Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın
bm Allah kavuştursun bu arada salonun ayrı olması taraftarıyım:78:
xzgim bende tek tek gelen misafirlere sinir olurum o kadar hazırlık yaaparız az kişi gelirler ama sevdiğim özel dostlarımı hep tek ağırlamayı severim düğün yorgunluğunun ardından dizlerinde dayanamadı tabi inş bgn daha iyisindir
selayım klavyeyi temizledim bişe çıkmadı ama bgn daha iyi uslandı heralbgn addaya gidecekmişsin
gloxim ben pc ayarlarından pek anlamam abim sağolsun
papide baya afilliydi ömrüm boyunca hiç öyle topuk giyemedim nasır yüzünden bide rahata alıştım heral
kontess sabah trend açılışı yapmışama alışveriş yapmamış

sağol aybuş bende salonun ayrı olmasından yanayım

senle benden başka hayalet olmii bu topikte
çok nadir

Tüm hepsine alıntı yaptım ve yazdım pc kapandı offff :84::84:

BM canım yeni evine taşın artık bak bana patates salatası yapacaksın hala unutmadım.
bide hobi oda tarzında bi yer evinde yapabilirsin mutlak ayır bence salonun ile daha rahat edersin

kontes,Tuti,Barbi canlarım teşekkür ederim. yağmur dursun yine giyerim ayakkabımı
Askerimizde dün gitti bugün teslim olacak ne zormş yaw :26::26: :84:

Bi sürü resimler var ama ben göremedim kurbağa var sadece

ben evime bir taşınayım zaten toplu parti yapcem .. herkesten bi istek alıcam
kim ne istiyosa onu yapıcam
gelmeyen çotanak olmasıın
duyrulurrr

Bakın size bişey danıcam. dekorasyon konuusnda
şimdi bunlar bizim mobilyalarımız. önce bakın http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html

Yatak odası mobilyalarım siyah beyaz olacak. renklendirmek amaçlı. kırmızı katmak isitiyoruım
kırmızı avize,kırmızı sandalye,kırmızı perde,kırmızı halı gibi. ama bi çok kişi kırmızı agresifliğin sembolü çok göz yorar falan diyor. bi yandan da harbiden öyle diyorum çok keskin bi renk.
sizce kırmızı mı yoksa direk siyah beyaz mı kalsın

Oturma grubum beyaz gri. yemek odam ise siyah beyaz. :89: ona da diyorum mor olsun.
ama öyle perdelere falan değil bu kez. mor biblo ve mor halı tarzında.

selamlar dostlar ben geldim ve hicbirsey almadim sadece normal sac tokasi ihtiyac olan birseydi..
spaydi bakacagim canim birazdan senin dekorasyon isinede öptüm simdilik

tunaydın kızlar
herkescıklere selamlarımı ve sevgılerımı ıletıyorum
dizim çok daha iyi çok şükür
kontesım trende erkekler ıcın trenckot falan gelırse haber verırmısın?
herkescıkler gezmelere gıdıyor demek benım hıc halım yok belkı yarın anneme gıderım
ruyamda gordum cok ozledım burnumda tutuyor annemde babamda:95:
sıpıdıcım yatak odası sıyah beyaz cok guzel benımde oyle ben renk sevmedıgım ıcın avızemı abajurlarımı cercevelerım grı aldım koydum
kırmızıda yakısır ama kırmızı avıze falan olmaz cok abartı durur nasıl yapabılırsın kırmızı bı bıblo alabılırsın yada komıdının ustundekı abajurlarının desenlerınde kırmızılar olabılır yada halında cok goze batmayacak sekılde koyabılırsın guzel olur

salona gelıncede ben onceden hep grı mor ıstıyordum ama grı beyaz yaptım yıne mor aksesuar demıstım ama kaderımde yokmus sıyah aksesuar aldım

banyomu sıyah beyaz yaptım kırmızı sabunluk paspas havlu dıye renklendırmıstım
sıkıldım beyaz sabunluk vs takımı koydum smdı altınada mor paspas koydum

