- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.321
tünaydın ezgicim
barbicim benim makinede remington
en iyi düzleştirme markası kesinlikle
Selamlar, sabahta girdim ama yazamadim kizlar ..
Fonlerden saclardan konusmusunuz benimkiler supurge gibi ne duzlestirici ister nede fon yika kurut hesabi ... Ama dalgali sac isterdim ben havali hos olur
Barbim dun biseyler oldu ama bende tam anliyamadim nooldu ..
Bide bara gittigini okumustum kutlamayi ama mavi icecek olayinda cooook cooook kizdim sana , dikkat etsene bebegim
Barbitom dikkat et falcilara bebegim ....cok para verme bostan yere ..:
Biem curly e sor canim o daha teknik diye biliyorum
ay benimkisinin kızıcagını bılmesem bende gelırdım walla cok heyecanlıkaç zamandır fal topiklerinden çıkmaz olduydum
sonunda en iyi 3 falcıyı belirledim o yığınla geçmiş arasından
en iyi olan 2 tanesi karşıdaymış
isimleri bilmede nokta atışı yapan ama tarihleri tam tutturamayan 1 tanesi ise yeşilköydeymiş
yeşilköydekiyle fal macerama başlamayı düşünüyorum
özel mesaj attım kızlardan birine, iletişim adresini alıyımda bu falcıların
fala inanma falsızda kalma ayoll :86:
tunaydın canımtünaydın ezgicim
barbicim benim makinede remington
en iyi düzleştirme markası kesinlikle
Selamlar, sabahta girdim ama yazamadim kizlar ..
Fonlerden saclardan konusmusunuz benimkiler supurge gibi ne duzlestirici ister nede fon yika kurut hesabi ... Ama dalgali sac isterdim ben havali hos olur
Barbim dun biseyler oldu ama bende tam anliyamadim nooldu ..
Bide bara gittigini okumustum kutlamayi ama mavi icecek olayinda cooook cooook kizdim sana , dikkat etsene bebegim
Kontescikte okula gitmis ii dersler
Logo ve biem selamlar kizlar ...sizde fondn kpnusmusunuz
Biem bize ozel album yapsana canim feyste sacini gorelim sonrada sil ..
Xzgiimm tunaydin balli kaymagim.. Hadi gozleme yapta yiyek
ay benimkisinin kızıcagını bılmesem bende gelırdım walla cok heyecanlı
Tutiskom sen boyle anlatinca benimde aklima mahalleden cocuklarla cuma namazina gitmistik ilkokul donemindeallahtan gec kalmistikta en arka saftaydik .. Kimsede bu kiz cocugu niye gelmis dememisti kilip cikmistik
selammmmm herkeslere
geçmişi okudum biraz tatsızlıklar olmuş :26:neyseee
barbim kilise olayı güzel olmuş ben severim değişikliği çocukken kiliseye gitmiştim bizim burdaki meğer ayin varmış bebeği kutsuyorlardı arkamdan siyahlı bir adam geçti elinde zil gibi bişey vardı tıngır mıngır papalar falan gelmeye başladı nasıl korkmuştum o sırada sen kilisenin zili çaldı koşa koşa kaçmıştım kiliseden çocuk aklı iştebir sürü kokoş kadınlar vardı bebeğin annesi bembeyaz bir elbise giymişti şimdi düşünüyorumda ne işim varmıştı orda hala çıkaramıyorum :44:nasıl oldu nasıl girdik neyse bu arada tek atma günü aklımda unutmadım kuzum şu soğuk ve grimsi hava gitsin tekleri atalım
Merhaba sekerler
Bi kac gündür giremiyorum ne yazikki; annecigim, ablam ve yegenlerim bizdelerdi haftasonu.
Ablamlar gitti; annem kaldi... mümkün oldugunca vaktimi onunla geciriyorum...
