- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.581
evet cnm Allah nasip ederse büyük eşyalar değişicek ama tabiki zamanla
yavaş yavaş
ben her odanın dizaynını planladığım için önce ufak tefek şeylerden başlıyacağız
birden borca girmek istemiyoruz.
duşakabin ,banyoya dolap yaptırılak , portmanto yaptırılıcak, avize , hole kridora yolluklar alınıcak bunalr önceliklerimiz
yatak odası hariç(yatak odam sağlam ve seviyorum)
oturma odası sıfırdan döşenicek
salonum ise kayınvaldemin koltuklarına hayrandım onları verdi bana , onlar kaplanıcak halı perde masa vs eklennicek
yusufa oda alınıcak
en son beyaz eşya
bi kaç yılı alırmı acep
Benim adim yar hosgeldin canim insallah olur ....
Kizlat bi tayt almistim .. Diz ustu elbise ile giyindim .. Benimki boyle disari cikmiyacaksin demi dedi ve kesinlikle sinirlarini zorlama dedi yaa .. Offf ne kadar istiyordum bu yaz giyinmeyi ..
e hadi az kalmış canım.peki biş sorcam evinin fotolarını bize göstercen miiiiiikuşcuk hoş gelmişse
kusurabakma tatlım ya görmemişimdir
sözleşme tarihimiz nisan , nisanda teslim edileceğini söylüyolar .inşlh
sanada Allah kolaylık versin...
sipidicim güle güle kullan canımpoff ne sıkıcı yaw. bugün geçmek bilmiyor..
akşam askerimizi yolluyoruziiçm ona da sıkılıyor yaaa kötü oluyorum. geçen gün ekleyecektim. aklıma gelmişken şimdi ekleyim dedim.
Gecekusum delisin haa
Oyle kutup ayilari icin taksimde bir eylem vardi hepimiz ayi diye pankartlarla o aklima geldi
sipidicim güle güle kullan canımasker mi gönderiyosunuz hayırlısıyla sağ salim gider gelir inş
gece kuşu şaka falan mı bu yuh yani ne cahil velilerin var ya ne güzel palavra atmışlar öyle.
sonuçta onca çene patlatıyorsun oturup dinlenmek bile hakkın yani
aynen valla canım 5 dk tenefüse ne sığdıracağımı şaşırdım zatenşaka değil daha neler neler diolar valla. çoğuna es geçiyorum ama sabrımın da sonu var yani. derste çay keyfi yapıyo da demişler,,müdür derslere çayla girmeyi de yasakladı şaka gibi o kadar gırtlak patlatıyoruz boğazımız yumuşamasın mı yani,adam akıllı kalorifer yanmıyo her yer de kar var,titreye titreye ders anlatıyorum müdür gişibi masamın altında ufo yanarken keyif yapmıyorum ben
Spaydi kim gidiyor askere ??? Kardesin falanmi ??
speedy Allah kavuştursun şimdiden...
güle güle kullan cicini.bende geçen gün süet çizme aldım,inşallah bi sorun çıkarmaz...
süet kullanımı çok zor
spedy papin çok güzel hayırlı olsun askerinizede hayırlı teskereler diliyorum
Gloxi tayti hic giyinmedim daha ama etek boylari kisa degildi elbileselerin diz ustu yani... Kiyafet yonunden ayri dunyalardayiz onunla malesef , bizim cogu tartismamiz bu ve kiskanclik yuzunden olmustur .. Bende bir sekilde idare edip taviz veriyorum iste ama istedigim olmayincada uzuluyorum , yazin mesela diz alti etekleri tril tril cok sEverim ancak tatil yerinde izin verir vs vs vs
yok kuzenim canım ama çok sevdiğim kuzen sanırım ondan böyle etkileniyoum
Gloxiana teşekkür ederim amin.
daha önce kullandım zor ama benim çok hoşuma gidiyor.
sadece selpak ile falan siliyim deme en zor o temizleniyor :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?