Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Gloxi sen zaten aramizdasin kiz bide izinmi istiyorsun .. Buyur gel feysimizde bile varsin

Biemcim eve gececeksiniz yaa belki ona isarettir oyle yorumladim

Benim husda giresunlu bende cotanagim ..

Barbim hatirladinmi yaa bende keci dogurmustum

Evlilikte ilk zamanlar tartisma kusluk cok oluyor , sonra bunye ruh bagisiklik kazaniyor dayanikli oluyor ornek bakiniz: selay

Bugun sarimsak sampuani uygulayisimin son gunuydu nefret etzim kokusundan .. Atiyorum attim

saol canımm
biz eşimle beraber kullanıyoduk sarımsaklı şampuanı...
oohhh kokulu kokulu dolanıyoduk sonra

ahh sleyaım keşke ama nisana sarktı ev teslimleri
aslında szöleşme tarihimizde nisandı ama yok ocakta teslim yok şubatta teslim diye heveslendirdiler milleti
bizde eşimle artık ümid etmiyoruz nisandan önce teslimi

ama bi yerden bi mal gelebilir yada ,
arkadaş çevremde olanlardan dolayıda olabilir,çünkü bu konuda içim çok ferah bu ara
vicdanım çok rahatladı
belkide onun için böylede görmüş olabilirim

yeni ev heyecanı negüzeldir şimdiii
hayırlısıyla taşınıp,güzel güzel oturun inşallah
boşver geç olsunda hayırlı olsun

gloxim kilo arttıkça horlama çoğalıyo
ameliyat işide varmış bir an önce düzelir inş
bu arada sen zaten bu topictensin
ilk yıllar bende çok alınırdım herşeye ağlardım şimdi ise uslandım doğum günümü unuttu diye accık ağladım mesela hala pastamda gelmedi düşünolgunlaştım heralde
barbim günlük raporr veriyim dedim ne yaptığımı yazdım
bm ev teslimleri sarkabiliyo ne yazıkki

selayım keçiyi ne zaman doğurdun:))

bu arada klavyem giderek bozuluyo çoğu harf basmıyooo

Son düzenleme:
yeni ev heyecanı negüzeldir şimdiii
hayırlısıyla taşınıp,güzel güzel oturun inşallah
boşver geç olsunda hayırlı olsun

bizde öyle dua ediyoruz galoxim, 2 ay neki yeterki sözleşme tarihinde hayırlısıyla bi teslim etsinlerde

çok fazla heycan var
yeni evim için bi sürü şey aldım ve paketlerinde duruyo
açıp kullanmamak için zor duruyorum
annem firenliyo hep beni
evinde temiz temiz kullanırsın diyo

Allah ev isteyen herkese nasip etsin inşlh çok gzüel bi duygu
binlerce şükürler olsun Rabbime

darısı başımıza inş
yeni ev gibisi yok yaa helede kendi evinse
Allah kem gözlerden korusun

bm libi geldimi türkiyeye

Son düzenleme:

ayy ben pasta alıp geliyım sana olar mıı

:90: eşyalarını dağiştircekmiydin?öyle diyodun sank bi ara

Merhaba canlarim
Kisaca yazip cikmam lazim; ögrencim gelecek cünkü birazdan...
Dün gece gec geldik eve; bu yüzden yazamadim: deneme calismasi
iyi gecti gibi; sirketi cok begendim, is zevkli ve ortam da güzele benziyor...
Ama henüz kesin birsey söylemediler; iki kisi daha varmis.
Onlar da calisdiktan sonra en gec birdahaki haftanin sonuna kadar
haber vereceklermis... yüregim insaallah olur diyor, ama tabiiki hayirlisi
icin duaciyim...
Isten sonra eve gelmeden direk sinemaya gittik: "Ask tesadüfleri sever"`i
izledik esimle; begendim, ama öyle herkesin abarttigi kadar bayilmadim ben...
Gecmisi okuyamadim; insaallah hersey yolundadir...
Bu arada benim icin dua edenlerden Allah binlerce kez razi olsun...
Görüsmek üzere ins..

darısı başımıza inş
yeni ev gibisi yok yaa helede kendi evinse
Allah kem gözlerden korusun

bm libi geldimi türkiyeye

Aminnn inşlh aybuşş
Yusuf doğduktan sonra "bebek rızkıyla gelir" derler ya çok güzel şeyler oldu
İnşlh umutcukta bereketiyle gelir bi ev sahibi olursunuz.

dün akşam konuştum libimle uçaktan iner inmez aradı beni, sağlıkları iyi çok şükür.

Gloxi et bendede varmis benim haberim yoktu ama rahatsiz etmiyordu beni..

Ayburum keciyi cok onceden dogurmustum :)))) selim falan yoktu daha

Insanin kendi evi gibisi yoktur bizde insallah ilerde aldigimiz yere evimizi yaptiririz ... Istanbulda degil ama saglik olsun ...

ayy ben pasta alıp geliyım sana olar mıı

:90: eşyalarını dağiştircekmiydin?öyle diyodun sank bi ara

evet cnm Allah nasip ederse büyük eşyalar değişicek ama tabiki zamanla
yavaş yavaş
ben her odanın dizaynını planladığım için önce ufak tefek şeylerden başlıyacağız
birden borca girmek istemiyoruz.

duşakabin ,banyoya dolap yaptırılak , portmanto yaptırılıcak, avize , hole kridora yolluklar alınıcak bunalr önceliklerimiz

yatak odası hariç(yatak odam sağlam ve seviyorum )
oturma odası sıfırdan döşenicek
salonum ise kayınvaldemin koltuklarına hayrandım onları verdi bana , onlar kaplanıcak halı perde masa vs eklennicek
yusufa oda alınıcak
en son beyaz eşya
bi kaç yılı alırmı acep

Son düzenleme:

inşlh canım

Benim adim yar hosgeldin canim insallah olur ....

