Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

h.g. barbişş
bu nine pek tontik değil
zayıf ama çok dinç maşallhh :86:

sende kaban bulamamışsın zaten bende ne arasam bulamıyorum
kahve babet ve kahve gömlek çok zor bulunan bi renkmiii:44::44: bulamıyorum bulamıyorumm

selam kızlar
sıze bu aksam kı mamalarımla merhaba dıyorum
gecmıse gıdıyorumm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Tansu Çiller,''Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!'' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 9 yıl oldu...

bende iş çıkışı city's nişantaşına gittim, yine kaban bulamadım her yer yeni sezon olmuş offf off :85::85:

bebegım bızım buraya sapphire acıldı ayın 4 unde bı haftasonu ayarlada gıdelım

ewlendıkten sonra ewın hanımı olursun merak etme

sanırsam o zaman çalışmıcam en azından bir süre yaya yaya oturcam ezgim herif çalışsın baksın annem banane koca diye boşuna mı aldık demi

Son düzenleme:
selamlar aksamcilar...
barbitom selam bebegim bulamadinmi aradiklarini artik bence bulamazsin heryer dedigin gibi yazliklarla dolmus kisin ortasinda kim yazlik pesindeyse

xzgim süper olmus canim süper görünüyorlar ellerine saglik enistemle sizede afiyet olsun... sana kilo olsun yarasin... enisteye kilo olmasi konusunda emin degilim onada afiyet olsun sadece

julia selam bebek ,bende calisirken senin gibiydim annem pisirir kurar bide kaldirirdi sagolsun evi otel gbi kullanirdim ah anamin evindeki saltanatim neydi öyle

biemcik daha ne kadar kalacakki büyük babanne sizde ,yaslilarin sivesi cok komik oluyor yaa, benim esimde laz ama tam degil gibi bisey ama bazi kelimeleri ben hic duymamistim onlar konusurken duydum onlardan

öle oldum galiba barbitom

galibası fazla

olsun sıhhati yerinde olsunda

kahvenin çok tonu varya aradığını bulmak zor olur canım
gri gibi çok zor bir renk kahve

selam kızlar
sıze bu aksam kı mamalarımla merhaba dıyorum
gecmıse gıdıyorumm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

bebegım bızım buraya sapphire acıldı ayın 4 unde bı haftasonu ayarlada gıdelım

eline sağlık minik kuşum , mamaların yine iç açıcı nede güzel yapmıssın maşallah
topikte hamişler var ama umarım canları çekmez
o sapphire avm miİ? tımam gideriz kuzum sen yeterki avmye gidelim de bana

sanırsam o zaman çalışmıcam en azından bir süre yaya yaya oturcam ezgim herif çalışsın baksın annem banane koca diye boşuna mı aldık demi
bencede ewlendıkten sonra bır sure ewde oturup alısmak daha guzel
ama sonraları sıkıyor canım bende bı dahakı ogretım yılına calısmayı dusunuyorum
sen ne ıs yapıyorsun

selam juliii
iyidir nolsun

nidir bunlar kuzucuk:44:
görsellik 10 numeraaa

ben yatar kuzular
böğün çok yoruldum :26:

tesekkur ederım canım
cıtır kasede besamel soslu kabak ve ustunde tavuk sote var
tavsıye ederım harıka tadı
dıgerıde ballı cevızlı elmalı tarcınlı tatlı

selayım aradıklarımı normal bilindik mağazada bulamıyorum ben rusların giydiği gibi tüylü mont istiyorum onlarda birtek laleli civarında var mecbur ordan bakıcam son çare ,perakende vermiyorlar ama koparmaya çalışıcam 1 tane dışarıda soğuktan donuyorum valla benim hiç yazlıklara bakasım gelmiyor, erken koydular bence
bu arada o saltanatı ben sürüyorum sonuna kadar :86::86:

ay cok guldummm bebegım yok banada sadece afıyet olsun

tesekkur ederım barbımm hamıslere yaparım ısterlerse hemencecık
ewettt sen ayarla gıdelım gezelım cok guzel bı yer

ay cok guldummm bebegım yok banada sadece afıyet olsun

tesekkur ederım barbımm hamıslere yaparım ısterlerse hemencecık
ewettt sen ayarla gıdelım gezelım cok guzel bı yer

valla yaparsın sen birde paket yapar gönderirsin adrese teslim , eminim buna maharetli pıtırcığım
ben h.sonları müsait oluyorum , sende h.sonları eşinle olursun diye ben hiç h.sonu planı yapmıyorum kuşum :26: sen ayarlarsın bana söylersin o daha mantıklı

tamam ozaman bızımkının olmadıgı bı haftasonu yapalım
yada cumartesı ben sana haber verırım kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…