- 14 Kasım 2001
- 21.573
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.728
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.281
kıvamı harika olmuş
burası bugun ne gıydıgın topıgının sohbet bolumu canımne giydiniz bakalım???? 2 gündür pijamalarlayım....
Icimden gecti 1-2 kelam edeyim ....
Burunla dalga gecen ey insanoglu senin 2. uyeliginle gelip burada burun basliginda fildir fildir gezip o japon cizgifilmlerine benzeyen burnunu yaptirmadin mi ? Baktim fotograflarina hic olmamis burun sirti cokuk burun ucu kalkik tam anlamiyla japon cizgi filmlerinden cikmis gibi.
A guzelim Allahin yarattigi burunla ne oynarsin ? Doganin dengesini ne bozarsin ?
Mesajim gitmistir dogru yerlere ....
Son gunumde kiyim yaptirmayin bana....
cok sert mi oldu ? hic sanmam tam kivaminda....
dalga geçen 2 kişi vardı hanginiz kazenin bahsettiğisiniz çık ortaya
olabilir canım ya.ben hepsini seviyorum,markafoni,trendyol,limango
yaa size sorıyım,şehir fırsatındaki kampanyalardan yararlandınız mı hiç?
trendyoldaki bu minik mankene bittim yaaayanaklara bakınnnn:86:
Eki Görüntüle 148036 Eki Görüntüle 148037 Eki Görüntüle 148038
tutim xzgim barbim sağolun canlar beğenmenize sevindim
xzgim senin menü de çok güzelmiş afiyet olsun size güzel bir akşam geçirirsiniz ailenle inşallah
barbim ooh gece güzel geçmiş yarasın tatlım kız mavi şey ne öğrenseydin bari
kontesim hakkaten yanaklar tam ısırmalıkmış
barbimalkolikte benide geçtin yauwww ohh yarasın çok sevindim adına değişiklik olmuş senin için bende şu kulunçtan bir kurtulsam neler yapacamda...
hehehe bizimkileri al birini vur ötekine
:80:
aksamdan kalma barbim ümrosun dogumgünüsünü kilisedemi kutladiniz bebemm ?
kizlar bu kk ya yine birseyler olmus sanirsam
alt tarafta mavi bir serit var üzerinde online face falan filan bisi gösteriyor nedir ki sizdede var demi ???
selamlarr
barbimm valla inan elbise dikimi dışında bi de alışverişi biliyorum başka ne hazırlığı oluyo ki:18:elbiseyi de zaten madam burcu var,halamın oğlunun,onlar dikicekler modellere bakarım araştırırım biraz daha zaman geçsin de.sözlüm de bir yandan alyans araştırmasına girişmiş,benden meraklı vallael işlemesi yaptırıcaz kısmetse,zaten bana mecbur özel yapılcak parmaklarım o k dar ince ki en küçüğü bile bol geliyo
ay topik ne giydn topiği dur bende yazcam ne giydiğmi eksik kalmimm
bugün çok şıktımm kaynanacıma gittim dar paça koyu renk pantolon giydimmm altına timberland tarçın rengi ona uygun bi çantaa efendime sölimmm üstünede krem rengi hafifi dökümlü bi kazak saçlarımı düzleştrdmm
kim neyle dalga gecti ??
bide moon ve ailesi neden zhr79 oldu ??
bizim topik sakinleri konu hakkinda yorum yapmadilar diye biliyorum ben.. kendi günlük sohbetimizdeydik ...
yapmadım barbim sakin :90:
barbi süper olmus 9,90 a almıssın bende nisan gibi grupfonide genelde ayda birkere oluyor
brezilya fönü alıcam normalde 400 tl grupfonide ya 90 oluyor ya 70 6 ay kalıcı fön ohh
alıyorum harçlıklarını elinden doğru odana :88:
istanbula gelip çılgınca pasajlarda alışveriş yapmak için para biriktirmeye başlıosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?