hemen geçsin canım
evet dipfriz doldurma işini akşam yapıcaz

selayım o selimi yerim ben ne güzel asmış onu eminim ambalajı açabilse onu da yapardı
annemlere gösterdim onlar da çok güldü

bmcim evet balık bayatsa zaten balık zehirler sütün öyle bir durumu yokmuş
ben de gnydnın dediği helva tatlısını söylicektim çok da basit oluyor irmik ya da un helvası da yapabilirsin

kontescim o şeyler çok güzelmiş kaçaydı internette ben de bugün bi bakayım tchibodan

handem iyi alisverisler canim size kolay gelsin...

biem cok güzelmis bu resim sen yinede kendin yapacakmisin ??? bu cok hosuma gitti

bu aksam abimler yatili geleceklermis bana ben yavastan hazirliklarima basliyayim artik

selime aşığımmmm
selimin zekasına aşığımmmmmm
çok seviorum yumuduğumuuuu
geçmişte bitek onu gördüm de
ağşama bakarım
şindik dışarı çıkıoruz ev bakıcaz:82:
yine bu semtte ama hiç değilse daha oturmak isteyebiliceğim bi yerde
elveda bahçelievlerr hayalleri

kolay gelsin sanada güzelim neden bahcelievler degil annecigin ikna olmadi degilmi
ama olsun icine sinen bir ev olsunda artik napacaksin zaten gecici o evdesin ...
insallah keninle evlenince istedigin yerde oturursun

neler değişti kız hayatınızda ? depresyona girdimi seninki gelincee ?
cnm ilk gün tuhaftı davranışları adam snki doguştan asker sivil hayatı benimseyemedi biara ama sonra düzeldi msşllh biraz fazla kıskanç oldu ama önüne geçicm bn onun bilmem henüz kötü bişy yok gelir gelmz iş aramaya başladı mezun olup hemen gitmişti çünkü hmm bide en büyük derdimiz şuan uyku sorunu geceleri oturuyo 3 e kadr fln uyuyoo
kızlar bakın ne buldummmmmmmmmm
bunu da anneme mi alsam
kullanışlı mıdır ki?
çok tatlı bunlarrrrrrrrrrr

siteyi inceledim face de cocco butuik diye bir sayfa va oradaki ürünlerin aynısı cnf firması.. ama siperiş baya uzun iş sanırım cok begendim ayaykabıyı Eki Görüntüle 140668
çok tatlı bi ayakkabı buuu ama rengi pek kullanışlı deil sanki.. bide bu tarz şeyler shoetekfiyat die bi site wr magazalarıda var caddede etilerde ordada bulabilirsn cnm

tünaydın kızlar....selayım msn dede konuştuk tekrar geçmiş olsun canım iyi huylu kist bişey yapmazcanım için rahat olsun...selimoşa çok güldüm ya yavrum benim asmış makinaya ambalajı ile hahah akıllı poidiğim benim eti cinim benimmm
xzgim nikah şahidi olucakmış vay vay yakışır capon bebeğime
barbim ev bakıyordur şimdi inşallah istediği gibi ev bulurlar...
biemcim bizdede balıktan sonra tahin helvası yenir eğer ki evde balık varsa menü balık+salata+tahin helvası olur bu kadar....bence sütlü tatlı yerine tahin helvası al balığa en çok tahin helvası yakışıyor ama dersenki çayın yanına bişey yapmak istiyorum diye hafif bir kek yapabilirsin...
ayburcum geçmiş olsun sana tekrardan canım bebişinde sağlıcakla büyüyordur az zaman kaldı oyyy
kkontes canım başının ağrısına keşke daha hızlı bir çözüm bulunabilse
gunaydın cım pasta tarifi vermiş ağzm sulandı yine
handemde anneciği ile laptop bakıyormuş
kuşkam sıramı aldın hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin..herşey gönlünce olsun canım...

tutinizde bugün evde aynen bu modda aradada:84::85: bu modda bazende sinirlenince:95: değişik duygular içinde oluyorum regl ikensabah çok sancım vardı 8 de kalktım kahvaltı ettim ilaç aldım uyumuşum yarımda kalktım benimki aramış 2 kere kesin sauna keyfindedir:95:

herbikeslere mutlu musmutlu hafta sonları diliyorum....

tutiskom selamlar bebegim dinlen dinlen en azindan regl oluyorsun ben napiiim olmuyorum

biz krese gittik geldik 1 saat tiyatro degilmis tam olarak kukla show vardi
ama hem almanca konustugu icin selimin tam dikkatini cekmedi henüz birazcik ilgilendi

handem iyi alisverisler canim size kolay gelsin...

biem cok güzelmis bu resim sen yinede kendin yapacakmisin ??? bu cok hosuma gitti

bu aksam abimler yatili geleceklermis bana ben yavastan hazirliklarima basliyayim artik

Evet selayım yinede kendim yapmayı istiyorum
buna bakarak yaparım
ama benimsokağımda insanalr olmıycak
sadece sokak ve tren , yana doğru geniş olmıycak boyu uzun olucak

tuğçem baktım netten tahin helvasına ama misafire sadece o basit kalır gibi geldi
ikisinide yapsam çok fazla olurdu
bende sadece çayın yanına tavuk göğsü yaptım ama
sade tavuk göğsünü fincanlara döktüm içine çilek koydum
yarısını da kakaolu yaptım , küçük küçük kalpli kek kalıbım vardı
kakaolu olanuda ona döktüm içlerine muz parçası koydum
ters çevirip tabağa çıkarıcam
fotolarım inşlh
çok hoş oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…