- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.701
Tüm hepsine alıntı yaptım ve yazdım pc kapandı offff :84::84:
BM canım yeni evine taşın artık bak bana patates salatası yapacaksınhala unutmadım.
bide hobi oda tarzında bi yer evinde yapabilirsin mutlak ayır bence salonun ile daha rahat edersin
kontes,Tuti,Barbi canlarım teşekkür ederim. yağmur dursun yine giyerim ayakkabımı
Askerimizde dün gitti bugün teslim olacak ne zormş yaw :26::26: :84:
Bi sürü resimler var ama ben göremedim kurbağa var sadece
ben evime bir taşınayım zaten toplu parti yapcem .. herkesten bi istek alıcam
kim ne istiyosa onu yapıcam
gelmeyen çotanak olmasıın
duyrulurrr
ayh çok güldüm yaw gelmeyen çotanak olmasın
Bakın size bişey danıcam. dekorasyon konuusnda
şimdi bunlar bizim mobilyalarımız. önce bakın http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html
Yatak odası mobilyalarım siyah beyaz olacak. renklendirmek amaçlı. kırmızı katmak isitiyoruım
kırmızı avize,kırmızı sandalye,kırmızı perde,kırmızı halı gibi. ama bi çok kişi kırmızı agresifliğin sembolü çok göz yorar falan diyor. bi yandan da harbiden öyle diyorum çok keskin bi renk.
sizce kırmızı mı yoksa direk siyah beyaz mı kalsın
Oturma grubum beyaz gri. yemek odam ise siyah beyaz. :89: ona da diyorum mor olsun.
ama öyle perdelere falan değil bu kez. mor biblo ve mor halı tarzında.
selamlar dostlar ben geldim ve hicbirsey almadim sadece normal sac tokasi ihtiyac olan birseydi..
spaydi bakacagim canim birazdan senin dekorasyon isinede öptüm simdilik
tunaydın kızlar
herkescıklere selamlarımı ve sevgılerımı ıletıyorum
dizim çok daha iyi çok şükür
kontesım trende erkekler ıcın trenckot falan gelırse haber verırmısın?
herkescıkler gezmelere gıdıyor demek benım hıc halım yok belkı yarın anneme gıderım
ruyamda gordum cok ozledım burnumda tutuyor annemde babamda:95:
sıpıdıcım yatak odası sıyah beyaz cok guzel benımde oyle ben renk sevmedıgım ıcın avızemı abajurlarımı cercevelerım grı aldım koydum
kırmızıda yakısır ama kırmızı avıze falan olmaz cok abartı durur nasıl yapabılırsın kırmızı bı bıblo alabılırsın yada komıdının ustundekı abajurlarının desenlerınde kırmızılar olabılır yada halında cok goze batmayacak sekılde koyabılırsın guzel olur
salona gelıncede ben onceden hep grı mor ıstıyordum ama grı beyaz yaptım yıne mor aksesuar demıstım ama kaderımde yokmus sıyah aksesuar aldım
banyomu sıyah beyaz yaptım kırmızı sabunluk paspas havlu dıye renklendırmıstım
sıkıldım beyaz sabunluk vs takımı koydum smdı altınada mor paspas koydum
barbım yarın cıkalım mı uzadı bu haftayıda atlamayalım
gezerız pasajlarda kafa dagıtırız bebegım
eşim aradı ayfon alayımmı sana dıye ıstemem dedım
benım pembıs telefonum herseyden daha degerlı dedım
onun yerıne kıyafetler alayım dedım
tunaydın kızlar
herkescıklere selamlarımı ve sevgılerımı ıletıyorum
dizim çok daha iyi çok şükür
kontesım trende erkekler ıcın trenckot falan gelırse haber verırmısın?
herkescıkler gezmelere gıdıyor demek benım hıc halım yok belkı yarın anneme gıderım
ruyamda gordum cok ozledım burnumda tutuyor annemde babamda:95:
sıpıdıcım yatak odası sıyah beyaz cok guzel benımde oyle ben renk sevmedıgım ıcın avızemı abajurlarımı cercevelerım grı aldım koydum
kırmızıda yakısır ama kırmızı avıze falan olmaz cok abartı durur nasıl yapabılırsın kırmızı bı bıblo alabılırsın yada komıdının ustundekı abajurlarının desenlerınde kırmızılar olabılır yada halında cok goze batmayacak sekılde koyabılırsın guzel olur
salona gelıncede ben onceden hep grı mor ıstıyordum ama grı beyaz yaptım yıne mor aksesuar demıstım ama kaderımde yokmus sıyah aksesuar aldım
banyomu sıyah beyaz yaptım kırmızı sabunluk paspas havlu dıye renklendırmıstım
sıkıldım beyaz sabunluk vs takımı koydum smdı altınada mor paspas koydum
spaydicigim bu fikirde bende ezgime katiliyorum ben düsünürken o yazmis tercüman olmus
kirmizi hali abajur vs. büyük esylar abartili kesinlikle kücük süs esyalarini o tonlarda secebilirsin mesela biblo vazo vs.
birde o resimlerde yatak odasi bana bej kahve gibi gözüktü neden acaba ?? ayarlarimmi bozukki
xzgitommm selam bebegim daha iyi olmana sevindim
aslında yatak odası için kırmızı bi perde gördüm bilmiyorum ama inanılmaz hoşuma gitti.
tabi perde olarak yani nasıl durur falan bilmiyorum vitrinde çok basit ve hoştu öyle kırmızı perde alsam diyordum hep.ona uydurmak içinde bi kaç kırmızı bişey daha düşündüm ama çok komik olarak her yer kırmızı
salon içinde siyah- gri beyaz olacak asıl renkler. belki ufak tefek renklendirme yapabilirim ama.
gerçi seninde dediğin gibi şimdi düşünüyorum sadece icraate dönerken bunlar yine değişecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?