Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

askim neyaptin bakiiim ?? gittmi bay s enistem geri ??

anestesiden hatirlamiyorum diyor yaa bana bunlarla gel barbi
bugun cok güldüm basima gelecek varmis bak tayti giyinemiyorum

ayy takmiyorum napiim bende skinny giyinirim artik alistim dedigim gibi :82::82:

nerde bu resim ben neden göremedim ki fahriyeyi???

Son düzenleme:
bu hafta feriha cok heycanli olacak anasi soyuyor ferihayi yattin sen nerende ne var bakcam diyor yaa
o kadinin oyunculugunu cok seviyorum birde o kadinin aslinda analigina hayran kaliyorum yavrularina nasil kol kanat germis kimsey ezdirmiyor , cocuklari ne yaparsa yapsin baslari egik olmasin diye ugrasiyor

ossun barbiş beraber tutarık dümeni

canım cım bi topik buldum kızceğiz kendi yorumluyo sanırım rüyaları
bu geceki rüyamı onada sordum bakalım cvb merakla bekliyorum

aslında evet bir tarafa köşe koltuk alıp bir tarafa hobi dolabı ve masası koyabilirim
ama tv yi nere koycem yusuf tvsiz durmaz
istehare mi yapsam ne

karıştırma huyu olmamıııı hemde nasilll

seni dinlicim açmıycimm paketleri evime saklıycimm

xzgim burdayım güzel gelinim ama birazdan eşim gelcek ve ben sülümanı izlerken o pcyi zaptedicek
barbim hee yeni pc dayanamadı garibim yaa öndeki jelatinleri çıkardım kapaktakiler duruyo amma
bm eğer çok misafirn gelmiyosa hobi odası yap ama yemek odasıyla aynı odada oturmak sıkıntılı oluyo yusuf varken sen dikiş işinde aktifsin sana ait bir oda şart hobi odan aynı zamanda oturma odasıda olsun bi tane köşem koltuk tv geriside sana ve yusufa alan
selayım bende gördüm libyadaki olayı Allah rahmet eylesin

hu selam eskisi gibi gelemiyorum artık internet yasaklandı babam tarafından boynum tutuldu neymiş laptop yüzünden oluyormuş muş kaçak giriyorum nete bende şuan babm evde içerde tv izliyor bende odamda gizlice size bakayım dedim...

sırayla;
selaytom selimişin resmini avatarıma koydum diye umarım kızmadın bana zaten izin almıştım bu arada demek enişte bey tayta izin vermedi...
aybuşum kiloları almış yarasın ee kolaymı tosuncuk var içerde oy yumuk yumuk elleri var onun maaşallah yaa...
biemcik ev için hayırlısı ne zaman ise o zaman taşının canım evinize...
barbim annenin ayağımı şişti yanlış okumadıysam geçmiş olsun canım ha birde pembe dolaba eklediğin ciciler çoook güzel iyi günlerde kullan canım...
xzgim yine misafir ağırlıyormuş ama kayınvalidesinde bu sefer bence biraz kendine zaman ayırmalısın ...enişte ile tartışmışsın tuzu biberi arada olur böyle şeyler zaten barışmışsınız..maaşallah nazar değmesin..
handem okula gidip geliyor yorgun argın geliyor sanırım oda eskisi gibi gelemiyor...
kkontescik sanırım yine alışverişlerde okuluda başlıyor sanırım
kuşkam affına sığınarak oha diyorumm yuh diyorum müdürüne ne biçim iş bu yaaa sen yine iyi dayanmışsın ben olsam olay çıkarırdım kesinlikle gelemem böyle şeylere....ama takma bence
sipidicim ayakkabın çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan...hayırlı tezkereler aynı zamanda kuzenin askere gidiyormuş.
logopia misafir geliyormuş sanada canım yap meze tarzı şeyler olsun bitsin kasma kendini...
benim adım yar işin için hayırlısı ne ise o olsun canım inşallah olur istediğin gibi bir işin...
gloxicim bende görmedim Fahriye Evcen 'in yeni saç rengini merak ettim bak şimdi:26:
unuttuklarım yoktur inşallah yaaaa:44:

anammmm birde burayı kurbağlar basmışşşş hatta smileyin tekinde kurbağ resmi çıkıyor...gurbağlar sizin dırdırınıza dayanamayıp şekilden şekle girmeye başlamışlarhoohohohohoh

tabikide sakla kiz yeni evde yeni yeni kullanmak gibisi varmidir

:86::86: sana bunlarlada geleyim bunlarsızda geleyim yeterki geleyim annem :89:
hürriyette gördüm ben

feriha çok fena yakalandı bu sefer isa musa sen bizi kutsa cuppa cuppa ferihaa sahneleriyle :18::18:
kız var ya sanki ben yakalanmışım gibi tırsıyorum bu hafta :18::18:
dur fragmanına bakayım

