- Konu Sahibi BarbieveKen
- #29.301
selayım endişelenme o karede poliklinik var
komşular yok
çileklerin de hayırlı olsun
komşular yok

çileklerin de hayırlı olsun

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembe dolap'a bi şeyler ekledim yinee:84::84::84:
alisveris manyaaaaaaaa... okula basladi bir meskale buldu kendine diyordum ..dahada azdi
![]()
sukur kavusturana bebegımm yat kalk dua et elıne gectı dıyeeehepinize kocaman kocaman tünaydinlar ve mis kokulu öpücüklerimi gönderiyorum..
öncelikle günün olayindan bahsedeyim cilek kargom geldi nihayetinde![]()
![]()
![]()
amma velakin 31 eur kargo parasiyla , birde postaci buna simdi mühür vuramam dedi , yani ödeme kagidina bende dedim ozaman gelir postanaden alirim... mühür lazim sonucta o parayi cileek bana geri ödeyecek ...
Allahim cok sevincliyim yazdan önce kavusuyorum ki$in siparisini verdigim parfümlere hehehe![]()
![]()
sali günü alacagim parayi ödeyip insallah öder parami cilek bide o var :)))
ezgim yettim bebegim beni sormusun.. dün annem bende kaldi . selimle erkenden yattim bende 10.30 du yattigimda ve nerdeyse 10 saat uyudum uykumu almisim sükür...
bugun selimi götürdü annem orda kalacak bugun ve yarin... hazirlaidm yolcu ettim onlari anca gelebildim..
o elbislerden ikinci olani daha cok hosuma gitmisti ,yani bej agirlikli olan canim , renkleri eteginde olan sadece...
diger ilk tuniginde hosuma gitti cok.. simdi tam olarak hangilerini aldin hangilerini almadin ???
o sonraki elbiselerdenmi vazgectin ???
yesil erigi bende cok severim gece gündüz yiyebilirim ,birde ben tuza batirip yerim hiiiim hiiim olsada yesem keske simdi..
cilegede bayiliirm ,selimde cok seviyor cilegi ikimiz oturup yiyoruz onunla..
barbitom ugramisin canim buralarada .. dedigim renk koyu vizon heralde, senin dedigin gibi chanelin köstebegi...
güzel olmam gerek demisin ken gelmeye yakin ama , kiyafetlerin bunda büyük rolu oldugunu sanmiyorum, herseyden önceki sendeki o yürek yetiyor vallahi... yüzünün güzelliginden bahsetmiyorum bile o zaten göründük bilindik birsey..
Annenle babanin karari her ne kadar aci olsa bile hayatin gercekleriyle yüz yüze gelme vaktin gelmisti.. dogru bir karar bence
konteskoma yaptigin duayada cok güldüm , o duayi bende kendime yapayim allahim etiketleri söktür giyeyim giyinmediklerimi..
yasadigin olayi okumustum canim , zaten sonrada mesajlastik , onun üzerine ariyamadigim icinde icime oturdu .. zor bir durumda destegimi gösteremedim... ogün gec olmustu ,ertesi günde is yerinde oldugum icin yine ariyamadim((( en kisa zamanda telafi etmek istiyorum bunu...
Ayburum, doktordan sonra ugradinmi bebegim ben yazini göremedim senin(((((
bizim buralarda dogumlarda hemsire ebeler oluyor, cok kötü bir durum olmayinca doktorlar girmiyorlar canim doguma... Sen kendi doktoruna dogum oncesine kadar gidiyorsun... Benim doguma son anda birtane doktor gelmisti selim son anda cikamamisti , o vakumlu seylerle cekmislerdi .... Insallah kolay bir dogum olur canim..
Kontesim ne güzel gece resim cekip koymusun... Beyazin isik yakip kapama olayini animsatti bu bana hani programinda yapiyordu yaa :))![]()
, senin komsular tanimasinlar seni.. hakkinda suc duyurusunda buluyorlarmis , bizim mahrem geceki halimizi internetlerde yayinliyor diye
![]()
daha aldiklarina bende bakmadim ,yeni ne aldiysan artik ... bir dur de artik !! sitooop
biemcim tebrik ederim seni ayakkabilarina süsü güzel düsünmüsün, ayrica anneme dün ne kadar becerikli oldugundan bahsettim...
juliacikta ugramis, seninde askerine kavusmana cok az kaldi.. biran önce gecsin gelsin teskere
aman allahim ne cok yazdim birikmis birsürü yazamayinca..
cok cok öptüm hepinizi bebeklerim
bas bas paralarıı cul caputapembe dolap'a bi şeyler ekledim yinee:84::84::84:
Engel tanimaz alisveriskolik.....
Ezgim beni sormusun ama sonra sen kayboldun guzelim...
tesekkur ederım kontesımmbasacak para kalmadı ezgitom
oh gelmiş bebişin,gözün aydınn![]()
sagol askım kavustummEzgim seninde gozun aydin canim bebegine kavusmusun :)) , benimde ev bugun sessiz , husla beraber oturuyoruz , selim annemlerde kaliyor ...,
Biemcim yine kendine is cikarmisin birsuru dikis isi
Kontesim bir ara bana casablancanin linkini vereyim demistin alt yazili demi ???
Ben direk almanca indiririm sanirim .. Alt yazidan zevk alamiyorum
slm çotanaklarım gündüzleri pcyi çok açamıyorum son temizlik işlerini kendmce hallediyom
akşamlarıda eşim zaptediyo okey oynuyo süreklibağımlılık yaptı adamda
yarın annem geliyo
selayım çarşmba kontrole gttim umutçuk 2650gr dıyalancı kasılmalar başladı
eşim umut ismini koymamakta kararlıçok istememe rağmen
şuan okadr yorgunumki geçmişi okumama rağmen yorum yapamıyorum
kısaca özetlesem
bm akkabı çok süper olmuşdikeceğin tunik modeline bayıldım zayflarda süper durur
selayım selim anneaneye gtmiş çilek gelmiş sonundakargo parasıda cabası ödeme yaparlr inş
xzgim bebeğin gelmişalper çok sevimli maşşallah çokta sosyal az görmeme rağmen çok sevdim
cicilerine bayıldım
barbim borca girmene çok sevindimbence anenler geç bile kaldı
itiraf et çok para harcıyodun
kontesim mamalar süper görünuyodu manzaraya bayıldımipekyol pantolonların çok süper heleki siyah olan hayırlı olsun
handem özletiyon kendini
tutim
gecekuşum
benimadımyar
öpüyom hepinizi
umarım tladığım olmamıştır![]()
gunaydın kontesım ıyı derslerrgünaydın kızlar
kursa gidicem şimdi
sadece ilk mesajı okuyabildim,gelince diğerlerini okuycam
selayım film türkçe dublajdı
Mettabim ugramis gitmisin bebegim ...
Esine kizmiyor degilim hani !!! Bebegi tasiyan anneler , izin verselerde isimlerede biz karar versek .. Hem sen cok istiyorsun bu ismi yaa
Kontesim ii kurslar sana canim ...
Ezgim gecmis olsun bitanem ...sana ama o dudak cok yakismistir .. Ancelinam benim .... Insallah agrisi yoktur