Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim xzgim barbim sağolun canlar beğenmenize sevindim
xzgim senin menü de çok güzelmiş afiyet olsun size güzel bir akşam geçirirsiniz ailenle inşallah
barbim ooh gece güzel geçmiş yarasın tatlım kız mavi şey ne öğrenseydin bari
kontesim hakkaten yanaklar tam ısırmalıkmış

barbim alkolikte benide geçtin yauwww ohh yarasın çok sevindim adına değişiklik olmuş senin için bende şu kulunçtan bir kurtulsam neler yapacamda...
hehehe bizimkileri al birini vur ötekine
kkontescan anamm ne tatlıymışşşş o ufaklık....
martta bir arkadaşım doğum yapıyor allahın izni ile temmuzdada bir başka arkadaşım doğum yapıyor etrafımda çok hamile arkadaşım var allah sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin...
bu kk da ne kadar modernleşti:86: altta bir çubuk çıkıyor ne işe yarıyorsa artık kk tube çok yakında aramızdaymış:26:
neyseee ben annemle azcık hava almaya gidicem gelirim allahın izni ile 15-20 dk sonraa görüşürüz:80:

aksamdan kalma barbim ümrosun dogumgünüsünü kilisedemi kutladiniz bebemm ?

kizlar bu kk ya yine birseyler olmus sanirsam
alt tarafta mavi bir serit var üzerinde online face falan filan bisi gösteriyor nedir ki sizdede var demi ???

hee sendede varmis demekki herkeste var bebemgim iyi gezmeler takilcakmisiniz annesinle

selamlarr
evde yalnızım annemler babanemlere gittiler izmirden döndü kendileri
ben gitmedim ders çalışcam diye ama akşama kadar ağzımı ayırdım durduum
handecim aldıklarını güle güle kullan canım hepsi çok güzelmiş
selaycım bende de çıkıyo o mavi şerit cnaım. kk tube diye bişi gelcekmiş ondanmış ama o tube ne bilmiyorum inanki.piknik tüpü filan mı ki
tutimmm ceeeeee
kontescan miden nasıl oldu canım?
ben de şu sarımsaklı şampuan meretinden sarımsak yiyemez hale geldim yeminle,selaycım sen devam etmiyosun artık değil mi?
barbimm valla inan elbise dikimi dışında bi de alışverişi biliyorum başka ne hazırlığı oluyo ki:18:elbiseyi de zaten madam burcu var,halamın oğlunun,onlar dikicekler modellere bakarım araştırırım biraz daha zaman geçsin de.sözlüm de bir yandan alyans araştırmasına girişmiş,benden meraklı vallael işlemesi yaptırıcaz kısmetse,zaten bana mecbur özel yapılcak parmaklarım o k dar ince ki en küçüğü bile bol geliyo
ayy çenem düştü benim yine yaa
yemeğpimi yedim çayımı da koydum,yalnızlığı çok severim ama yemek yerken yanımda biri olmalı.
birazdan dersin başına geçerim ondan önce bi kaş almam lazım,ziraaa yakında gözlerim gözükmüücek
hepinizi öpüyorumm bal böceükleriimmm

ağzımı ayırdım ne demek kız kuşka

midem hala ağrıyo lanet olsun soğana,canımdan bezdim

selayım bende de var o zımbırtı , en sağdaki oka bastım daha derli toplu oldu şekli
sipariş no vercektin bana ?

ağzını ayırmak boş boş oturmak salak salak yatıp durmak demek inş hemencik geçer miden canım,ay ben de markofoniden leoparlı nevresim takımı sipariş ettim gelsin bi an önce nnoluurrrrrrr

kuşkam sarımsakları sütte kaynat da ekle diye bi yerlerimi yırtıyorum:96:o zaman kokmaz:86:

biliyom o süt işini ben
sütü mütü boşverdim aam yiyemediğimşeyi kafama sürmücem artıkzaten sadece ıslakkken kokuyo bi süre sonra kendi kokum gibi benimsiyorumkruruyunca zerre koku olmuyo

canlar evde eksikler varmış market gibi bir yer var alışveriş merkezi bir nevi siyah hırka aldı annem bana her gittiğim yere el atıyorum trikosu çok güzel hemide 10 tl ye düşmüş 25 tl den siyah hırka atletlerin üstüne giymek için...
kuşkam hoşgeldin canımmm madam burcu evet duymuştum o markayı hadi bakalım içine sinen bir model bulursun inşallah canım...
kontecim ılık bir süt miden için iyi gelir...
selaytom gelmiş hoşgeldin canımmm...
handem de gelmişşş

selam gecekusu
benimde kaslarim yandan dogru yüzüme inmeye baslamisti artik bende el attim bide dün ise gittigim icin mecburdum daha fazla besleyemezdim onlari
ayrica o bahsettim sarimsak sampuaninini biraktim ziraysy

teşekkür ederim tutimm inşallah bulurum
selam gecekusu
benimde kaslarim yandan dogru yüzüme inmeye baslamisti artik bende el attim bide dün ise gittigim icin mecburdum daha fazla besleyemezdim onlari
ayrica o bahsettim sarimsak sampuaninini biraktim ziraysy
pazartesi sendromum belki de kaş alma zorunluluğundan kaynaklanıyo
bi formül varmış selayım saç için,karanfilleri suda bekletip fısfıslı bi şişeyle saça uyguluyomuşssun.detayları öğreniyim deniyim eğer faydası olursa anlatırım sana da

Yarın açılacak olan Butikler:

Vitrin,
Le Coq Sportif ,
Genio Shoes,
Unico ,
Lolita Lempicka & Women’s Secret,
RCR Modus Vivendi ,
Arvel İlkbahar ,
Mille Fiore & Eronya Shoes,
Ferucci ,
Sharin ,
Salinas

:86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…