- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.101
bu sefer şans bana güldü barbitom evetay çok mutlu oldum
kızlar merhaba, acil yardımınıza ihtiyacım var :S akşam yemeğe misafirim gelicek 6 kişiler, ve az önce haber verdiler, 6da işten çıkıyorum 1 saatte ne yapabilirim, çok bişey hazırlayamam diye birisi içli köfte yapıcakmış, sende bi makarna haşlarsın dediler ama olmaz şimdi evime ilk kez geliyoar, içli köfnenin yanına ne gider ki :s bi mercimek çorbası yapıyım bi pilav yemek olarak ne yapabilirim hiç bişey gelmiyo aklıma, lütfen bi yardım edermisiniz ya
günaydınnnn
barbicim saçlar ne durumda tam olmamıs sanırım
hangi marka hangi renk ile boyadın
Hepinize tunaydin ..
Bugun ailecek evdeyiz ...
Barbitom ayakkabi cok cici cantada oyle ...
Kontesim cok guzel durur bence taytinla bu kazak
Biem gule gule kulkan sende pijamalarini...
Bu net alisverisi kadin milleti icin cok tehlikeli yaagerekli gereksiz alyoruz :))
Ezgim uykucu guzelim :)))daha uyuyorsundur ..
Damla cok bisey yapamazsin ama zaten icli kofte basli basina bit yemek yanina degisik mezeler hazirlasan ???? Yogurtlu kereviz , patates salatasi gibi falan , dedigin gibi corba makarna tamam yani 1 saat vaktin var sonucta , daha evini de toparlamak istersin ??
güzel günlerde giy bebeğimm taksimde buna benzer şeyler çok var aslında fiyatlarıda çok uyguna insallah geldıgınde gıderız kendını kaybedersınteşekkürler ezgtomminş örter bakalım,kızlar benden uzun ya hani ondan güvendim
h.g. ezgimm
teşekkürederimm
ayy kaç gündür çamaşır yıkanıyo
makına isyan edicek
hepsini biriktirdim
5 kazan yıkadım
şimdi bir yığın ütü var
hepsini ütülemem lazımm bugün
kociğin gömleklerinin hazır olması lazım
evlendik evleneli ilk defa 3 gün ayrı kalıcaznapcem yaaa
allahtan arkadaşım gelicek bi nebze can olucak bana :97:
yine heryerım tutuk kalktım bebegım yaayy kontesim popo örtme konusunu bende düsündüm bebegim yaa insallah örter poponutaytla cünkü cok ortaya cikiyorlar
xzgim askim selam günaydin uyuyan güzelim nasilsin ???
sende git istinyeparka ordan h & m e ugrarsin
barbitom sen haftaya nasil basladin bebegim ??
biem 3 günden neolacak kiz bisey olmaz merak etme
bu camasir derdi bendede var ..kurutucu almak istiyorum kis aylari icin süper olur diye düsünüyorum _
sağolasın ezgim
burda hiç bulamadım böyle bol,o yüzden atladım
aslında pahalı geldi ama işte
inş dağıtırız oraları
biemim bende en basta tek yatmak rahat olmaktan bahsedıyordum ama daha 3 ay gectı alıstım
cok farklı bı duyguymus ayrı kalmakta oyle Allah daha uzun ayrılıklar yasatmasın bosver arkadasında sendeyse kızkıza vakıt gecırırsınız.benımde yıkamam gereken camasırlar var bı dolu utu yaparkende ac televızyon yada fılm onu ızlerken dınlerken daha kolay gecıyor
biem 3 günden neolacak kiz bisey olmaz merak etme
bu camasir derdi bendede var ..kurutucu almak istiyorum kis aylari icin süper olur diye düsünüyorum _
konteskoo selime yaptigin yoruma koptum feyste
ezgim bizde seni yiyebilirmiyiz :)) ham hum ham hum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?