Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hee
biz genelde ahşap kursu,nakış kursu vs dediğimizden
ben de bi etkinliğin adı sandımdı :86:

türk haberleri izlenilmiyor yaa yeminle izlenilmiyor .... insan hayati ne kadar ucuz insan göz yaslarina engel olamiyor 3 kisi soba dumanindan zehirlenip ölebiliyor cok üzücü..

buranin haberlerinden insanin cani sIKilir ..en önemli haberleri kayakta madalyon falan alirlarsa o olur bide bazi verdikleri yardimlari azaltmak icin girisimde bulunurlar veyada ilticacilar gönderilsinmi diye aylarca haber yaparlar..

cok üzücü ..

geçmişi okudumda geldimmm, Allahtan çok kaynatmamışsınız sevindim canlarım
ayy bugün nasıl yoğundum , nasıl yoğundum anlatamammmm

BİEM tekrardan Allah kavuştursun balım, ayrıcada afiyet olsun , menün bir harika.. bende gelirken Alman Pastası aldım annem çok sever

Selayımm bende bugün sadece saç boyası aldım iş çıkışı ikinci katı boyıcam , bu sefer çok tutucam , korkmıcammm :18:

Speddy canım arkidişlerim benim söyliceğim herşeyi söylemişler ben ne söylesem ki şimdi he şunu söyliyim bende hani dekoratfi aynalar varya işte onların kırmızısını gördüm bayıldımmmmm onlardan düşünebilirsin yatak odana şahsen ben bu bekar odama düşünüyorum

Kontes bacııı, sertaç delibaşın papilerine bende bayıldım ama bana tuzlu geldi açıkçası Hem topukları çok yüskekti

Gloksi eklediğin papiler gerçekten çok elit Haritayıda Printscrn la kaydedebilirsin

Gecekuşummm takmadığına sevindim kız, ben olsam kendimi yir bitirirdim .. iş konularını çok kafama takıyorummm ya Ayrıcada kızkıza toplanmalar iyidir git bence, evlendikten sonra gidemezsin bidaaa

Aybuşummm hala kuranmı okuyo acaba

evetttt sonunda sanada banada uyan bir gün yupppiiiii

slmlar
selayım haberler dediğin gibi hiç iç açıcı değil
xzgim bende tüm gün yattım hava kasvetli olunca hiçbi iş yapamıyom uyumuşum bide
spedyy kızlar salon ve yatak odan için çok güzel detay vermişler bencede kırmızıyı çok kullanma biblo tarzı şeylerde olsun moru bende çok seviyom
kontes sen biraz ara ver zaten alışverişe accık ondan bişe beğenemiyon
bm kociği yolladı arkadaşlarla keyif yapıyo
barbim bgn yoğun olcağını söylemişti acaba delibaşın vitrinine baktınmı

barbim yazmış bileee
tünm gün yattım sonra kuran okudum ama hala okumam gerekiyo mola verdim
gecekuşum sen bildiğinden şaşma

Son düzenleme:
senide Allah kavuştursun barbişim
hoş gelmişssenn
yorulmuşşan, masaj istenmin

ama türk haberlerininde tadı bir başka oluyor, spikerlerin milleti salak sanarak yaptıkları röportajlar falan bazen koparıyor. siyaset konularını hiç sevmiyorum daha çok 3. sayfa haberleri denilen ölüm kalım kaçırma tecavüz kavga haberleri ... magazin haberleriii....ve yurdum insanı haberlerini seviorumm :86::86:

ayrıcada çok üzme kendini selayhusum
ecel gelince cihane
baş ağrısı bahane demişler

aybusum barbitom haklisiniz üzülmemek gerekiyor birde ecel zaten nasil gelecegi belli degil
ama insan hayati yinede cok ucuz yaa

ne yazık ki alıştık artık
Tr böyle bi yer
soba dumanı,doğalgaz dumanından ölen ölene
bayramlarda trafik kazaları diz boyu
daha neler neler

barbım sen 5 demı cıkıyordun
sonunda kavusucaz cok mutluyum
bay s ye sorarım eger ızın verırse ben taksımden baslarım asagıya dogru ınmeye bakına bakına
sende geldıgın zaman ararsın senınlede bakınmaya devam ederız olmaz mı
yada bıyerde oturur bıseyler ıcerız

bende gelmek istiyorum
istanbulda olsam kacari yoktu

mehmet ali birand diye bi faciamız bile var yaa

barbim ben şuna bayılmıştımm

14 cm ökçeler genelde
ölçtüm topuk altıma cetvel koyup
tam parmak ucu oldum
balerin gibi

ay ekleyemedim bi daha denicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…