Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım tabiki hayalimdeki arabaları almıyorum
inşallah ilerde kısmet olur :97:
ilk arabam olacağı için hem acemeliğimi atacağım hemide rahat kullanabiliceğim uygun fiyatlı birşeyler bakıcam
esasında ben tam bir ford ka hayranıyım eski meski demiyorum ki gözümdede hiç eskimiyor fiyatıda çok uygun ondan istiyorum ama ne yazık ki otomatik vitesi yok buranın trafiğindede manueli tak çıkar tak çıkar istemiorum o yüzden yaris, corsa, pejo 206 gibi uygun yollu arabalar olacak :97:

şuna bak ablası tam bir uğur böcüü gibi :98:

şu kırmızı ford ka nın otomatiği olsa havada kapıcam aşkitom ama yook ileride çok usta bir sürücü olursam sırf içimde kalmasın diye alıcam bunlardan fiyatları çok uygun en pahalısı 13 milyar falan

barbitom bencede en uygununu düsünmüsün canim birde istanbul trafigini düsündükce zaten
bu son araba cok cici..

kontesim nissan micra almayı bende çok isterim ama önce acemiliğimi atıcağım bi düdüt lazım bana , malum istanbul trafiği önce bir kurtlaşıyım trafikte sonra Allahın izniyle hayalimdeki düdütlerden birine kavuşurum :97::97:
evet selayım o ford ka işte ama bu resmini eklediğim eski kasası. Ben yeni kasalarını sevmiyorum hala aklım bu eskilerde :97: bunun üstüne ben siyah puanlar yaparım uğur böccüüü olur düdütümmm

teşekkürederim aybuşum
ya bi sorun olduğu belli 333 kişi olması imkansız
sanırım o logoyu aldığım siteye girenleri gösteriyo , hata olduğu için :))

ne isali acaba, önemli bişi yoktur inşlh, geçmiş olsun, çok zor ishal , dikkat et basur olma

Allah rahmet eylesin tutim

herkeste yok bu sorun canım
mesela "makyaj günlüğü - dingilterekreliçesi" de giremiyo
bi kaç kişiden daha duydum kendi ve başka bloglara giremeyen
inşlh bi yol bulunur
sıyırıcam yoksa
bi sürü emeğim var orada

tutim basiniz sagolsun canim

kizlar bugun itibari ile bamya yemiyecegim cok kötü birseyle karsilastim konservede midem alt üst durumda baska birsey yemedende kalktim

kirkayakti ya resmen nasilda güzel pisirmisim
taylandlilar cinliler aklima geldi dogrusu

firma neyapsinki konteskom bamyanin kesin icindeydi
ama artik ömrümce yemem
sizde yemeyin

demesi bile kötü iyiki tabağa koymadan görmüşsün selayım
çok feciii bişi

araba alıyorummm :92:

oooooo hayırlı olsun kuzucukkk
kazasız belasız kullanırsın inşlhhhh
benide gezdirseneeeeee

ahhh ahhh nissan juke

he Kende böyle siyah film yaptı camlara böyle çk daha asil duruyo sende yaptırsana kuzum camı hafif aralayıp siyah güneş gözlüklerinle artis artis dışarı bakıp sonrada camları kaparsın ağır çekimde :86:

biemmmm düdütümü hayırlısıyla bir alayım tüm hatunlarımı atıcam arabaya cıstak cıstak gezicezzz :119: apaçi müziğinide koruz cd çalara son sesss cuppaaa cuppa giderizz :118::118:

1olunkinde de vardı film
cidden çok asil oluyor
araba da siyahsa hele oufff tadından yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…