• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bir alışverişkoliğin itirafları filmini bendime armağan ediyorum:86::86:

bu arada casablanca'yı izledim
aşk ve milliyetçilik bakımından çok iyi ama siyasi konular çok fazla
o yüzden yer yer sıkıldım:96:

slm fıstıklarrr
malum bugün cuma Kur-an'ımız vardı
bugün şipariş aldım komşularımdan
biri ikitane etek istiyo
diğeri tunik
tunikte aynen şu moel olucak ve şifon kumştan
(bu tuniği çok beğendiğim için daha önce trendden resmini kaydetmiştim dikiş klosörüme :P)

kontesim ezgim cicilerinizi iyi günlerde kullanın :69:

selayım
utandırdın beni :78: çok teşekkürederim :38:
nekadar istemiş öyle kargoyaaa :53::53:

Son düzenleme:
hepinize kocaman kocaman tünaydinlar ve mis kokulu öpücüklerimi gönderiyorum..

öncelikle günün olayindan bahsedeyim cilek kargom geldi nihayetinde :60: :60: :60: :60:
amma velakin 31 eur kargo parasiyla , birde postaci buna simdi mühür vuramam dedi , yani ödeme kagidina bende dedim ozaman gelir postanaden alirim... mühür lazim sonucta o parayi cileek bana geri ödeyecek ...
Allahim cok sevincliyim yazdan önce kavusuyorum ki$in siparisini verdigim parfümlere hehehe :60: :60: :60: sali günü alacagim parayi ödeyip insallah öder parami cilek bide o var :)))

ezgim yettim bebegim beni sormusun.. dün annem bende kaldi . selimle erkenden yattim bende 10.30 du yattigimda ve nerdeyse 10 saat uyudum uykumu almisim sükür...
bugun selimi götürdü annem orda kalacak bugun ve yarin... hazirlaidm yolcu ettim onlari anca gelebildim..
o elbislerden ikinci olani daha cok hosuma gitmisti ,yani bej agirlikli olan canim , renkleri eteginde olan sadece...
diger ilk tuniginde hosuma gitti cok.. simdi tam olarak hangilerini aldin hangilerini almadin ???
o sonraki elbiselerdenmi vazgectin ???
yesil erigi bende cok severim gece gündüz yiyebilirim ,birde ben tuza batirip yerim hiiiim hiiim olsada yesem keske simdi..
cilegede bayiliirm ,selimde cok seviyor cilegi ikimiz oturup yiyoruz onunla..

barbitom ugramisin canim buralarada .. dedigim renk koyu vizon heralde, senin dedigin gibi chanelin köstebegi...
güzel olmam gerek demisin ken gelmeye yakin ama , kiyafetlerin bunda büyük rolu oldugunu sanmiyorum, herseyden önceki sendeki o yürek yetiyor vallahi... yüzünün güzelliginden bahsetmiyorum bile o zaten göründük bilindik birsey..
Annenle babanin karari her ne kadar aci olsa bile hayatin gercekleriyle yüz yüze gelme vaktin gelmisti.. dogru bir karar bence :1:
konteskoma yaptigin duayada cok güldüm , o duayi bende kendime yapayim allahim etiketleri söktür giyeyim giyinmediklerimi..
yasadigin olayi okumustum canim , zaten sonrada mesajlastik , onun üzerine ariyamadigim icinde icime oturdu .. zor bir durumda destegimi gösteremedim... ogün gec olmustu ,ertesi günde is yerinde oldugum icin yine ariyamadim :(((( en kisa zamanda telafi etmek istiyorum bunu...

Ayburum, doktordan sonra ugradinmi bebegim ben yazini göremedim senin :((((((
bizim buralarda dogumlarda hemsire ebeler oluyor, cok kötü bir durum olmayinca doktorlar girmiyorlar canim doguma... Sen kendi doktoruna dogum oncesine kadar gidiyorsun... Benim doguma son anda birtane doktor gelmisti selim son anda cikamamisti , o vakumlu seylerle cekmislerdi .... Insallah kolay bir dogum olur canim..

