- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #24.841
evet evet aynen bende canımmm hele bugün giyinen sarışın kız ne yaptı öyle yaaa abowww uzun elbise tercih etmemeliydi o takılar o elbise aman tanrım tam bir faciaydı...senin dediğin kadıns anırım kısa saçlı sarı röfleli bayan evet bende beğendim aralarında en yüksek puanı o aldı zaten bence o kazanacak ki kazansın yaniiii...
homini girtlakmi nerem homini girtlak benim dermisimselaytomtomum homini gırtlağım kestane yatağında kabaklı tatlım...iyiiii geceler canımmm...
gloxinyam bende fena sardım bakıyorum onlara
sana her rengin yakisacagini düsünüyorum.siyah oje surdum sımdı sılıcem hevesım gectı ama cok lekelı duruyor ya:26:
hastane önünde incir agacibu arada bu yemekteyizde son zamanlarda hep kestane yatağında bişeyli tatlılar yapıyorlar bir keresinde buket derelioğlu tatlı yapacaktı tatlının adı kestane yatağında armut tatlısıydı ben onu hastane yatağında armut tatlısı diye okudydum
evet ya ne günlerdi nasil cosardik nasil ..gecelerı cosuyosun tutım eskıden gece yarıları ne geyıkler cevırırdık burda
buda iyiymis amasağır duymaz uydurur muş
ayy benim bi anım var öyle...
bigün annemle magazin programı izliyoruz,gülben ergen çıktı,gelirlerini,giderlerini anlatıyo...söyledi söyledi bişeyler,sonrada e şoförüm var şükrü dedi...
annem bana dönüp;
-aaa gülben ergenin şofbeni tüplüymüş dedi
ben koptum gitti ordaa
şuan size komik gelmeyebilir ama
hangi yarismadan bahsediyorsunuz nerde oynuyorayyy bugün yarışacn kızla ilk günkü kadına uyuz oldum
ikinci günkü kadın şık olmuştu,cengiz abazoğlu da beğendi zaten :97:
ben kapamışım topiği,ben açıyım yine
günaydın hepinize kızlar,hayırlı cumalar
sipidicim mobilyaların benim tarzıma pek uymuyor , ama tabi bu önemsiz, güle güle kullanın canım inşş
bence de kırmızı perde filan çok boğar
ismek belediyenin açtığı eğitim kursları oluyo kontesim
rölyef
ahşap boyama
dikiş
nakış
modelistlik
tezhip
kuaförlük
vs vs
bi çok bölümü olan ücretsiz bi kurs
istediğin bölümün saatini doldurup sınavına girip kazanırsan sende o istediğin bölümün eğitimcisi olabiliyosun
böyle bi yer işte :)
Speddy canım arkidişlerim benim söyliceğim herşeyi söylemişler ben ne söylesem ki şimdi[/B]he şunu söyliyim bende hani dekoratfi aynalar varya işte onların kırmızısını gördüm bayıldımmmmm onlardan düşünebilirsin yatak odana şahsen ben bu bekar odama düşünüyorum
spedyy kızlar salon ve yatak odan için çok güzel detay vermişler bencede kırmızıyı çok kullanma biblo tarzı şeylerde olsun moru bende çok seviyom
canım benim yatak odasıda siyah beyazBakın size bişey danıcam. dekorasyon konuusnda
şimdi bunlar bizim mobilyalarımız. önce bakın http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html
Yatak odası mobilyalarım siyah beyaz olacak. renklendirmek amaçlı. kırmızı katmak isitiyoruım
kırmızı avize,kırmızı sandalye,kırmızı perde,kırmızı halı gibi. ama bi çok kişi kırmızı agresifliğin sembolü çok göz yorar falan diyor. bi yandan da harbiden öyle diyorum çok keskin bi renk.
sizce kırmızı mı yoksa direk siyah beyaz mı kalsın
Oturma grubum beyaz gri. yemek odam ise siyah beyaz. :89: ona da diyorum mor olsun.
ama öyle perdelere falan değil bu kez. mor biblo ve mor halı tarzında.
dün bende işe gelmedim bir önceki gün gece 2 de yatıp sabah 7 de kalktımbıemcım elne saglık canım gelemesemde tesekkur ederım cagırdıgın ıcın
butun gun yattım takıldım elımı hıc bı ıse surmedım
hepinize günaydin bendende
ekledim canım yatak odasımı halılaırım o zaman yetişmemişti
merinosun siyah beyazlı aralarında kurdele kumasından falan var
o yatak örtüsünüde balayına gideceğimiz sabah bazanın altına kaldırdım
hala orda duruyor teyzem almıstı onun için evi yerleştirirken sermiştim
mehmet ali birand diye bi faciamız bile var yaa
selam julia_ kac günün kaldi askerine
ne facia ne facia
döviz icin ceviz
israil icin ismail diyen bir adamdir
ay o ismaile çok gülmüştüm hahahahahah
bi de reha muhtarımız vardı
acı var mı acıııı
çomolokkooooooooooo
alors on dansssssssssssss
macarinaaaaaaaaaaaa
sambaaaa
rumbaaaaaaaaaa
çaçaaaa
houesejulliahhh
xzgimcimle görüşüyoruz sonundaay ağlıcam şimdi duygulandım
selayhusum ve diğer çotanaklarımızzzzz gönül isterdiki tekrardan birleşelim buluşalım sevgi yumağı oluşturalımmm ama şimdilik dayanıcaz bahara kadarxzgim ben erken çıkmaya çalışcam ama en kötü ihtimal 5 te ordayım tabi ki bakınırız
bir poşet dolusu jelıbonum var paylasabılırım :76:
handem ugramıyor kac zamandır :84:
bende jeli yiyommm şu an
deişelimmi
sen onu bana var ben bunu sana
akşamları uğruo ama biz olmuoz
ayyy ben o zeytinli salatandandan istiyoruum..yapcam yapcam bi nasip olmadı
dış görünüşe önem verme..bak elektrik süpürgesine içindeki tüm pisliğe rağmen çekici
çok anlamlı bir cevap oldu kabul et
bende çok istedim ama zamanını tutturamadım hiç
örnek olarak verdim bunu renkliyi görmen açısından, yoksa aynayı beğenmedim
logo senindemi evin siyah beyaz, nedense herkes siyah beyaz kullanıyor artık dekorasyonda
burdanda anlıyoruz ki yer siyah gök beyazz şampiyonsun beşiktaşşşşşşşşş
resimlerde aynalar siyah cıkmıs ama duman rengi aynalar canımhımmm güzelmiş canım ama çok siyahta rahatsız etmiyor mu?
ben komple beyaz istedim sonra cesaret edemeyip siyah beyaz aldım
bakalım bize neler çıkacak şimdi aklımda böyle değişik fikirler geliyor
Barbieveken canım bunu birazcık araştırıcam bakıcam gittiğim yerlere
güzel olur bulabilirsem
logo senindemi evin siyah beyaz, nedense herkes siyah beyaz kullanıyor artık dekorasyonda
burdanda anlıyoruz ki yer siyah gök beyazz şampiyonsun beşiktaşşşşşşşşş
resimlerde aynalar siyah cıkmıs ama duman rengi aynalar canım
odamda cok ferah hiç karanlık durmuyor hee bisw kırmızı abajurum var o resimlerde yok
sanırım yakıyorsun heryer kırmız oluyor ama kalpli kalpli
hee bu arada koltuk takılarımda benziyor[/B]:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?