- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.381
araba alıyorummm :92:
slm
tutim bebek odası hazırlıklarına başlandı bide boyandımı rahatlıycammobilyalar gelmeden
barbim fotolarına bayıldım hele saçlarına
xzgim anneciğinin doğum günü kutlu olsun saat bencede babalara göre değil
gecekuşum rüyana koptumbu arada ilk selayımı ben görmüştüm hemide umredeydi yani kapalı
ilk kapalı gören sen değilsin bu bir işaretmi yoksam selayım
bm deneme çalışman güzel olmuş bloğuna ben girdim şimdi sadece ben varım online
kontes senin rüya alemlerinde çok ilginç eee astrala mera salıp film ve hikayeler okursan görürsün öyle rüyalar
benimadımyarımın anneciği yanındaymış ne güzel doktordan güzel haberlerini bekliyoz
bgn tahlilimi yaptırdım yarın sonuç alcam dönüştede doktoruma gittik 15 günden fazladır ishal durumu var kullandığım bi ilacın etkisidir diye kesmiştik ilacı ama hala devam edince beni dahiliyeye
yönlendirdi sabah yine doktora gitcem çarşambada uyuşmazlık iğnesini vurulucam
xzgim bencede saatin kayışını metal olanlardan tercih et canım onlar daha asil durur ve daha çok yakışır babacığına bu arada annenin doğum gününü kutluyorum allah uzun ömürler versin...
ayburum geçmiş olsun canım dr dediniz aklıma geldi yine anneminde jinekoloju vefat etmiş yani kardeşimle beni hayata getiren dr nasıll moralim bozuldu ya daha yeni ölmemiş ama biz yeni öğrendik allah rahmet eylesin...amerikan hastanesinde görev yapıyordu canım drcuğum
aybuşum geçmiş olsun canım, şu hamilelikte neler çektin Allah daha kötülerini yaşatmasın , burdan anlamak lazım "anne"nin neden hakkının ödenmediğini
biemcim başka blogspotlar çalışıyormuş şimdi gördüm umarım düzelir canım :26:
tutim basiniz sagolsun canim
kizlar bugun itibari ile bamya yemiyecegim cok kötü birseyle karsilastim konservede midem alt üst durumda baska birsey yemedende kalktim
kirkayakti ya resmen nasilda güzel pisirmisim
taylandlilar cinliler aklima geldi dogrusu
firma neyapsinki konteskom bamyanin kesin icindeydi
ama artik ömrümce yemem
sizde yemeyin
selayım tabiki hayalimdeki arabaları almıyorum
inşallah ilerde kısmet olur :97:
ilk arabam olacağı için hem acemeliğimi atacağım hemide rahat kullanabiliceğim uygun fiyatlı birşeyler bakıcam
esasında ben tam bir ford ka hayranıyım eski meski demiyorum ki gözümdede hiç eskimiyor fiyatıda çok uygun ondan istiyorum ama ne yazık ki otomatik vitesi yokburanın trafiğindede manueli tak çıkar tak çıkar istemiorum o yüzden yaris, corsa, pejo 206 gibi uygun yollu arabalar olacak :97:
şuna bak ablası tam bir uğur böcüü gibi :98:
bir erkekten daha çok araba tutkum var :86: ileride çok zengin olursam bende erkekler gibi önce arabamı sonra kocamı deişcem
he Kende böyle siyah film yaptı camlara böyle çk daha asil duruyosende yaptırsana kuzum camı hafif aralayıp siyah güneş gözlüklerinle artis artis dışarı bakıp sonrada camları kaparsın ağır çekimde :86:
1olunkinde de vardı film
cidden çok asil oluyor
araba da siyahsa hele oufff tadından yenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?