Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlar merhaba, acil yardımınıza ihtiyacım var :S akşam yemeğe misafirim gelicek 6 kişiler, ve az önce haber verdiler, 6da işten çıkıyorum 1 saatte ne yapabilirim, çok bişey hazırlayamam diye birisi içli köfte yapıcakmış, sende bi makarna haşlarsın dediler ama olmaz şimdi evime ilk kez geliyoar, içli köfnenin yanına ne gider ki :s bi mercimek çorbası yapıyım bi pilav yemek olarak ne yapabilirim hiç bişey gelmiyo aklıma, lütfen bi yardım edermisiniz ya

Hepinize tunaydin ..
Bugun ailecek evdeyiz ...
Barbitom ayakkabi cok cici cantada oyle ...
Kontesim cok guzel durur bence taytinla bu kazak
Biem gule gule kulkan sende pijamalarini...

Bu net alisverisi kadin milleti icin cok tehlikeli yaa gerekli gereksiz alyoruz :))
Ezgim uykucu guzelim :)))daha uyuyorsundur ..

Damla cok bisey yapamazsin ama zaten icli kofte basli basina bit yemek yanina degisik mezeler hazirlasan ???? Yogurtlu kereviz , patates salatasi gibi falan , dedigin gibi corba makarna tamam yani 1 saat vaktin var sonucta , daha evini de toparlamak istersin ??

sağol canım pilavdan vaz geçtim hem bulgurlu zaten içli köfte, pilav olmaz aynen senn dediğin gibi meze tarzı hafif bişler olması lazım, mercimek çorbası+içli köfte+havucu kavurup yada haşlayıp sarımsaklı yoğurtla bi meze+karışık salata+ fırında patates haşlamalı ıspanak yemeği olur mu tatlım sen daha iyi anlarsın tecrübelisin :26: birazdan öğle arasında da eve gidip mozaik pasta yapıyım çayın yanını bu arada allahtan evim toplu ve temiz dün temizlik yapmıştım

Son düzenleme:
evet damla güzel olur degisik hafif olur bunu yapabilirsin hem basinda beklemene gerek yok firina koyarsin o arada diger islerini halledersin..
kolay gelsin simdiden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…