Kontesim ne güzel gece resim cekip koymusun... Beyazin isik yakip kapama olayini animsatti bu bana hani programinda yapiyordu yaa :)) :60: :60: , senin komsular tanimasinlar seni.. hakkinda suc duyurusunda buluyorlarmis , bizim mahrem geceki halimizi internetlerde yayinliyor diye :60: :60:
daha aldiklarina bende bakmadim ,yeni ne aldiysan artik ... bir dur de artik !! sitooop :D:D

biemcim
tebrik ederim seni ayakkabilarina süsü güzel düsünmüsün, ayrica anneme dün ne kadar becerikli oldugundan bahsettim...

juliacikta ugramis, seninde askerine kavusmana cok az kaldi.. biran önce gecsin gelsin teskere

aman allahim ne cok yazdim birikmis birsürü yazamayinca..

cok cok öptüm hepinizi bebeklerim
sukur kavusturana bebegımm yat kalk dua et elıne gectı dıyeee
bebegım ben alsammı almasammı dıye sorduklarım harıc hepsını aldım
10 saatt uyudun demek kıskandım ben dun gece bucukta yattım
7bucukta kalktım oluyorum uykusuzluktan

pembe dolap'a bi şeyler ekledim yinee:84::84::84:
bas bas paralarıı cul caputa
bıdaha mı gelıcek dunyaya :1::1:

Engel tanimaz alisveriskolik.....

Ezgim beni sormusun ama sonra sen kayboldun guzelim...

bebegım ben alperı almaya gıttım ya
b.evlerden bana 1 saat 45 dakıkada geldık cıldırıyordum arabada
smdı ewdeyız bızımkısıde yok alperle basbasayız

Ezgim seninde gozun aydin canim bebegine kavusmusun :)) , benimde ev bugun sessiz , husla beraber oturuyoruz , selim annemlerde kaliyor ...,

Biemcim yine kendine is cikarmisin birsuru dikis isi

Kontesim bir ara bana casablancanin linkini vereyim demistin alt yazili demi ???
Ben direk almanca indiririm sanirim .. Alt yazidan zevk alamiyorum

slm çotanaklarım gündüzleri pcyi çok açamıyorum son temizlik işlerini kendmce hallediyom
akşamlarıda eşim zaptediyo okey oynuyo sürekli:63:bağımlılık yaptı adamda
yarın annem geliyo :66:
selayım çarşmba kontrole gttim umutçuk 2650gr dı:nazar: yalancı kasılmalar başladı
eşim umut ismini koymamakta kararlı:5:çok istememe rağmen

şuan okadr yorgunumki geçmişi okumama rağmen yorum yapamıyorum:17:
kısaca özetlesem

bm akkabı çok süper olmuş:46:dikeceğin tunik modeline bayıldım zayflarda süper durur

selayım selim anneaneye gtmiş çilek gelmiş sonunda:64:kargo parasıda cabası ödeme yaparlr inş

xzgim bebeğin gelmiş :emir_bebek:alper çok sevimli maşşallah çokta sosyal az görmeme rağmen çok sevdim :69:cicilerine bayıldım:nazar:

barbim borca girmene çok sevindim:23:bence anenler geç bile kaldı :69:itiraf et çok para harcıyodun:34:

kontesim mamalar süper görünuyodu manzaraya bayıldım:69:ipekyol pantolonların çok süper heleki siyah olan hayırlı olsun

handem özletiyon kendini:69:
tutim :69:
gecekuşum:69:
benimadımyar:69:
öpüyom hepinizi
umarım tladığım olmamıştır:17:

basacak para kalmadı ezgitom:60::60:
oh gelmiş bebişin,gözün aydınn:65:
tesekkur ederım kontesımm
Ezgim seninde gozun aydin canim bebegine kavusmusun :)) , benimde ev bugun sessiz , husla beraber oturuyoruz , selim annemlerde kaliyor ...,

Biemcim yine kendine is cikarmisin birsuru dikis isi

Kontesim bir ara bana casablancanin linkini vereyim demistin alt yazili demi ???
Ben direk almanca indiririm sanirim .. Alt yazidan zevk alamiyorum
sagol askım kavustumm
selımsız olmuyor ew dımı :(
ırem geldı banada bu saate kadar konustuk uykum acılmıstı
smdı gıttı yıne uykum geldı ben kı saatlerdır uyuyan ınsan ıkı gundur 3 saat uyumusum
s yı beklıyorum yolda smdı ankaraya gıtmıstı
uyumamak ıcın ıs yapıcam galıba :))

slm çotanaklarım gündüzleri pcyi çok açamıyorum son temizlik işlerini kendmce hallediyom
akşamlarıda eşim zaptediyo okey oynuyo sürekli:63:bağımlılık yaptı adamda
yarın annem geliyo :66:
selayım çarşmba kontrole gttim umutçuk 2650gr dı:nazar: yalancı kasılmalar başladı
eşim umut ismini koymamakta kararlı:5:çok istememe rağmen

