Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ivet canım
birde2.90 a turuncu renkte salaş bi tshirt vardı onuda aldım

logocum doğum gününmüş
nice sağlıklısenelerin olsun inşlh

ay hemenciick de ne tatlı hayaller kurmuş bebişim yaa

tesekkurler canım ınsallah hemencecık ıyılesırız :26:

canım ıstanbuldamıydın sen ben nedense senı ızmırde sanıyordum :44:
hangı semttesın

hayırlı haftalar olsun herkese
şimdilik bi slm veriyom geçnişi akşama okıycam
son gördüğüm logo doğum günün kutlu olsun
bgn Allahın izniyle hatimimi bitircem ona yoğunluk veriyom hemen pcmi kapatıp okumaya başlıycam
duamda hepinize yer vericem Rabbim kabul eyler inş

ivet canım
birde2.90 a turuncu renkte salaş bi tshirt vardı onuda aldım

logocum doğum gününmüş
nice sağlıklısenelerin olsun inşlh

teşekkür ederimmmm

teşekkürler ayburcum
Allah kabul etsin inşallah

herbikeslere selam...
merak etmeyin diye yazayım dedim bugün dr a gittim kasığımın ağrısından dolayı acaba apandist mi diye dr muayne etti muhtemelen yumurtalıklarımla alakalı karın bölgesi filmi çekilecek haftaya birde meme usg si sonra bir sürü kan tahlili istedi dr.hormon için ilaç alıyorum ufacık bir şişe içinde karınca kadar ilaç var hemide 8 tane fiyatı 60 tl :44azartesi ve perşembe günü yarım yarım içicem rabbim gücü olmayanlara yardım etsin birde benim sigortam yok babamın sigortasından yararlanamıyorum her gittiğim dr a muayne parası ödüyorum 60 tl rabbim herkese güç versin...ilaç çok pis uyku yapıyor geçmişi okudum ama kim ne yazmış hepsi uçtu beynimden affedin sağlam kafayla okuyacağım...
ayburcum allah kabul etsin canım...

Son düzenleme:
tutim geçmiş olsun canımm
babanınkinden neden yararlanamıyorsun ki?
ben anneminkinden yararlanıyorum hep,evleninceye kadar yararlanabileceğim:26:

Allah kabul etsin aybuşum , benide unutma ,

tutim Rabbim en kısa zamanda selamete çıakrsın seni
ya bi ezgi bi sen bi selimcik çok üzülüyorum
hep sağlıklı olun inşlh

kızlar ben baya derin araştırmlara girdim
anlatsam anlamaz link versem izlemeye sabredemezsiniz
aylardır takip ediyorum bu tür şeyleri
illimunati, kıyamet alametleri,nasa, yeni dünya düzeni vs vs
ne söz söylesem bilemiyorum
ama izlediğim okuduğum şeyler beni acayip şaşırtıyo
dünya köresel şok yaşıyocakmış çok yakında "mavi ışık" projesi ile
merak ederseniz zaten google de bakarsınız buna

yaa
cevizlibağdayım canım,sen sarıyerdemiydin?
ewet canım annemlerde bahcelıevlerde cok yakın
canım benım ıyı ol da gerısı onemlı degıl ama neden yararlanamıyosun
benım kendımın sıgortası var dıye babamın uzerınden yararlanamıyodum
smdı durdu sıgorta ıslemım ama ıstersem kocamın ustunden yararlanabılıyorum

canım benım
bende kıyametı ve sonrasını cok merak edıyorum aslında ama korkuyorum ogrenıceklerımden

biem dediğin projeye göz attım
yuh diyorum başka da bi şey demiyorum
gerçek olduğundan da emin olamadım aslında,fikir yürütmek için yeterli bilgi sahibi değilim
ama böyle ciddi ve onlara göre anlamlı olan bir proje nasıl gün yüzüne çıkabilmiş?

ben karmaşığım ezgim
kıyamet -
öncelikle tabiki herşey Allahın izni ve emrindedir
ama kıyamet zaten yaşanacak , alametleri yaşanıyo biz farkında değiliz
doğal afet vs bişiler sanıyoruz (öyle sandırılıyo ) uyuyoruz aslında .
2012 de mavi ışık projesi olucak deniyo
ve bir yerde çokk uzun bir yazı okudum

deccal(sahte ilah) kafamızda kurduğumuz gibi öyle büyük canavar olmıycak
bildiğimiz teknoloji ürünü olucakmış