dümen demişken aklıma haydar dümen hocam geldi, adını anmışken burdanda ona selamlarımızı gönderelim efenimmm
tvyi biyere koymıcan küçük bi lcd yada plazma alcan
biraz masraf olacak ama hem hobi odan hemide oturma odan olmuş olacak

tutim özledik seni
heee bgn acayip kurbağa var topicte
babanın sözünü dinle sende kitap okumaya devam
kitap okumakta boyun ağrısı yaptı belki

tutişim hoşgeldin kuzum geçmiş olsun sanada :81: ben pazar günü bilgisayar başından hiç kalkmadığımdan annemden azar işittim s, sen hergün başındasın baban haklı tabi
annem banyoda düştü canım ayağı ondan mıorarmıştı ama şimdi düzeldi çok şükür
tşk ederim bu arada cicilerimi beğenmene sevindm

bu arada spidinin eklediği botları bende çok beğenmiştimm
hayırlı tezkereler kuzenede

gel askim gell
kiz feriha bu hafta anasina zengin kizin villasinda yakalanacak
ay cok heycanli oluyor tuttum bu diziyi
fakir kizin zengin hayat özentisi
bide o straplez elbiseden hoppa cuppada amma hoplamis cuplamis her yani

tutim olurmu be kizarmiyiim ben sana bebegim izin aldin sonucta telif parasi ödedin

tutim özledik seni
heee bgn acayip kurbağa var topicte
babanın sözünü dinle sende kitap okumaya devam
kitap okumakta boyun ağrısı yaptı belki

aynen öyle aybuşum kitap okumaktan oldu bunda sana hemfikirim ama kahretsin vazgeçemiyorumda meretten...1 ayda 6 kitap bitirdimböyle oldumm sonucunda

aybuş yusufun odası nolcek ev 3+1
oturma odası salon çocuk odası yatak odası
bulucimm bi çare :97:

tutim hoş gelmişseeennn, ehehehee babinden gizlimi giriyosun insan büyüsede anne babasının gözünde bebek yinede

selayım
kadın değilmiyik işte yenisini istiyo can ama açmıycimm oke

kızlar ben artık kaçar
hepinizi çok öptüm
malum yarın sabah kociği yolcu edicem taaa pazar sabahı görüşücez

Son düzenleme:

hımm bunuda düşünmek lazummm ....
küçücük odayı ne hale sokucam bakalım

ovvvvv allah korumuş canım neyseki önemli bişey yoksa tez vakitte geçer inşallahhhbende küçükken banyoda buz pateni yapardım hep hep düşerdim ...
bu arada barbim aslında çok durmuyorum laptopun başında ama ne zaman babam wc ye kalksa yakalanıyordum laptop başında denk geliyordum ona yapıştın şu merete diye kızdı seni dedi adanalı bile ayıramaz ondan dedi

şu ferihayı bende izliyorum artık sırf gülmek için emirin resmine bakıp bakıp ağlıyor ya nedense kopuyorum orda
ebet telif hakkımı ödedim selaytom

aynen yaa walla hala annemle babamın gözlerinde ufacık bebeğim annem babam bebeğim diye seslenir bana bazen kızıyorum onlara ben ne zaman büyüyeceğim diye :95:bu arada eşin için hayırlı yolculuklar allah kavuştursun canım...birde carrefourlarda ne bilim elektronik aletler satan yerlerde plazmalar satılıyor uygun fiyata çok büyük olmayıp ufak bir tane plazma alabilirsin oturma odasına bence canım...bende odama istiyorum bitane play station falan oynamak için :90:

ben geldiiii
ezgim arı maya dedim çünkü hep böyle bir koşuşturma bi yemek telaşı içindesin ya ondan kuşumm
geçmiş olsun ağrıların için
hayırdır yahu ne kavgası :26:

selayım yok kız hava manasında demedim aşk olsunn, normal derslerden farkını vurguladım sadecee

biem rüyan hayırlı olsun inşşş

benim adım yar , hakkında hayırlısı olsun kuşumm inşş

gece kuşum yazdıklarına çok şaşırdım,dediğin gibi öğrenci kendini önemli hisseder o tarz destek dokunuşlarıyla.kaldı ki öğretmensin,şevkatli davranman gerek.soğuk nevale olanı sevmez öğrenciler + dinlemezler de.başarısız da olurlar ayrıca

sipidim Allah kavuştursunn
botu sen almıştın sanırım?hayırlı olsun

tutim gelmiş hoş gelmişş

giresunla hiç alakam yok,ben çotanak deel miyim :84:

Allah'ım hayatımın en uzun alıntısını yaptım sanırım
çok yoruldum yaawwww:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…