Kizlat bi tayt almistim .. Diz ustu elbise ile giyindim .. Benimki boyle disari cikmiyacaksin demi dedi ve kesinlikle sinirlarini zorlama dedi yaa .. Offf ne kadar istiyordum bu yaz giyinmeyi ..

selamlarrrrr
öncelikle barbiecim söylediklerine harfiyen katılıyorum,kendimi de suçlu buldum açıkçası,sen suçlamadın yanlış anlama sakın emi bebeğimikindin okuldan yorgun geliorum geçmişi okuyorum alıntı yapamasam da,artık eskisi kadar geceleri de takılamıyorum akşamları kpssye çalışmaya başladım,bıktım artıknolur alınmayın bana olur mu ya da sizi önemsemediğimi düşünmeyin çok üzülürüm

selaycımmm sen son mon demişssin de bebeğim kullanma sarımsak falan 2 ayı geçti bende tık yok şerepsizimay b arada selimonun fotosuna bittim tutim de profil fotosu yapmış çok tatlı yaaabu arada fikrim geldi benimmmhepimiz profile selimin o fotosunu koyalım,altına da hepimiz selimiz,gülen suratız yazalım

tutim artık eskisi gibi de gelmiyo her şey yolundadır umarım,endişelenmeye başladım

ayburcumm 13 kilo almışssın valla bol bol dua ediyorum seni için inş doğumun rahat olur canım benimm

kontesss topic kurbik domuş anacım bu neee

ezgimm gezmelere gidiyo hanım hanım giyinirmiş de makyaj da yaparmış oyy canım benimmm

biemmmm bi kere de sordum ama ya sen cvp vermedin yada ben cevabını görmedim:18:yeni eve taşınmana ne kadar kaldı canım?

handem uğramamış bugünnn:18:

hayhaycımmm selam canımm

unuttuklarım varsa affola sabahtan beri dilbilgisi anlatıyorum çocuklara,kafam bi milyonn

Benim adim yar hosgeldin canim insallah olur ....

Kizlat bi tayt almistim .. Diz ustu elbise ile giyindim .. Benimki boyle disari cikmiyacaksin demi dedi ve kesinlikle sinirlarini zorlama dedi yaa .. Offf ne kadar istiyordum bu yaz giyinmeyi ..

:44:uyhhh .......

kuşcuk hoş gelmişse
kusurabakma tatlım ya görmemişimdir
sözleşme tarihimiz nisan , nisanda teslim edileceğini söylüyolar .inşlh

sanada Allah kolaylık versin...

Gecekusum delisin haa
Oyle kutup ayilari icin taksimde bir eylem vardi hepimiz ayi diye pankartlarla o aklima geldi

2 gündür acaip sinirim bozuk kızlar yaa
okul aile birliğinden bir üyemiz beni şikatyet etmiş müdüre.
bir kaç defa yazı yazmaktan,kolum işlev görmez hale gelmişti ve kız öğrencilerim 2 dk masaj yapmışlardı hem de istekli olarak.kahvede falan bu olayı konuşmuşlar dışarı nasıl sızdıysa
demişler ki hakkımda,n.... hoca ders anlatmıomuş hiç,hep öğrencilerine masaj yaptırıyomuş,bir öğrenciyi görevlendirip dersi onlara anlattırıomuş,,erkek öğrencilerle teması çok oluyomuş vs vs vs daha neleer nelerr

o kadar canım sıkıldı ki anlatamam size yaa müdür bugün yanına çağırdı oturduk konuştuk uyardı beni.temas halinde olma diye,biz bu işin eğitimini boşa almadık,öğrenciyi taciz ediyorum sanki,12 yaşındaki öğrenciden ne isterim ben allah aşkınasoru çözerken yada öğrenci bir şey sorduğğunda,derdini paylaşırken onun koluna yada omzuna hafifçe dokunmak o çocuğa değer verdiğimizi gösterir,çocuk kendini önemli hisseder,ben kalkıp kötü niyetle dokunuyorum sanki,kız öğrencilerle de mesafeli olmalıymışım,yok daha nelerrr

ben öğrencilerimle araya mesafe koymam koyacağım mesafeyi de kendim ayarlarım zaten,bu sana mı kaldı densiz adamkız öğrencilerim gelir takılarımı inceler sarılır öper,bende onlara sarılırım ,,dokunurum,her türlü dertlerini paylaşırlar benimle,üstelik bunu kötüye kullanmadan...illa öğrenciye sen öğrencisin bana ulaşamazsın,herkes haddini bilmeli diye eski tip öğretmenler gibi mi olalım allah aşkına yaa,hatam varsa biri bana sölesin nolur ben göremiyorum.çağdaş beyinli olmak suç mu bu ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…