Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

iyi akşamlar kızlar

selaycım oyunu kabul ettim canımm
b&m eline sağlık pek güzel görünüyor

yarın okullar açılıyor tatil bitiyor
biraz dışarı çıktık bugün sonrada temizlik yaptık
şimdide behzat ç yi izliyorum. izleyen var mı ?
yarın büyük gün sevgililer günü bakımından :))

kolay gelsin sanada güzelim neden bahcelievler degil annecigin ikna olmadi degilmi
ama olsun icine sinen bir ev olsunda artik napacaksin zaten gecici o evdesin ...
insallah keninle evlenince istedigin yerde oturursun

evet ikna olmadı selayım evler çook pahalı :18:
ayy evet inş o zaman geçerim istediğim yerlere :97:

canım benim hakkında hayırlısı tabi ki nasipten ötesi yaşanmıyor. Allah bizlere ne yazdıysa onları yaşıyoruz ,umarım herşey güzel olur , temennimiz bu

sendemi sardın bebeim bende çok sardım işte oynuorumm
son günlerde çok yoruldun koşuşturdun . bu yüzden olmasın dizin

barbıtom ortak noktalarımıza brı daha eklendı
telefon,fotograf makınesi,yaris bide b.evler hasreti
olabılır barbm suan beklemedeyım gecmezse gıdıcem
bende fena sardım o oyunun bıde normalı dıye gecen bı oyun daha var bzımkısı daha zor
dun gece rekoru kırdım herhalde her gun yenılenıyor rekor

evet xzgim bahçelievler hasretim hepsine değiyor ama belki ben kavuşurum birgün ama seninki hepten hasretlik kuşum gerçi senin hasretliğinede can kurban ama
evet ihmal etme sakın komple yırtılı falan ALLAH korusunnn
ayy çok pıtırcıklar dimi, bayılıorum onlara ama hele kafa sallamalarına beni alma onu al der gibiler

Beren91 , julia selam kizlar hosgeldiniz ...

Gnycigim tesekkur ederim ...

Barbitom buldunuzmu hic akliniza yatan bir yer oldumu ???

Xzgim bebegim insallah tekrarlamaz o gunler dua ediyorum senin icin canim

Kontesimm cok guzel bu haber yaa sevindim senin adina ...iyikide ariza cikarmisin diyesim geldi aglamayana meme yok :92:

selam kızlar
sonunda bitti işler bütün gün ütü ve yemek yaptık arada 1 saatte ders yaptım şimdi duşa girip kıyafetlerimi hazırlıcam çok heyecanlıyım yarın için

beren julia hoşgeldiniz selam size de

selayım anneler olmasa naparız bilmem sağolsunlar herşeyi kolaylaştırmak için uğraşıyolar biz de faydalanıyoruz napalım senin misafirlerin gitti mi canım

kontesim çok sevindim senin için ne güzel bir sevgililer günü olur inşallah gelebilir canım

barbim evler nasıldı bişeyler bulabildiniz mi
sen sonucunu öğrendin mi açıklandı galiba dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…