• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhusum Chanel köstebek renfi ojeden bahsediorsun sanırım :26: bendede var ondan çok beğeniorum bende :69: sende güle güle sürüştür güzel kuşum benim :69:
bende birkaç parça kıyafet aldım yine tam çekiyim dedim o da ne :53: yine yine ve yeniden hafıza kartımı kaybettim halbuki daha yeni almıştım , içinde iş değişikliği yaparken diğer yerimden aldığım dosylarımda vardı :14::14::14::14:

xzgim söylemeyi unuttum o gün tarifini aldığım pastayı yapmıştım tekrardan tşk ederim meleim benim :69: o gün regl olmuştum git git gel yarısını yedim pastanın tatlı krizim sonucunda :27:

teşekkürederim kızlarr
çok mutlu oldum :61:
:71::71::71:

Selammmmlar herkese dostlarım :3:
birkaç gündür yoğunum yine gelemedim , halkla iç içe günler geçiriyorum turist murist falan :27::27::27::27: işlerim şu an tıkırında gidiyor , Fulya denen bir çalışma arkadaşım var son günlerde çok şirin bir kız onunla çalışıyoruz. O da yeni burun ameliyatı olmuş sürekli Selayhusumun kulaklarını çınlatıyoruz :1::1::1::1:
Kontesciğim İpekyol olayına bende sinir oldum hemde çok çok çok :47: Bir şike var bencede bu işte :47: Aldıklarınada bakıcm cnm. Mamalarınızda enfes görünüyor :56:
Xzgimmm dediğin gibi bol bol haber dinlioruz kuşum , hocamız geldi diksiyon dersi veriyor bize saolsun.. Annenler abine ziyarete gidiyorlar demek , hala gözümün önüne gelir anneciğinin senin düğünündeki o abin için ağlayışı :5: Bu arada teyzen çokk tatlı ya :69:
Ayburum doğum şekli belli olmamış , hakkında hayırlısı ne ise o olsun, en rahat hangisiyle olursa Rabbim onu nasip eylesin inş yavruma :69: Bugün ayburumun memlekeyindeydim 25 ERZURUMA SELAMMMMMM :3:
Handeciğimiz uğramış yorgun argın 2 satır yazıp çıkmış kıyamam :70:
Logocum teyze olamamışsın, anne oluyormusun acaba :26::27:
Speddyde uğramış, onunda düğünü yaklaşıyorr hadi bakalım sanada mutluluklar canım :69:

:27::27::27:
:69::69::69::69::69:

yok çıkaramıyo değiliz hayatım bizden oturmak için bi 3 ay kadar süre istedilerde :37: onları beklioruz :5:
onuda biliyordum sağol cnm bnm
ayrıca mevlevi tablonu ben çok çok begendim :87:

:1:bende çıkaramıyosunuz sandımdı :60:
ii bari bi olumsuzluk olmasında
geçer sayılı gün hayırlısıyla :38:

aybikin yaşadığı olayı okuyanlar bnm yazdıklarımada bi bakın
bende bişeyler yaşadım o gün bdp eylemleriyle ilgili :50:

aybiğin postunamı yazdın :59: bakim bi

bu arada yarından itibaren sıkı yönetime başlıyorum , tasarruf tedbirleri aldım
3.5 milyarlık bir borca soktular beni evdekiler:50:
parayla birşeyler sahibi olabilmeyi öğrenebilmem için, paranın alışveriş ve keyif dışındada işlevleri olduğunu görmem için :27:
ben ödicem o borcu :50:
artı her ay 500 lirada anneme vermem gerekiyor yine bu kapsamda :50:
bakalım bu sorumluluğun altından nasıl kalkıcam :18:
Allahım kıyafetlerime haciz gelmesin nolurrrr :89::89::89:

teşekkürederim kızlarr
çok mutlu oldum :61:
:71::71::71:

:1:bende çıkaramıyosunuz sandımdı :60:
ii bari bi olumsuzluk olmasında
geçer sayılı gün hayırlısıyla :38:
aybiğin postunamı yazdın :59: bakim bi

evt canım aybiğin feysine .
bu arada sizinde eviniz bir kez daha hayırlı olsun Kenimin geleceği 17 Mayıs tarihi senin ev tarihin :69::69::69:

barbim walla bakarsan memnun olurum,fikirlerini önemsiyorum:54:
işlerin tıkırında olmasına çok sevindim:23:
nereye yazdın olayı? okuyayım ben dee
ailenin önerisi güzelmiş ,faydalı olacağını düşünüyorum ama alışveriş söz konusu olunca sessizliğe bürünüyorum:60:

barbim walla bakarsan memnun olurum,fikirlerini önemsiyorum:54:
işlerin tıkırında olmasına çok sevindim:23:
nereye yazdın olayı? okuyayım ben dee
ailenin önerisi güzelmiş ,faydalı olacağını düşünüyorum ama alışveriş söz konusu olunca sessizliğe bürünüyorum:60:

konteskoom baktım bebeim ama sadece blazerın ve kotunu gördüm ipekyol şeylerini göremedim :26: blazerın ve kotunda sade şık ve en önemlisi ucuz :27: güle güle kullanasın, Allah etiketlerini sökmeyi nasip etsin :60:
ailemin yaptığı şey öneri kısmını geçti artık :60:
o beni kara kara düşündürüyor tamda Kenciğim gelecek güzel olmam lazım :84::84::84:

ikimizinde bayramı olucak desene :69::69:

dedim gitti canımm :64::64::64:

benm saçlarımı kurutup yatmam gerekiyor :25: sabah çok erken kalkmam lazım :50:
kontesim o ipekyolların bana linkini atarsın oldumu , merak ediorum :34:
he ayrıca trendde 10 tl hediye çekim var, ipekyol bidaha gelirsen msj atabilirmisin bana feysten geceden :34:
şimdilik sizleri öpüyorum kızlarrr iyigecelerrr :3:

bi de pazar ganimetlerim var ama onları üzerimde görürsün inş
geride kaldılar çünkü bayaa,bi daha da eklemeyeyim görmemiş gibi :86:
senle beni bi arada salmasınlar bence , yanarız hehehehe
tmm yawrum bekliyorum mesajınııı
cici geceler de dilerim şimdideennn

bi de pazar ganimetlerim var ama onları üzerimde görürsün inş
geride kaldılar çünkü bayaa,bi daha da eklemeyeyim görmemiş gibi :86:
senle beni bi arada salmasınlar bence , yanarız hehehehe
tmm yawrum bekliyorum mesajınııı
cici geceler de dilerim şimdideennn

yettin hemen demek hızlı gonzaless kontesss :10: uydu he :1:
siyah pantol süperrrrr :65:
gride güzel ama normal güzel :46:
bende dün ipekyoldan bir ekru gömlek+bluz karışımı bişey aldm . etikette 50 tl yazıyordu kasaya geldim tam ödicem kasşyer 24.90 dedi :53: meğer etikete basmamışlar, pek bir sevindirik oldum o an :64::64::64::64: hayatın güzel olduğunu hissettiğin anlar olur ya, işte bu da onlardan biriydi :27:
bencede salmasınlar:18::47:
deli gibi iki çılgın :60::60::60:
diğer ganimetlerinede sonra bakıcammmm
sanada cici gecelerrrrr :70:

barbişim çok geçmiş olsun canım yaa:59: Allah korumuş sizide
Allah bildiği gibi yapsın hainleri :47:

yettin hemen demek hızlı gonzaless kontesss :10: uydu he :1:
siyah pantol süperrrrr :65:
gride güzel ama normal güzel :46:
bende dün ipekyoldan bir ekru gömlek+bluz karışımı bişey aldm . etikette 50 tl yazıyordu kasaya geldim tam ödicem kasşyer 24.90 dedi :53: meğer etikete basmamışlar, pek bir sevindirik oldum o an :64::64::64::64: hayatın güzel olduğunu hissettiğin anlar olur ya, işte bu da onlardan biriydi :27:
bencede salmasınlar:18::47:
deli gibi iki çılgın :60::60::60:
diğer ganimetlerinede sonra bakıcammmm
sanada cici gecelerrrrr :70:
alice pollyanna gonzales başka ne wardı :60:
sağol canımmm
ipekyoldan ilk defa cicislerim oldu
dediğin olay çok sevinçli ediyor insanı ,bilirim :60: güle güle giyin sen dee:52:

barbişim papilerime bişi dimedin beğenmedinm yoksa :1:

Son düzenleme:
Back
X