- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.481
julia aşkından ozan olmuş bülbül misali susmuyor dili[/B]
merhaba kızlarr
biem babannecik sizdeymiş , çok severim tontik nineleri
hem neden umrumuzda olmayasınki aşkolsun
kuşşşş yine bıraktığım gibi devam etmiş
xzgim bugün neden özel yemek yapıyordun kuzu :26: birşeyler kaçırdım :95:
selayhusum geçmiş olsun canım bilmiyordum selimin daha iyileşmediğini :85: hemen yaz gelsin ya bende çok çok bıktımpaketindeki aksiiliğide üzüldüm tüm hevesin kaçmıştır
ayburum hatime devammm
kontes kız benide kolumdan sürükleyip kofföre götürsenebenimde kestirmem lazım ya ama kıyamıyorum
gloksiiii yegenin netmiş oyle bilgisayaraben olsam yolardım dermişim :86::86:
julia aşkından ozan olmuş bülbül misali susmuyor dili
selam kızlar
sıze bu aksam kı mamalarımla merhaba dıyorum
gecmıse gıdıyorumm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Tansu Çiller,''Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!'' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 9 yıl oldu...
bende iş çıkışı city's nişantaşına gittim, yine kaban bulamadım her yer yeni sezon olmuş offf off :85::85:
kız sen ne hamarat biii kadınsın yhaaaa enişte bey yaşamışşş
tesekkur ederım canım
sevıyorum yemek yapmayı
Ben de ben de çok seviorum ama çalışmaktan mutfağa pek giremez oldum artık hazır yiyorum erkek gibi işten geliom sofra hazır anam sağolsun
ewlendıkten sonra ewın hanımı olursun merak etme
B&M cim selam cnm nasılsın :80::80::80:
selam kızlar
gecmıse gıdıyorumm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
selam juliii
iyidir nolsun
öle oldum galiba barbitom
h.g. barbişş
bu nine pek tontik değil
zayıf ama çok dinç maşallhh :86:
sende kaban bulamamışsınzaten bende ne arasam bulamıyorum
kahve babet ve kahve gömlek çok zor bulunan bi renkmiii:44::44: bulamıyorum bulamıyorumm
selam kızlar
gecmıse gıdıyorumm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bebegım bızım buraya sapphire acıldı ayın 4 unde bı haftasonu ayarlada gıdelım
sanırsam o zaman çalışmıcam en azından bir süre yaya yaya oturcam ezgimherif çalışsın baksın annem banane koca diye boşuna mı aldık demi
selam juliii
iyidir nolsun
nidir bunlar kuzucuk:44:
görsellik 10 numeraaa
ben yatar kuzular
böğün çok yoruldum :26:
selamlar aksamcilar...
barbitom selam bebegim bulamadinmi aradiklarini artik bence bulamazsin heryer dedigin gibi yazliklarla dolmus kisin ortasinda kim yazlik pesindeyse
julia selam bebek ,bende calisirken senin gibiydim annem pisirir kurar bide kaldirirdi sagolsun evi otel gbi kullanirdim ah anamin evindeki saltanatim neydi öyle
selamlar aksamcilar...
barbitom selam bebegim bulamadinmi aradiklarini artik bence bulamazsin heryer dedigin gibi yazliklarla dolmus kisin ortasinda kim yazlik pesindeyse
xzgim süper olmus canim süper görünüyorlar ellerine saglik enistemle sizede afiyet olsun... sana kilo olsun yarasin... enisteye kilo olmasi konusunda emin degilim onada afiyet olsun sadece
julia selam bebek ,bende calisirken senin gibiydim annem pisirir kurar bide kaldirirdi sagolsun evi otel gbi kullanirdim ah anamin evindeki saltanatim neydi öyle
biemcik daha ne kadar kalacakki büyük babanne sizde ,yaslilarin sivesi cok komik oluyor yaa, benim esimde laz ama tam degil gibi bisey ama bazi kelimeleri ben hic duymamistim onlar konusurken duydum onlardan
galibası fazla
olsun sıhhati yerinde olsunda
kahvenin çok tonu varya aradığını bulmak zor olur canım
gri gibi çok zor bir renk kahve
eline sağlık minik kuşum , mamaların yine iç açıcı nede güzel yapmıssın maşallah
topikte hamişler var ama umarım canları çekmez
o sapphire avm miİ? tımam gideriz kuzumsen yeterki avmye gidelim de bana
ay cok guldummm bebegım yok banada sadece afıyet olsun
tesekkur ederım barbımm hamıslere yaparım ısterlerse hemencecık
ewettt sen ayarla gıdelım gezelım cok guzel bı yer
valla yaparsın sen birde paket yapar gönderirsin adrese teslim , eminim buna maharetli pıtırcığım
ben h.sonları müsait oluyorum , sende h.sonları eşinle olursun diye ben hiç h.sonu planı yapmıyorum kuşum :26: sen ayarlarsın bana söylersin o daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?