- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.361
teşekkürederim kontesimmm
küçük oldu ama ossun
bu resimi afişe basmışlar
aynısını afiş olarak satıyorlarkoooooocamandı
havada bulut sen o bloğu unutmu oldu acaba
tıklayınca büyük açılıyor kibence güzel oluyor maşallah elin yatkınmış
canim benim birazcik genc isi ama baban takarsa hos bir saat bence spor hos bir saatkızlar bu saat sızce nasıl babama almayı dusunuyorum
[/url][/IMG]
senin su rüyalarin varya yaa saate bak korkuyorum sendenezgim anneciğine nice yıllar
düzleştirici konusu olmuş,bende phlips var ilk çıktığı zamanlar almıştım,derecesizlerden.hiç memnun değilim.kuzenimde dereceli var bi tane,markasını unuttum meşhurlardandı:26: o mükemmel.3gün hiç bozulmuyor kafamda
kuşkam sen iyi alıştın ev toplamalarınaasıl ilginçliği ben yaşadım,o gün rüyamda gördüklerimin bazı şeyleri gerçek hayatla bağlantılıymış selayım msn de söyledi.waoowww oldum:86:
sabah ben de acayip bi rüya gördüm.rüyamda saat 7:15 di ve bi grup kadın börek çörek yiyorlardı uzun bi masada.bu ne diye soruyorum,günümüz var bugün diyorlar.sabahın bu saatinde gün mü olur diyorum,uyandım sonra.su içmeye gittim mutfağa,saate bi baktım 7:15 di.
bunu 2-3 keredir yaşıyorum.nasıl oluyor anlamış değilim
ezgim saati çok beğendim
eline saglik biraz alistirmadan denemeden sonra cok güzel olacaktir diye düsünüyorum ..Eki Görüntüle 148576
şimdilik bu deme kızlar
çok kusurlar var
bu arda keçeli boya ile yapıcam tabloyu :)))
gölgelemelri de kuru pastel boyayla deniycem
bgn tahlilimi yaptırdım yarın sonuç alcam dönüştede doktoruma gittik 15 günden fazladır ishal durumu var kullandığım bi ilacın etkisidir diye kesmiştik ilacı ama hala devam edince beni dahiliyeye
yönlendirdi sabah yine doktora gitcem çarşambada uyuşmazlık iğnesini vurulucam
ay piştikten sonra mı gördünkirkayakti ya resmen nasilda güzel pisirmisim
taylandlilar cinliler aklima geldi dogrusu
firma neyapsinki konteskom bamyanin kesin icindeydi
ama artik ömrümce yemem
sizde yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?