Bi selam verip hal hatir sorayim diye girdim 2 dakika; umarim hersey yolundadir sizde.
şimdi bakamam kı tutım ne yazıkkı haber verdıgın ıcın tesekkurler bebegımxzgim samanyolu tv de renkli şeker hamurundan kurabiye yapıyor kızın tekiii
Merhaba sekerler
Bi kac gündür giremiyorum ne yazikki; annecigim, ablam ve yegenlerim bizdelerdi haftasonu.
Ablamlar gitti; annem kaldi... mümkün oldugunca vaktimi onunla geciriyorum...
Bi selam verip hal hatir sorayim diye girdim 2 dakika; umarim hersey yolundadir sizde.
dinleyici olarak gelsen
hem kadın yüz falı bakıyormuş kahve mahve içmicen , bana anlatırken belkim gözü sana kayar 2 satırda sana söyler bebeim
bende teravih namazına gitmiştim arkadaşlarla ama namaz sırasında hep gülüyoduk birde kadınlar falan yere yatınca popolarına bakıoduk kalkıp , camiden kovulmuştuk
bende severim değişikliği gerçi benim için pek deişik bir ortam olmasa gerek bundan böyle
vaftiz törenine denk gelmişsin kız sende, eee yabancı birini nasıl soktularki içeri kuuu :44:
sorma cenazede bile çok kokoş oluyor hıristiyan cemaati
kesinlikle tekleri teker teker attırırız
Benim adimyar selamcanim , annenle vakit gecirkek guzel olur , opuyorum canim seni
Barbitom sen yine kadinlarin arasina gitmisin bebemm ben erkrklerin arasindaydim ...
Ezgim geldimi kadin ???
hoşgeldin canım
nasıl gidiyor işler güçler ??
ailende almanyadamı yaşıyordu senin trdenmi geldiler
şimdi bakamam kı tutım ne yazıkkı haber verdıgın ıcın tesekkurler bebegım
Benim adimyar selamcanim , annenle vakit gecirkek guzel olur , opuyorum canim seni
ya yazıyodum kadın mutfaga geldı oyle asagıya ındırıyım derken gondere basmısımxzgim alıntı yaptında niye cevap vermedin
sorma ya camide bile cinlik peşindeymişim
iyi çarpılmamışız Allahın evinde milletin totosuyla uğraşırken: 60:
Hosbuldum tatlim; ayni canim, ise gidip geliyorum iste... yeni sirketten henüz haber gelmedi;
onun heyecani var biraz... persembe de kismetse doktora gidicez esimle; randevu günü catti
geldi; bakalim ne diyecek doktor... cok merak ediyorum...
Almanyada yasiyorlardi canim, ama bi kac yildir 7 ay TR`de 5 ay burada kaliyorlardi. Annem de
6 aydir TR`deydi; ocaktan beri burada gene, ama bizim kaldigimiz yerden yaklasik 130 km uzaklikta
yasiyor... simdi 1 haftaligina bizde kalacak kismetse...
Sen nasilsin? Okudum biraz; sakin birdaha icme öyle bilmedigin seyleri
Senin sac düzlestiricinin markasi ne canim? Almak istiyorum ama icim gidiyor yakiyor diye :26:
Alinti var, yorum yok tatlim
Sagol güzelim; ben de seni cok öpüyorumAnne gibi yar var mi, ah ahh... bekar günlerimdeki
gibi ben buradayken gitmis iki dakikada yemek yapmis; koydu önüme ye diye, canim benim yaaa
ewet canım bı karısıklık oldu
hosgeldın
bencede hazır annecıgın burda onunla doya doya hasret gıdermeye calıs
yarın bende anneme gıdıcem dogumgunu
bende remıngton kullanıyorum kac senedır hemde
sacı yapmayan tabanlısını cıkardılar ben kullanıyorum
yakmıyo desen yalan olur hepsı yakıyor
ama bu dıgerlerınden daha az yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?