- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.741
vallahi helal olsun ne diyeyim herkes de yapmaz bunuama varya kendin aldigin yetmiyor birde adama aldittiriyorsun yaa alisveris sapigi seni
hahah rekor karın doyurmuyor
ay oyuna dalmis yavrum yemek yapmamis yaa
olsun yemegin yoksada rekorun var
tutım sen gel yaparımherkese selammm
selayım rahatsız ediyorsa azcık kırptır cnm kahkülünü...bu arada o ojenin pastel 75 numarası aynı renk cnm ben aldım kullanıyorum hani diyordum ya chanelde bir renk var ona benziyor diye o renk işte allahtan almamışım chaneli
xzgim meyve salatandan vallada billada istiyorummm nasıl canım çekti ayrıca evet tam üstüne bastın gece görmedim ama şimdi gördüm waffle muhabbetini çıldırdım...
bu arada wafflede bebekte'ki abbastan vazgeçmem çok güzel yapıyor...
barbim akkibilerin hayırlı olsun benim daha etiketini çıkarmadığım 1 kez olsun giymediğim ayakkabılarım var
ayburcum geçmiş olsun aşınıda vurdurmuşsun bu arada benimkide çok hamarattır yemek yapar çok güzel allahtan o konuda sıkıntı çekmiycem
biemcim yeleğini dikmişsin eteğide tamamla merak ettim resimlerini ekle...yusuf paşayada maaşallah bu arada
kkontescim enişte bey geliyormuş allah kavuştursun canım...bu arada elbiseyi bende beğenmedim çok resmi geldi bana küçük sırlardaki ayşegülün tarzılacivert hiç bişeyim olmamıştır nedense sevemedim o rengi...
spidicim eklediğin sarışın gelinlik modelini bende evlilik arşivime koymuştum altı çok hoşuma gidiyordu ama birazda düğün mekanına göre gelinlik bakmak lazım salon düğünü olucak ise düşünebilirsin fakat arkasını böyle düşünme modası yok cnm artık bunun tabiii hayalindeki model ise bişey diyemem saygı duyarım hayırlısı olsun bizim düğün seneye ertelendi 2012 gelinlikleri için arşivimdeki bütün gelinlikleri sildim
kuşkam senin alıntılar silinmişhohohooooo
handem okuldan çıkmıştır dinleniyordur...
inşallah unuttuğum yoktur...
selayım bu gece yola çıkıcak sabah burda olucak
claires den bi sürü oje aldık eheheheh
bi de tbs çıkartması yaptırıyorum:86:
selam julia hg
valla ben de bu kadarını beklemiyordum benimkinden,şaşkınım:86:
hımmm o zaman bilemem barbim tabi ki ihtiyacın olanı düşünmelisin
slm kızlar konteskom :80: barbim :80: xzgicim :80: selaycım :80:
kontescan hosuna gitmedide nasil giyineceksin kuuu .1:
barbisim benim cok hosuma gitmisti valla o anorak süper süperdi benim eskiden vardi bi ara bunlarin birazdaha uzunlari modaydi.. onlardan almistim
barbım senın oyle bıseye ıhtıyacın varsa
fıyatı cok fazla degıl kı sonucta bu mont
soguktan koruyan bı kıyafeten onemlılerınden
sacma sapan seylere o kadar para verıyoruz
usuyorum sabahları dıyorsun bı sene gıyıp atacagın bıseyde degıl
eger ımkanın varsa o parayı vermeye al derım sana
olsun cnm ö.deilxzgicim kisik pisir derim öyle dene yoksa disi yine yanar ,veya su jelatin diyorsunuz heralde gri sey varya aluminyum folyo ondan kapa öyle firinia ver ozaman sadece disi pismez icide piser
tepsinin yani tavuklarin üstüne ört
julia hosgedlin canim ...sohbet koyuydu görmemisim yazdigini simdi gördüm:79:
slm juli benim şafak 75, yarıladık askerliğiii
ne yani özencik mi diosunbnm de 77
evet aşkım daha uzunları modaydı onlarda çok hoştu
ezgim aslında elimle tutup deneyebileceğim birşey olsa taksit taksit alırdım
ama bu ürün italyadan gelecek , beğenmezsem italyaya geri gidecek ve kargo parası bana ait olacak
hiç yoktan param gidebilir burdan italya kimbilir ne kadardır :26:
15 gün falanda bekleme süresi var o yüzden başka araştırmayada giriştim
kontescan hosuna gitmedide nasil giyineceksin kuuu .1:
barbisim benim cok hosuma gitmisti valla o anorak süper süperdi benim eskiden vardi bi ara bunlarin birazdaha uzunlari modaydi.. onlardan almistim
neyi nasıl giyeceğim selayım anlamadım
yok kız ben yarıladım sıra sende demek istedim
gelen sey hosuma gitmedi ama kombinlerim demisin benmi yanlis anladimki canim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?