- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.821
telgrafın tellerineeeeeeeeeeeee kuşlar mı konarrrrrrr
çeviri...
kk nın tellerineeee gece kuşumu konarrrrr....
(kuşkamı gördüm sankiiii:82: selamun helloooooooo kuş kafaaa yada çhaw bella kuşki)
keske ayburum ama merak etme bız gelıcez sana yormıcaz senıuyku tutmadı geri geldim
xzgimle barbim buluşuyokeşke bizde gelebilseydik yaza inş
büyük çotanaklar kurulu yapcez
tutim babandan gizlimi giriyon
tutimide uyku tutmamış
Xzgim gunun ozlu sozu bizlerde pisligizama cekiciyiz
Ayburum niye uyuyamadin bebeginmi hareketlendi kuzumm
Kacak tutiskom hallettinmi siparis isini ??
Gloxi sende gece oturup gunduz uyuyanlardanmisin ????
deli tutım benımm bu kızın vıdeosuna bayılmıstım sonra kaybettım sende varsa lınkını atarmısınpub şha la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
almayaaaa almayaaa almayaa geldimmmmm
hepinizden bir öpücük almaya gelddiimmmmm
yarın buluşma var hee detayları isterüükkkkoff keşkee ben de olsam herkes olsa sarılsak koklaşsak iki lafın belini kırsakk
çok geciktim yatmalıyım artık,sabah 7de uyanmak çok zor oluyo,her sabah lafta işi bırakıom
tutiimm yat aartık yakalanma bebeğimmmiyisin değil mi b u arada???
herkese iyi gecelerrrr
selaytomtomum homini gırtlağım kestane yatağında kabaklı tatlım...iyiiii geceler canımmm...
gloxinyam bende fena sardım bakıyorum onlara
bu arada bu yemekteyizde son zamanlarda hep kestane yatağında bişeyli tatlılar yapıyorlar bir keresinde buket derelioğlu tatlı yapacaktı tatlının adı kestane yatağında armut tatlısıydı ben onu hastane yatağında armut tatlısı diye okudydum
bu arada bu yemekteyizde son zamanlarda hep kestane yatağında bişeyli tatlılar yapıyorlar bir keresinde buket derelioğlu tatlı yapacaktı tatlının adı kestane yatağında armut tatlısıydı ben onu hastane yatağında armut tatlısı diye okudydum
ayıptır söylemesi gündüz genellikle o saatte uyuduğum için izleyemiyorum
aslında saçlarım düz...hareketli fön ertesi güne duruyo ama maşayı 2.güne hiç bırakmadım...
sabitleyici bişeyler yaptırırım artık...
olmadı,toplarım saçları canım
gecelerı cosuyosun tutım eskıden gece yarıları ne geyıkler cevırırdık burda
sağır duymaz uydurur muş
ayy benim bi anım var öyle...
bigün annemle magazin programı izliyoruz,gülben ergen çıktı,gelirlerini,giderlerini anlatıyo...söyledi söyledi bişeyler,sonrada e şoförüm var şükrü dedi...
annem bana dönüp;
-aaa gülben ergenin şofbeni tüplüymüş dedi
ben koptum gitti ordaa
şuan size komik gelmeyebilir ama
benim senden farkım yok yavrum bende gece yatmayan gündüz kalkmayanlardanımşey saçların içinde spreyle sabitleştirirsin
xzgim siyah oje çok moda diye bende bugün aldım bitane hala cesaret edip süremedimbu arada sorma canım ya geceleri coşuyorum nedense ah ah nerde o eski gece yaptığımız muhabbetler belinii kırıyorduk muhabbetlerin...
hahahahahahahahahah koptum ya çok iyiymiş ayy yarıldım gece gecee
ayyy bugün yarışacn kızla ilk günkü kadına uyuz oldum
ikinci günkü kadın şık olmuştu,cengiz abazoğlu da beğendi zaten :97:
sevgili gloxicim keşkem bende evli olsamda uzak diyarlarda oturan aşkuma kaffaltı hazırlasam ama nerdeeeee ancak rüyamda hazırlıyorum
bigün o da olur tatlım yaa,ne kahvaltılar,yemekler hazırlarsın...
inşallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?