Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

güle güle git gel ayburum

bende bi kahve yapayim ezgimin kahvesi artik sonlarina geldim

barbitom sana ne diyecegim hani bana gri kollu bir tunik almistin yaa ,varya eger onu elbise olarak giyinebilsem süper olacakmis haa valla , bugun beline baglamali siyah bir kemerle denedim yakistirdim kendime , artik altindan biraz kivirir etek boyunu kisaltir ve gri bir skinny ile kombinlerim öylede denedim öylede oldu diye düsünüyorum

kontess sen nereye gittin kusum bugun sesin cikmiyor bisey dedinde benmi kacirdimki acaba ??

kızlarr yeleğim çok şiker olduuu
birazda eteğimle ilgileneyim sonra ikisni bir eklerim

annen gelırse annenle gelmezse kargoyla yollarım pıtırcıgım merak etme sen
annemde bana zorla butun tavuk aldırdı onu desıcem dıye canım cıktı
aslında boyle daha hesaplı ama cok zormus ugrasması
selayhusum elbıse gbı halınıde sadece kadın kadına oldugunuz zaman gıyersın olmazmı
ben bazı kıyafetlerımı oyle gıyıyorum

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
o kadar alıntı yaptıımm hepsi uçtu deli oldum yaaa
selamlar herkeseeeee bir daha alıntı yapamıcam kızlar kusura bakmayın lütfen
çok sinirim bozulduuu

NEDEN HANGI SEBEPTEN KAPATILMISKI bende onu cözmeye calisiyorum.

birde su resimdeki oje bu yilin moda ojesi astorun kac numarasiki bu acaba ??

gecekusum hosgeldın bosver canım senın yazman yeter bıze
bende bılmıyorum selayhusum neyse yorum yapmıyım bu konularda
bebegım bılmıyorum numarayı bende buna benzer oje var pastel den almıstım

selam kızlar
sabahtan beri öldüm açlıktan
hemen yemek yedim şimdi, 1ol gece yola çıkıyor
şuanda da foruma gitti
uzun bi alışveriş yapıcaz
müsait olunca geçmiş okuyacağım

kontesim geldimi gelecekmi yaa ?? bu gece yola cikacak degilmi ?? dogru anladim ben

woww kontesım gozun aydın
ask dolu gunler yıne yolda desene

bende oyun sevdama kapıldım yıne 2 oyundada rekorumu kırdım
smdı ısık hızıyla yemeklerımı hazırlamaya baslamalıyım

woww kontesım gozun aydın
ask dolu gunler yıne yolda desene

bende oyun sevdama kapıldım yıne 2 oyundada rekorumu kırdım
smdı ısık hızıyla yemeklerımı hazırlamaya baslamalıyım

ay oyuna dalmis yavrum yemek yapmamis yaa
olsun yemegin yoksada rekorun var

herkese selammm
selayım rahatsız ediyorsa azcık kırptır cnm kahkülünü...bu arada o ojenin pastel 75 numarası aynı renk cnm ben aldım kullanıyorum hani diyordum ya chanelde bir renk var ona benziyor diye o renk işte allahtan almamışım chaneli
xzgim meyve salatandan vallada billada istiyorummm nasıl canım çekti ayrıca evet tam üstüne bastın gece görmedim ama şimdi gördüm waffle muhabbetini çıldırdım...
bu arada wafflede bebekte'ki abbastan vazgeçmem çok güzel yapıyor...
barbim akkibilerin hayırlı olsun benim daha etiketini çıkarmadığım 1 kez olsun giymediğim ayakkabılarım var
ayburcum geçmiş olsun aşınıda vurdurmuşsun bu arada benimkide çok hamarattır yemek yapar çok güzel allahtan o konuda sıkıntı çekmiycem
biemcim yeleğini dikmişsin eteğide tamamla merak ettim resimlerini ekle...yusuf paşayada maaşallah bu arada
kkontescim enişte bey geliyormuş allah kavuştursun canım...bu arada elbiseyi bende beğenmedim çok resmi geldi bana küçük sırlardaki ayşegülün tarzı lacivert hiç bişeyim olmamıştır nedense sevemedim o rengi...
spidicim eklediğin sarışın gelinlik modelini bende evlilik arşivime koymuştum altı çok hoşuma gidiyordu ama birazda düğün mekanına göre gelinlik bakmak lazım salon düğünü olucak ise düşünebilirsin fakat arkasını böyle düşünme modası yok cnm artık bunun tabiii hayalindeki model ise bişey diyemem saygı duyarım hayırlısı olsun bizim düğün seneye ertelendi 2012 gelinlikleri için arşivimdeki bütün gelinlikleri sildim
kuşkam senin alıntılar silinmiş hohohooooo
handem okuldan çıkmıştır dinleniyordur...
inşallah unuttuğum yoktur...

tutim burda pastel yok heralde bendde chanel e tutupta vermem o kadar parayi iki dakka sonra nasilsa chanelde cikacak tirnagimdan
bende gittigimde bakayim cok cok güzel bu renk
bide börek nasildi bebegim iyi oldumu

xzgim bazi yemek bloglari oluyor canim sadece tr bloglari olmuyor demi ???

Son düzenleme:
selayım bu gece yola çıkıcak sabah burda olucak
claires den bi sürü oje aldık eheheheh
bi de tbs çıkartması yaptırıyorum:86:

selayhusum pastel ve flormarda var o renkten bendedee var.
birde sally hansenda var o renge çok yakın
artı clariestede var
hangisi sizin orda varsa numara araştırmasına girişelim şeyyy birde ben gri tuniği hatırlamıyorum

xzgim bende blogların kapanmasına çok üzüldüm ya
rekorların hayırlı olsun

tutim o gelinlikleri o arşivleri sildin ya hala kızgınım sanaaa

kontescanın 1olu yarın gelmiyormuydu :26:

vallahi helal olsun ne diyeyim herkes de yapmaz bunu ama varya kendin aldigin yetmiyor birde adama aldittiriyorsun yaa alisveris sapigi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…