şuan okadr yorgunumki geçmişi okumama rağmen yorum yapamıyorum:17:
kısaca özetlesem

bm akkabı çok süper olmuş:46:dikeceğin tunik modeline bayıldım zayflarda süper durur

selayım selim anneaneye gtmiş çilek gelmiş sonunda:64:kargo parasıda cabası ödeme yaparlr inş

xzgim bebeğin gelmiş :emir_bebek:alper çok sevimli maşşallah çokta sosyal az görmeme rağmen çok sevdim :69:cicilerine bayıldım:nazar:

barbim borca girmene çok sevindim:23:bence anenler geç bile kaldı :69:itiraf et çok para harcıyodun:34:

kontesim mamalar süper görünuyodu manzaraya bayıldım:69:ipekyol pantolonların çok süper heleki siyah olan hayırlı olsun

handem özletiyon kendini:69:
tutim :69:
gecekuşum:69:
benimadımyar:69:
öpüyom hepinizi
umarım tladığım olmamıştır:17:

ayburummm melek arkadasım senın kalbın o kadar guzel kı sevgıdolusun hep
ısım konusuna uzuldum az kaldı ınsallah ıstedıgın gıbı olur ısmı
olmadı 2 ısım koyarsınız canım
yarın annen gelıyor hep mı kalıcak artık
Allah kavustursun ayburum

ay sıze asıl bombayı soylemedım
benım ust dudagımın ıcınde sıvılce cıktı galıba anlam veremedıgım bısey oldu ve
ust dudagım sıstı zaten kalındı smdı degısık bısey oldu
bugun halamlara gttım ya komsular falan gordu noldu dudagına kalınlastırdınmı dıye sordular
hava basılmıs gıbı duruyor aynaya baktıkca gulesım gelıyor(tabı acınacak halıme) :1: :1:

Mettabim ugramis gitmisin bebegim ...
Esine kizmiyor degilim hani !!! Bebegi tasiyan anneler , izin verselerde isimlerede biz karar versek .. Hem sen cok istiyorsun bu ismi yaa

Kontesim ii kurslar sana canim ...

Ezgim gecmis olsun bitanem ...sana ama o dudak cok yakismistir .. Ancelinam benim .... Insallah agrisi yoktur

günaydın kızlar
kursa gidicem şimdi
sadece ilk mesajı okuyabildim,gelince diğerlerini okuycam
selayım film türkçe dublajdı
gunaydın kontesım ıyı derslerr
Mettabim ugramis gitmisin bebegim ...
Esine kizmiyor degilim hani !!! Bebegi tasiyan anneler , izin verselerde isimlerede biz karar versek .. Hem sen cok istiyorsun bu ismi yaa

Kontesim ii kurslar sana canim ...

Ezgim gecmis olsun bitanem ...sana ama o dudak cok yakismistir .. Ancelinam benim .... Insallah agrisi yoktur

askım benımm sorma botox mu yaptırdın dıye dalga gecıyo benımkısı
acıyor bısey yedıgımde kasık falan degdıgınde
sabah 6da yattım daha yenı kahvaltı yapabıldık
sen napıosunn

Selam sekerler:16:

Sansima bak: zaten giremiyorum son zamanlarda pek, girince de kimse olmuyor:59:

Xzgicim
gecmis olsun canim; tuzlu suyla gargara yap canim, dezenfekte eder...

Barbiem ve Selayim sagolun canlarim; ev isini henüz belli degil. Aradim, söyledim istedigimizi;
"garanti veremeyiz, ama not aliyoruz, haber veririz size" dediler. Artik hayirlisi; bakalim ne olacak...

Kkontessim iyi kurslar canim sana :15:

Ayburum esinin israr etmesine üzüldüm canim; karninda tasiyan sensin, istedigin ismin konulmasien dogal hakkin diye düsünüyorum... esin hangi ismi istiyor peki?
Ama üzülmeye degmez canim; hamdolsun ki Rabbim sana anneligi nasip ediyor, gerisi de bos...

Keske benim de üzüldügüm tek konu isim konusu olsaydi; durumlar hic iyi degil bizde...