okuduğum yazıdan küçük bir kısmı

"Gökteki devasa "Uzay Show"u:
Projenin ikinci ayagi devasa bir üc boyutlu göksel showdan ibaret. Show Optik Holgramlar, lazer görüntüler ve sonik seslendirmeler (dogrudan kafanizin icine konusulabilme teknolojisi) iceriyor. Lazer gösterimli ve degisimli hologramlar dünyanin her bölgesinde ülkeye ve onlarin inanclarina bagli olarak farkli sekilde hareket edecekler. Yeni Tanri´nin sesi her dilde ve lehcede dogrudan kisilerin kafasinin icine (telepati gibi) gelecek. Bunu anlayabilmek icin cesitli gizli örgütlerin yaklasik 30 senedir yaptiklari arastirmalari incelemeliyiz. Sovyetler ileri teknoloji bir islemciyi mükemmellestirdiler ve hatta ihrac ettiler. Islemcinin haznesine simdiye kadar insan beyni ve vücudu üzerine yaptiklari anatomik, elektromekanik kompozisyon, kimyasal ve biyolojik yapilanma bilgilerini parcalar halinde yüklediler. Bu islemciler serisi tüm insan dilleri, kültürleri ve bunlara bagli anlamlarla yüklendirildiler. Sovyetler ilk olarak islemcilerini objektif programlarla yüklemeye basladilar, en baslarda yeni Mesih programi ile. Görünüse göre Sovyetler yani Yeni Dünya Düzeni yandaslari, kullandiklara metodlara ayni zamanda insanlarin ve topluluklarin beyin dalgalarini hedefleyerek ister tek kisi ister bir ulus, istenilen yeni sisteme veya diktatörlüge uymak istemeyen kisilerin beyinlerine "intihar" tesvikli farkli beyin dalgalari yollayarak tehdit unsur eden kisileri ortadan kaldirmayi planlamaktadirlar."

ALINTIDIR

ya bunalrı yazarken benim hakkımda tuhaf düşünenleriniz olucaktır ama ben uzun süredir okuyorum izliyorum

2012 de görücez :)

gecmisi okumadim kizlar..
doktora gittim selimi götürdüm , ögle sonuda ise gittim halletmem gereken seyler vardi
demin iceriye girdim..
görüsürüz yine

birden bi video izleyince insan afallıyo kontesim
şimdiye kadar yüzlerce video izledim
sıfırdan başlayıp bu videoya geldiğinde gayet mantıklı geliyo inan bana
nasıl gün yüzüne çıktığınıda zaten anlatıyo kontesim
zaten bu zaman çok yakın görünene göre :44:

ayakkabının markası burberry
diğer önlüğümsü şeyin de collezione'du
Allah'ım aklımı koru sen benim
buna koptum ,sende rüyalarinda benim gibi detaycisin bebegim
bebegim benim ne güzel hayaller kurmusun insallah gelecegin insallah görüsecegiz cok az kaldi 2,5 ay
doğru.orası aklıma gelmemişti.bi bakıyım canım

kesinlikle deichmann da bulursun orda cok uyguna oluyor en pahali 80 milyona bulursun ayakkabiyi ne kadar butce ayirdin bilmiyorum ama canim..

biemcim böyle seylerle hic ilgilenmiyorum , cünkü bir abaslarsam kendimi kaptiririm..
dogruluk payi olabilecegini düsünüyorum böyle seylerin

logocuk dogum günün kutlu olsun canim yeni yasin kutlu olsun .....

ayburum bitiyormus hatimin allah kabul etsin dualarini bizim icinde eksik etme bebegim..

tutim cok gecmis olsun canim ilaclarini düzenli kullan gecer insallah benim kistte agri yapiyor bebegim bana bakalim bu ay regl im kac gün sonra gelecek yine gecti cünkü..

bugun selimi doktora götürdüm allahtan bu sefer önemli bisey degil birazcik öksürüktü antibiyotik kullanmiyacagiz, sadece öksürük icin bronslarin acilmasi icin surup verdi....

is yerinede saatler hakkinda tekrardan görüstük daha tam olarak bir ortak noktaya varamadik...

kizlar cilegin kayip siparisi geldi bana , birde neyle karsilasayim postaci benden yurt disi paketi diye 28 eur istedi... götü dedim istemiyorum 28 eur vermiyecegim...

bakalim yeni paket gelince ne olacak ??? cilege bugun mail yazdim bu nedemek oluyor diye kafami resmen agrittilar, keske ikinci paketi göndermeleri istemeseydim ???

biem her sene kıyamet kopuyor güya
şimdi de 2012 ye mi kitlenmişiz,hadi bakalım hayırlısı diyeyim madem ne diyeyim başka bilemedim:90:

selayım cevap geldi mi çilekten?

selayım ben kaptırdım kendimi gidiyorum :18:

kontesim görücez bakalım nolucak 2012 de doğrumu söylentiler:44:
hoş kıymetin 2012 de kopması imkansız
daha
yecüc mecüc dabbetil arz Mehdi as. hz.İsa as. inişi bunlar bu vakte sığmaz
ama 2012 de, aynen 11 eylül ikiz kule saldırısı gibi dünyada yankı yapıcak bişi olabilir diye düşünüyorum
insanları kandırmak ve uyutmak için

neyse bunlar çok derin konular
Allah ne yazıysa o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…