Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Icimden gecti 1-2 kelam edeyim ....

Burunla dalga gecen ey insanoglu senin 2. uyeliginle gelip burada burun basliginda fildir fildir gezip o japon cizgifilmlerine benzeyen burnunu yaptirmadin mi ? Baktim fotograflarina hic olmamis burun sirti cokuk burun ucu kalkik tam anlamiyla japon cizgi filmlerinden cikmis gibi.

A guzelim Allahin yarattigi burunla ne oynarsin ? Doganin dengesini ne bozarsin ?

Mesajim gitmistir dogru yerlere ....

Son gunumde kiyim yaptirmayin bana....

cok sert mi oldu ? hic sanmam tam kivaminda....

sabirli olmak herzaman güzeldir... her ne kadar hep basaramasakta

Son düzenleme:
ne giydiniz bakalım???? 2 gündür pijamalarlayım....
burası bugun ne gıydıgın topıgının sohbet bolumu canım

soktayım suanda
kazen tamamen bırakıyormusun yoksa bır ıkı ay sonra gerı donucekmısın?

dalga geçen 2 kişi vardı hanginiz kazenin bahsettiğisiniz çık ortaya

kim neyle dalga gecti ??
bide moon ve ailesi neden zhr79 oldu ??

bizim topik sakinleri konu hakkinda yorum yapmadilar diye biliyorum ben.. kendi günlük sohbetimizdeydik ...

günaydınnnn
içimde inanlımaz bir enerji var biri beni durdursun
geçmişi cok az bakabildim 2 gün olmayınca ne kadar yazılmıs
ezgicim kıyafetler süper ama cantayı cok beğendim
aksam bende sarıyer yolcusuyum
dün saclarımı kestridim kırık temizletme operasyonu
kontescim sende kestricekmissin vazgeçmişsin
kestir bence kırıklarım varken hiç rahat edemiyorum ben
pamuk gibi oldular şimdi

günaydın herkesleree
logocum kırıklar için bi ürün sipariş ettim,o gelince azıcık kırptırıcam sanırım.
şimdi kestirsem elimde bakım ürünü olmadığından yine kırılacaklar çünkü

olabilir canım ya.ben hepsini seviyorum,markafoni,trendyol,limango
yaa size sorıyım,şehir fırsatındaki kampanyalardan yararlandınız mı hiç?

bugün kaçan balık büyük olurdan manikür+pedikür+kaş tasarımını 34 tl yerine 9,90a aldım 2 ay geçerli, aşkitomun gelmesine yakın gidicem

trendyoldaki bu minik mankene bittim yaaa yanaklara bakınnnn:86:

Eki Görüntüle 148036 Eki Görüntüle 148037 Eki Görüntüle 148038

bende bende bendeeee :92:

handem valla mavi şeyin ne olduğunu sormak aklıma gelmedi tadı biraz powerade e benziyordu alkol varmıydı içinde inan bilmiyorum, üzümünü yedim bağını sormadım tabiri caizse

barbim alkolikte benide geçtin yauwww ohh yarasın çok sevindim adına değişiklik olmuş senin için bende şu kulunçtan bir kurtulsam neler yapacamda...
hehehe bizimkileri al birini vur ötekine
:80:

ooo ben alkoliklikte Keni bile geçtim sayılır o benden önce leyla olmaya başlamıştı birde son zamanlarda rakıya dadanmıştım
daha seninle iki tek atma programımız var unutma, adanalı kardeşin askerden gelmesini bekliyorduk :76:

evet canım kilisede kutladık, isa musa sen bizi kutsa cuppa cuppaaa diye dans ettik
töbe
nerde kutladığımızı yazdım ya nan, koptuk içtik bilmem ne diye herüflerin haberi olmadığından geceki eğlencemizden o yüzden orada resim çekilmedik :18::18:

bende bilmiorum ne hazırlığı var esasında

:86::86::86:
saçların hoş olmamış
:86::86:

kim neyle dalga gecti ??
bide moon ve ailesi neden zhr79 oldu ??

bizim topik sakinleri konu hakkinda yorum yapmadilar diye biliyorum ben.. kendi günlük sohbetimizdeydik ...

tam geçmişi okuyordum bunlarla karşılaştım neler oluyor bebek :26:

selam kızlarrr
güzel uzun elbise giydim dizimin 1 parmak uzun ,uzun çizmlerimi gidim makyajımı yaptım tırnaklarım french tabikide
asıl akşamki kıyafetimiz müthişşşş kkteyyll varda

barbi süper olmus 9,90 a almıssın bende nisan gibi grupfonide genelde ayda birkere oluyor
brezilya fönü alıcam normalde 400 tl grupfonide ya 90 oluyor ya 70 6 ay kalıcı fön ohh

barbi süper olmus 9,90 a almıssın bende nisan gibi grupfonide genelde ayda birkere oluyor
brezilya fönü alıcam normalde 400 tl grupfonide ya 90 oluyor ya 70 6 ay kalıcı fön ohh

bzim işerinden kız yaptırdı brqzilya fönü saçları yanık doğru düzgün bişe benzemedi sanki saçlarını at kuyruğu yapıp sonradan açmış gibi arkası kötü duruyor sölim dedim.paylaşım dedim

dapdar olan kıyafetlerim bollaşmış oleeeyyyyyyyyyyyy
çok mutluyummmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…