- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.821
sanırsam sezen aksu içiodu geçen sene
the body shop muayy çok sevindm işte buna kontescan daha bugün baktım istanbulda nerelerde var diye bakırköyde varmış ablama gidiince gidelim diyecektim bende ordan bissürü bissürü şeyler almak istiyorum
mısırdan benim yerime de yiyin zaten ben istemiyorum kiiinşallah veririm biem
testlerde hiçbişey çıkmadı korkulacak bişey yok dedi ama halen oluyor özellikle dudaklarım dolgu yaptırmışım gibi oluyor :26: ellerinde de mi oluyor o bende yok
sen de git cnm ihmal etmeevt cnm oluyor
bende o kadar para olucak anlaşırım bi catering şirketiyle öğün öğün kapıma yemek getirtirim
tbs bakırköyde town centerdaydı kapandı
taksimde var
kontesim bak burda ne var
gecmıs olsun tutımselam canlar...
xzgim geçmiş olsun dişlerin içinnefret ediyorum o şekerlerden...eniştede kulunç çıkmış sanırım benimde geçenlerde omuzum ağrıyo diyordum ya kulunçtan ağrıyordu annem hep sıcak havlu koyuyordu ona en iyi gelen sıcak havlu canım varsa evde lasonil sür ondan sonra sıcak havluyla ört ....
barbim uğramış hayırlısı olsun canım evi taşıyorsunuz sanırım....
selayım uğramış pizza falan yemişler oh afiyet olsun....
ayburcum demek alya bebişin pusetinde artık umut bebek yatacak hadi bakalım hayırlısı olsun canım...
kkontescim misafirlere yaptığınız yiyecekler harika gözüküyor ellerinize sağlık canım...
biemcim dün yusuf paşayı uyutmaya çalışıyorsun sanırım ben olsam kendimi uyuturdum çocuk yerine haha
benim adım yarcım ne kadar güzel bir iş yeriymiş o öyle sana bol şanslar ve başarılar diliyorum canım şirkette birde kuaför salonu olsa tam olucakmış
handem gelmiş demek iş yerinde trendyola bakıyorsunuzaman en iyisi valla canım boşver...
gloxinyacım arada uğrayacakmış sanırım:44:
logocuk hafta sonu diye gelmiyor sanırım:44:
kuşkam hala gitmedinmi sen tam sopalıksın heeee bence aksatma kuşum bu tarz şeyler aksatmaya gelmez
juliacık dün selam vermiş sanada selam olsun
bendeki havadisler pek iç acıcı değil benimkinin babasını hastaneye kaldırmışlar bu sabah keyfimiz yok pekbende odamı yavaştan boşaltıyorum her yer her yerde bir krem için kutudan kutuya atlıyorumm nerdeydi diye iğrençççç ötesi karışık...badana yapılıcak odama gri boyatacağım odamı beyaz mobilyayı en güzel gri gösterir diye...aslında lila rengi boyatayım diyordum fakat ben evlenince benim odama kardeşim geçecek o yüzden liladan vazgeçtim şimdilik benden bu kadar canlar gözlerim çok ağrıyor geçmişi okudum size yazayım dedim birazdanda yatarım sanırım hoş yatıncada uykum kaçıyor...hepiniz sağlıcakla kalın...:80:
altın cılek saglık bakanlıgından onaylı tek hap
sabah yarım ekmek tostu götürdüm afiyetleay biri de demezki motive etmez beni verirsin filan diye her gören aaa ne kadar kilo almışsın yine diyorlar ben bunları duyunca daha çok yiyorum bugün 3 kutu altın çilek siparişi verdim bakalım onlarda biraz destek olur belki bana ben de böyle pat diye konuya girdim hemen kızlar kusuruma bakmayın lütfen
ay kızıcam sana he kılo konusundayok bal koymamıştım bebeim :26:
koysamda koymasamda birdaha içmem zaten böğğ
49 idealim değil ki
zaten ideal kilomdayım ben
ben ideal olmak istemiorum
annem yazın başlar kiraz sapı biriktirmeyeişe yarıyormuş ben içmedim hiç
ingilizce kursunun ilk gününde deneme sınavı olmuştuk
50 soruda 43D 7Y ile en iyi benim:90:
çok sevindim
beni geçen olsaydı hırsımdan ağlayabilirdim
hadı gozun aydın kontesımde
neden aglayabılırdın anlamadım
ılkokulda bı kız vardı 95 alınca bıle aglardı
sınır olurdum ne gerek var
rahat olcaksın hırs ıyı bısey degıl
kardesımde oyle kaybedınce aglar
aslında öyle biri değilimdir ezgitom ama diğer arkadaşlar ingilizceyi bilmiyor hiç
bense 1 sene hazırlık okumştum lisede
gerçi üzerinden 9sene geçti ama yine de hiç bilmeyenlerden düşük alacak kadar gerilediğimi görmek beni üzerdi
biemcik hg
tbs = the body shop
benim tüm cilt bakım ürünlerim ordandır
geçen 1ol geldiğinde bi sürü şey getirdiydi ordan ama kenevirli dudak balsamı filan istiyorum bakalım
makyaj malzemeleri de güzeldir,inş uygun ve meşhur ürünlerinden gelirrr
ay evet evettt
biem hoşgeldin yavrummmçerezzanın mısır patlağı çok güzel ya
the body shop muayy çok sevindm işte buna kontescan daha bugün baktım istanbulda nerelerde var diye bakırköyde varmış ablama gidiince gidelim diyecektim bende ordan bissürü bissürü şeyler almak istiyorum
mısırdan benim yerime de yiyin zaten ben istemiyorum kiiinşallah veririm biem
kızlar mien kaçaryarın malum iş hepinizi öptüm öptüm yarın akşam dedemin duası var bitanecik tontişimdi o benim
kızlar balkona takım almam gerekıyor
koctasın sıtesıne baktım bısey yok
baushausda da bısey yok
nereye bakmam lazım sızce :26:
anladımm kontesımm
cıkolata kaplı cılek ısteyen varmııııııııııııııı
kızlar balkona takım almam gerekıyor
koctasın sıtesıne baktım bısey yok
baushausda da bısey yok
nereye bakmam lazım sızce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?