- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.181
barbimalkolikte benide geçtin yauwww ohh yarasın çok sevindim adına değişiklik olmuş senin için bende şu kulunçtan bir kurtulsam neler yapacamda...
hehehe bizimkileri al birini vur ötekine
kkontescan anamm ne tatlıymışşşş o ufaklık....
martta bir arkadaşım doğum yapıyor allahın izni ile temmuzdada bir başka arkadaşım doğum yapıyor etrafımda çok hamile arkadaşım var allah sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin...
bu kk da ne kadar modernleşti:86: altta bir çubuk çıkıyor ne işe yarıyorsa artık kk tube çok yakında aramızdaymış:26:
neyseee ben annemle azcık hava almaya gidicem gelirim allahın izni ile 15-20 dk sonraa görüşürüz:80:
ağzımı ayırdım ne demek kız kuşka
midem hala ağrıyo lanet olsun soğana,canımdan bezdim
selayım bende de var o zımbırtı , en sağdaki oka bastım daha derli toplu oldu şekli
sipariş no vercektin bana ?
kuşkam sarımsakları sütte kaynat da ekle diye bi yerlerimi yırtıyorum:96:o zaman kokmaz:86:
biliyom o süt işini ben
sütü mütü boşverdim aam yiyemediğimşeyi kafama sürmücem artıkzaten sadece ıslakkken kokuyo bi süre sonra kendi kokum gibi benimsiyorum kruruyunca zerre koku olmuyo
teşekkür ederim tutimm inşallah bulurumcanlar evde eksikler varmış market gibi bir yer var alışveriş merkezi bir nevi siyah hırka aldı annem bana her gittiğim yere el atıyorumtrikosu çok güzel hemide 10 tl ye düşmüş 25 tl den siyah hırka atletlerin üstüne giymek için...
kuşkam hoşgeldin canımmm madam burcu evet duymuştum o markayı hadi bakalım içine sinen bir model bulursun inşallah canım...
kontecim ılık bir süt miden için iyi gelir...
selaytom gelmiş hoşgeldin canımmm...
handem de gelmişşş
pazartesi sendromum belki de kaş alma zorunluluğundan kaynaklanıyoselam gecekusu
benimde kaslarim yandan dogru yüzüme inmeye baslamisti artik bende el attimbide dün ise gittigim icin mecburdum daha fazla besleyemezdim onlari
ayrica o bahsettim sarimsak sampuaninini biraktim ziraysy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?