Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gece kuşu şaka falan mı bu yuh yani ne cahil velilerin var ya ne güzel palavra atmışlar öyle.
sonuçta onca çene patlatıyorsun oturup dinlenmek bile hakkın yani

amaann alsın...
biz hanımlar biraz sabırsızız gerçi,hemen olsun istiyoruz ama,sağlık olsun canım yaa,yavaş yavaş,sindire sindire olsun...

Benim adim yar hosgeldin canim insallah olur ....

Kizlat bi tayt almistim .. Diz ustu elbise ile giyindim .. Benimki boyle disari cikmiyacaksin demi dedi ve kesinlikle sinirlarini zorlama dedi yaa .. Offf ne kadar istiyordum bu yaz giyinmeyi ..

hıııımmm :44:
önceden giyiyomuydun?

kuşcuk hoş gelmişse
kusurabakma tatlım ya görmemişimdir
sözleşme tarihimiz nisan , nisanda teslim edileceğini söylüyolar .inşlh

sanada Allah kolaylık versin...
e hadi az kalmış canım.peki biş sorcam evinin fotolarını bize göstercen miiiiiiçok teşekkürler canımm
poff ne sıkıcı yaw. bugün geçmek bilmiyor..
akşam askerimizi yolluyoruz iiçm ona da sıkılıyor yaaa kötü oluyorum. geçen gün ekleyecektim. aklıma gelmişken şimdi ekleyim dedim.

sipidicim güle güle kullan canımasker mi gönderiyosunuz hayırlısıyla sağ salim gider gelir inş
Gecekusum delisin haa
Oyle kutup ayilari icin taksimde bir eylem vardi hepimiz ayi diye pankartlarla o aklima geldi

ilahi selayy

Spaydi ayakkabilar guzelmis gule gule kullan .

Gecekusu yuh artik diyorum ben buna .. Ama nasil siziyorki boyle disariya , ogrencilerden biri sinir olmustur belki , veya kizmistir sana dusuk nottan dolayi falan olamazmi ..... Sende savundun demi kendini salak lar ya

gece kuşu şaka falan mı bu yuh yani ne cahil velilerin var ya ne güzel palavra atmışlar öyle.
sonuçta onca çene patlatıyorsun oturup dinlenmek bile hakkın yani

aynen valla canım 5 dk tenefüse ne sığdıracağımı şaşırdım zatenşaka değil daha neler neler diolar valla. çoğuna es geçiyorum ama sabrımın da sonu var yani. derste çay keyfi yapıyo da demişler,,müdür derslere çayla girmeyi de yasakladı şaka gibio kadar gırtlak patlatıyoruz boğazımız yumuşamasın mı yani,adam akıllı kalorifer yanmıyo her yer de kar var,titreye titreye ders anlatıyorum müdür gişibi masamın altında ufo yanarken keyif yapmıyorum ben

Allah Allah ya insanın sabrını deniyorlar sanırım
ne kötü bi müdürünüz var inanıyor bide onlara asıl onlar için yorum yapsalar bi ton laf söyler

selayhus teşekkür ederim canım

bana 3 saat ıspartaaa sipidii gel misafrim ol
selaycım valla nasıl sızdı bilmiyorum da bari doğruyu söleselermiş.müdüre savundum kendimi. bi de salak adam dio ki ben seni savundum kötülemedim öğretmenle mkonuşurum dedim.
ben de madem savunulacak bir şey buldunuz,beni çağırsaydınız da ben savunsaydım kendimi dedim. müdür öy halkından çok korkuyo herkes silahlı olduğu için,biz hep haksızız,ben hakkımı aradığım için de mimlendim,ne yapsam gözüne batıyo adamın,tuvalete giderken bile arkamdan bakıyo,deyyua bak helesanki köy yerinde okuldan kaçıp dağa atcam kendimi

Gloxi tayti hic giyinmedim daha ama etek boylari kisa degildi elbileselerin diz ustu yani... Kiyafet yonunden ayri dunyalardayiz onunla malesef , bizim cogu tartismamiz bu ve kiskanclik yuzunden olmustur .. Bende bir sekilde idare edip taviz veriyorum iste ama istedigim olmayincada uzuluyorum , yazin mesela diz alti etekleri tril tril cok sEverim ancak tatil yerinde izin verir vs vs vs

iyilikten maraz doğar diye buna derler kuşum
insanlar malesef meyve veren ağaçları taşlamak için bahane arar
nankör insan çok bu dünyada
dilerim utanırlar yaptıklarından sende rahatlarsın

gecekuşu gerçekten sinir bozucu bişeymiş...
ben kendimden biliyorum,öğretmenlerimiz için bişeyler yapmaya bayılırım,bayılırdık...
ama ilginç tipler olabiliyo,sanki çocuklara zorla yaptırılıyomuş gibi aksettiriliyo

speedy Allah kavuştursun şimdiden...
güle güle kullan cicini.bende geçen gün süet çizme aldım,inşallah bi sorun çıkarmaz...
süet kullanımı çok zor

Son düzenleme:
gloxim ne zaman istersen buyur gel sen yeterki gelcem dee
gecekuşum yuhh diyorum boşver takma kafana bu arada ben 5 kilo aldım hayhayım 13 kilo almıştı
selimin fotosunu profil yapmak mantıklı
selayım hus doğru demiş naynnn tayt var skiny
bm zamanla alırsınız eşyaları inş
spedy papin çok güzel hayırlı olsun askerinizede hayırlı teskereler diliyorum

libiyle konuşmuşsun çok şükür gelebilidler

Son düzenleme:
Spaydi kim gidiyor askere ??? Kardesin falanmi ??

yok kuzenim canım ama çok sevdiğim kuzen sanırım ondan böyle etkileniyoum

speedy Allah kavuştursun şimdiden...
güle güle kullan cicini.bende geçen gün süet çizme aldım,inşallah bi sorun çıkarmaz...
süet kullanımı çok zor

Gloxiana teşekkür ederim amin.
daha önce kullandım zor ama benim çok hoşuma gidiyor.
sadece selpak ile falan siliyim deme en zor o temizleniyor :2:

hııımmm anladım canım...istediğin gibi giyinememek hoş değil belki ama,işte huyunu biliyosan,sorun çıkcana,olsun dicen heralde...
sende ona istediği bişeyi giydirmee

sipidim çok güzell çizmelerinn

gece kuşumm tabiki paylaşırım, şuanki evimin resmleri var zaten

selayım bişi diyemicim eşlerin arasına girilmez :26: akıl vermek istemem
ama tatil yerindede gören insan normal zamandada görecek olan insan
insanlardan çekinilip hayatına yön verilmesinden , onlar ne diycek diye kendi hayatının yontulmasından hoşlanmıyorum
he yok Allah içinse ona ses edemem

hııı tamam canım...özel bi fırçası var,onunla temizle dedi...bakalım artık

gece kuşu konyadasın heralde...benimde halam var konyada...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…