Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam gecekusum
benimde kaslarim yandan dogru yüzüme inmeye baslamisti artik bende el attim bide dün ise gittigim icin mecburdum daha fazla besleyemezdim onlari
ayrica o bahsettim sarimsak sampuaninini biraktim zira sarimsaktan nefret etmeye basliyordum

mrb kızlaar...

selay bacım müşteri yokmu

selaycım ne iş yapıosun sen cicim?

yaşar asla dinlemem :26:
emre nin bazı şarkıları süper oluyor,severim onu

ben de hiç yaşar dinlemem...içim sıkılıyo onu dinlerken :44:

valla bebiş yokken hergün çık gez ezgim
biz evde oturuyoz böyle

daha geçen gün ben de arkadaşımdan duydum bu sözü :90:

Gunaydinlar..

Kontesim yine yanlis anlama modundasin
Ezgim demek istemiski aslinda bay s in amcasi ama ben amcam dedim ... Ezgimde ayrim yok yaa , tatli dilinden dolayi .. Ablama gidiyorum dedigi mesela kendi ablasi degil bay s in amcakizidir .

benim eşim de öyledir
ne yalan söyliyim,benim de ağzımdan kerpetenle laf alınır...kayınvalideme anne diyene kadar akla karayı seçerim :26:

botlarına bayıldım.çok güzeller.güle güle kullan canım

trendyol dimi bu?
nerden görüyosun yarın açılacakları?

Gloxi selam bebek ben turizmciyim .. otel rezervasyonlari , ucak rezervasyonlari dünya turu , gemi turu vs. vs.. ne ararsan var canim

biem iyi geceler bebek sanada erken yatiyorsun artik eniste bey uzun kalmana izin vermiyormu

Trend yurt disina hizmeti acarsa banada haber verin
nasilsa her sabah erken kalkiyorum zorluk cekmem

selayım hayat sana güzel kız
gemi turu filan oh mis

biem iyi gecelerrr

düsünüyorum canim tekrardan bir gemi turu , digeri cok güzeldi tadi damagimda kaldi ozamanlar selim karnimdaydi..
sen baktinmi feyste benim gemi fotolarina

aklimda o kadar cok seyehat plani varki , insan olayin icinde olunca daha fazla hayal kuruyor

talep çokmuş zaten bibeğim
açıcaz diyorlar , bakalım:81:
ben de trendden sorumlu kk bakanı gibi oldum heee
bi dünya özel msj geliyor alış verişlerle ilgili :86:

ee hakkini yemesinler trenddekiler yaa yazsana onlara komisyon iste prim mirim cek bisiler :))

Gloxi selam bebek ben turizmciyim .. otel rezervasyonlari , ucak rezervasyonlari dünya turu , gemi turu vs. vs.. ne ararsan var canim

biem iyi geceler bebek sanada erken yatiyorsun artik eniste bey uzun kalmana izin vermiyormu
hııımmm.güzelmişş.sen geziyon mu bol bol ?

Trend yurt disina hizmeti acarsa banada haber verin
nasilsa her sabah erken kalkiyorum zorluk cekmem

ben de artık erken kalkıyorum.eşim spor salonuna gidiyo 7 de,kahvaltıya yapınca uykum açılıyo,markafoniye falan bakıyorum
önceden hep tükendikten sonra görüyodum

kontes kesinlikle haklısın,tarzı hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…