spaydicigim bu fikirde bende ezgime katiliyorum ben düsünürken o yazmis tercüman olmus
kirmizi hali abajur vs. büyük esylar abartili kesinlikle kücük süs esyalarini o tonlarda secebilirsin mesela biblo vazo vs.
birde o resimlerde yatak odasi bana bej kahve gibi gözüktü neden acaba ?? ayarlarimmi bozukki

xzgitommm selam bebegim daha iyi olmana sevindim

barbım yarın cıkalım mı uzadı bu haftayıda atlamayalım
gezerız pasajlarda kafa dagıtırız bebegım

eşim aradı ayfon alayımmı sana dıye ıstemem dedım
benım pembıs telefonum herseyden daha degerlı dedım
onun yerıne kıyafetler alayım dedım

ayh çok güldüm yaw gelmeyen çotanak olmasın

evet kırmızı sinirleri harekete geçiren bir renk ama senin odanın yoğunluğu siyah beyaz olucak bence ufak tefek detaylardaki kırmızı sinirsel etki yapmaz

bende misal oturma odasını beyaz kırmızı istiyorum
bembeyaz bir koltuk koltuğun sadece arka duvarı kan kırmızısı
odaya girildiğinde göz hoş gelen bir görüntü olucak ama oturduğunda kırmızı renk arkada kalıcak
bunların etki yapacağını düşünmüyorum

ama bence tülünü kırmızı yapma yan farbelaları felan kırmızılı yap ama tülün kırmızı olmasın odayı çok boğuyo
birde düz kırmızı kullanma arasında ya siyahı yada beyazı barındırsın
çok çiğ olur gibi geldi bana

mor ve grinin(gümüş uyumu bence güzel olur canım
koltuklarının minderlerine yeni kılıf alıp
mor ve gümüş yapıp
konsol üzerinede yine aynı şekilde gümüş ve mor aksesuarlar kullanabilirsin

selamlar dostlar ben geldim ve hicbirsey almadim sadece normal sac tokasi ihtiyac olan birseydi..
spaydi bakacagim canim birazdan senin dekorasyon isinede öptüm simdilik

hoş geldinn selişim

hoşgeldin kuzucumm , kıyamam ben sana canın sıkılıyosa atla gel bana bak meyveli yaş pasta yaptım

kıs ayfon istenmezmi hoş ben de istemedim ama kocik aldı zorla
kıyafete vermezdi benimki okadar para

bende arkidişimi bekliyorum kızlar
meyveli yaş pasta yaptım ve brokoli çorbası yaptimm , festo soslu makarina yapcem , birde gübek salata

Son düzenleme:

aslında yatak odası için kırmızı bi perde gördüm bilmiyorum ama inanılmaz hoşuma gitti.
tabi perde olarak yani nasıl durur falan bilmiyorum vitrinde çok basit ve hoştu öyle kırmızı perde alsam diyordum hep.ona uydurmak içinde bi kaç kırmızı bişey daha düşündüm ama çok komik olarak her yer kırmızı

salon içinde siyah- gri beyaz olacak asıl renkler. belki ufak tefek renklendirme yapabilirim ama.

gerçi seninde dediğin gibi şimdi düşünüyorum sadece icraate dönerken bunlar yine değişecek sanırım

Evet canım aklın yolu bir sanırım. belki ufak tefek renk olsun diye kırmızı katarım.
ama perde işini iyice düşünmem lazım
yatak odası resimde doğru kahve gibi. ama bizim aldığımız siyah beyaz

salon icin siyah gri beyaz cok güzel olur ..
insallah bitmis halini evinin resimlerinide görmek kismet olur..

biem masallah ne cok arkadasin var kiz ya evde durmuyorsun yada sana geliyorlar
afiyet olsun yas pastanizda

spaydi feyste bir gruba almisin canim duvarim resimlerle doldu bende ciktim ordan yanlis anlama ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…