Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gloxim selam canımmm
bende maşamı her zaman 1 gün önceden yaparım ertesi gün daha doğal duruyorlar çünkü bişey olmaz eğer saçların çok düz değilse yaptırabilirsin

selaytomtomum homini gırtlağım kestane yatağında kabaklı tatlım...iyiiii geceler canımmm...

gloxinyam bende fena sardım bakıyorum onlara

uyku tutmadı geri geldim
xzgimle barbim buluşuyokeşke bizde gelebilseydikyaza inş
büyük çotanaklar kurulu yapcez
tutim babandan gizlimi giriyon

tutimide uyku tutmamış
keske ayburum ama merak etme bız gelıcez sana yormıcaz senı
Xzgim gunun ozlu sozu bizlerde pisligiz ama cekiciyiz

Ayburum niye uyuyamadin bebeginmi hareketlendi kuzumm

Kacak tutiskom hallettinmi siparis isini ??

Gloxi sende gece oturup gunduz uyuyanlardanmisin ????

pub şha la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli tutım benımm bu kızın vıdeosuna bayılmıstım sonra kaybettım sende varsa lınkını atarmısın

herkescıkler burda :79:

bu arada bu yemekteyizde son zamanlarda hep kestane yatağında bişeyli tatlılar yapıyorlar bir keresinde buket derelioğlu tatlı yapacaktı tatlının adı kestane yatağında armut tatlısıydı ben onu hastane yatağında armut tatlısı diye okudydum

selaytomtomum homini gırtlağım kestane yatağında kabaklı tatlım...iyiiii geceler canımmm...

gloxinyam bende fena sardım bakıyorum onlara

ayıptır söylemesi gündüz genellikle o saatte uyuduğum için izleyemiyorum
aslında saçlarım düz...hareketli fön ertesi güne duruyo ama maşayı 2.güne hiç bırakmadım...
sabitleyici bişeyler yaptırırım artık...
olmadı,toplarım saçları canım

gecelerı cosuyosun tutım eskıden gece yarıları ne geyıkler cevırırdık burda

xzgim facedede paylaştım videoyu canım....
burdanda paylaşayım....

[video=youtube;YoUl5_lqygA]http://www.youtube.com/watch?v=YoUl5_lqygA[/video]

sağır duymaz uydurur muş
ayy benim bi anım var öyle...
bigün annemle magazin programı izliyoruz,gülben ergen çıktı,gelirlerini,giderlerini anlatıyo...söyledi söyledi bişeyler,sonrada e şoförüm var şükrü dedi...
annem bana dönüp;
-aaa gülben ergenin şofbeni tüplüymüş dedi
ben koptum gitti ordaa

şuan size komik gelmeyebilir ama

benim senden farkım yok yavrum bende gece yatmayan gündüz kalkmayanlardanım şey saçların içinde spreyle sabitleştirirsin

gecelerı cosuyosun tutım eskıden gece yarıları ne geyıkler cevırırdık burda

xzgim siyah oje çok moda diye bende bugün aldım bitane hala cesaret edip süremedim bu arada sorma canım ya geceleri coşuyorum nedense ah ah nerde o eski gece yaptığımız muhabbetler belinii kırıyorduk muhabbetlerin...

hahahahahahahahahah koptum ya çok iyiymiş ayy yarıldım gece gecee

ilk evlendiğim zamanlarda böyle değildim hiç ama...sabah 8 de kalkı kahvaltı hazırlıyodum goncama...
artık o bana hazırlıyo

hahahahahahahahahah koptum ya çok iyiymiş ayy yarıldım gece gecee

:118::125:

sevgili gloxicim keşkem bende evli olsamda uzak diyarlarda oturan aşkuma kaffaltı hazırlasam ama nerdeeeee ancak rüyamda hazırlıyorum

ayyy bugün yarışacn kızla ilk günkü kadına uyuz oldum
ikinci günkü kadın şık olmuştu,cengiz abazoğlu da beğendi zaten :97:

evet evet aynen bende canımmm hele bugün giyinen sarışın kız ne yaptı öyle yaaa abowww uzun elbise tercih etmemeliydi o takılar o elbise aman tanrım tam bir faciaydı...senin dediğin kadıns anırım kısa saçlı sarı röfleli bayan evet bende beğendim aralarında en yüksek puanı o aldı zaten bence o kazanacak ki kazansın yaniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…