Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayni ben :))

gecenki sana gelen yorum komikti dikkatini cektimi
o giydigine top denir diye yazilmis :)))
bilmiyorsan ögrende gel

aa öğrende gel mi yazmış tı görmedim valla :ecrin_bebek:

hee bilmiyodum napiyim topmudur nedir, atlet don işte daha ne olsun sempatiksalakcinni

ben sana teklifte göndermistim , hep yüzsüz yüzsüz görüyorsun diye :) simdi hakkimda cok sey biliyorsun yüzümü adimi boyumu kilomu :)))

sende bakirköydesin heralde bir ara bir akrabami beklemistim meydanin ordaki kafede 2 saat

ailemle geldim esimi burda tanidim ben canim

uzak olani degil kiz almanyanin yanindakindeyim :)

yok b.köyde değilim ama yakınım oralara aklinialirimsmile
ay ne biliyim türkiye dışı heryer uzak bana göre sempatiksalakcinni
ne kadardır ordasınız

13 yasimda idim geldigimde simdi oldum 29 hayli olmus yani.

ozamanlar tanisaydim seni bakirköyde bekledigim zaman arardim gel derdim :)) cok SIKILMISTIm kafede elimde bavulla :))) nerdeyse bulasiga gececektim arka tarafa

ahahaha çok güldüm buna ilahiiii sempatiksalakcinni
keşkeee
türkiyeye gelirseniz ben seni bekletmem hemen gelirim :)))
baya olmuş valla gideli, zordur dimi

alistim artik burda yasamaya burda okudum, is yerim burda ailem burda cevre burda , ama tabikide insan tr yi ariyor hep özlüyor bide ben burda dogmadim cocukluk dönemim orda gecti yani burukluk oluyor hep, mesele icimde cok uhdedir üniversiteye gidememek türkiyede üniversite arkadasligi falan filan bide istanbulda okumak :))

:)))))
bende seni ilk baslarda rusyada saniyordum :) ken abimizde rustur heralde diyordum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…