Sözde gecen sali bebek icin hormon tedavisine baslayacaktik; gittik esimle hastaneye "hapla mapla denemeye gerek yok, zaten degerlerin cok kötü, direk tüp bebek deneyelim; onu da anca 1 kere deneyebiliriz" dedi... durmadan evlatlik ve yumurta nakli hücresinden bahsediyorlar zaten... Tüp bebek, ama onda da sans 5-8 % arasi dediler... klinige gitmeden Lupus hastaligindan dolayi öteki doktorumla konusmustum; "bu hastalikta hormon cok zararli, hastaligi alevlendirebilir, biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz, ama su an sizin degerler tam sinirda, ilac tedavisine gerek yok, siz ölcüp tartin" gibi birseyler demisti. Tüp bebek icin formlarimizi alip eve gitmistik kafalarimiz karisik bir sekilde, ama "en azindan bir ümidimiz var" diyorduk. Ertesi gün doktorum aradi ve tüp bebek denemesini yapamayacaklarini söyledi; öteki doktorumla konusmuslar, profösörle vs. konusmuslar ve bu riski göze alamayacaklarina karar vermisler. Zaten tüp bebek sansimiz cok düsük oldugu icin, hastaligi alevlendirme riskine girilmezmis... iste böyle... ne hissedecegimi, ne düsünecegimi bilemiyorum... hala inanamiyorum; hala icimde ümit var... "doktorlar böyle söylüyorlar ama Allah`in elinde hersey, o isterse olur" düsüncesiyle yasiyorum... herseyden önce sagligim diyorum; kendimi avutmaya calisiyorum... esim de cok üzülüyor; o hala bir sekilde olur diye düsünüyor; bir gün tamamen yikilmasindan korkuyorum... karmakarisigim... daha uzman bir klinik ariyorum; oraya gidip Lupus ile ilgili tekrar muayene olmak istiyorum... belki bir yanilma vardir; bazen yanlis pozitif sonuclar cikabiliyor...
Bir yandan erken menopoz; bir yandan yumurta hücrelerimin neredeyse tükenmis oldugu gercegi... "fazla zamaniniz yok, zaman kaybetmeden denemelisiniz" diyorlardi doktorlar bu Lupus olayi cikmadan önce... simdi ise hastalikdan dolayi deneme bile yapamiyoruz :43: :43: :43:
Zaten sirf hormon tedavisi degil, hamileligin de cok sakincali oldugunu söylüyorlar...
Internette okuyorum; bu hastalikla anne olabilen bir sürü kadin var, ama iste onlarda öteki sorunlar yok... baska doktorlara gidip onlarin da fikirlerini almak istiyorum; bi yandan zaman kaybetmek istemiyorum, bi yandan hic birsey düsünmek istemiyorum... esimle karar aldik; hic birseyi düsünmiycez, konusmiycaz, böyle bir durum yokmus gibi hayatimiza devam etmeye calisicaz... bu bizi rahatlatti biraz, daha iyiyiz... ama iste bi yandan da "acaba treni tamamen kaciririmiyiz" korkusu da var... öyle düsünceler geciyor ki kafamdan... eger yapilacak birsey gercekten yoksa, esime haksizlik yapiyormusum gibi geliyor... iyi ve kötü günde dedik, ama bilemiyorum...tamam garantisi yok, ama belki baskasiyla evli olsa baba olma sansi olabilir :59:
Ay sacmaliyorum galiba... siz bana bakmayin, cok cok yazdim; okuyan olursa simdiden tesekkürler...
Tüm bunlara ragmen icimde ümit var... sanki eninde sonunda hic ummadigimiz bir anda Rabbim bize o mutlulugu nasip edecekmis gibi geliyor... belki de bu ümittir beni ayakta tutan...
Hakkimizda hayirlisi olur insaallah... Rabbim beterinden korusun; ne durumda olan insanlar var... herseye ragmen hamdolsun Rabbime...

Arkadaslar eger Türkiyede tanidiginiz cok iyi bir doktor varsa (erken menopoz ya da Lupus ile ilgili), ya da ögrenebilirseniz lütfen bilgilendirin beni, cünkü kismetse tatilde geldigimizde ins. orada da bir gitmek istiyorum...

Son düzenleme:
benim adım yar,canım ne olursa olsun sakın 'eşim başkasıyla olsaydı' şeklinde şeyler düşünme.
siz çocuk için değil,birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz.
çocuk sadece işin extrası olacak.
bu şekilde düşün ve rahatla...
elinden geldiğince çok doktora git,böyle önemli meselelerde sayılı doktorlarla alaka olunmamalı diye düşünüyorum.
bi de hiç mi bir yolu yok yanii
ben pek bilmiyorum yöntemleri ama dış gebelik filan olamıyor muymuş
evlatlık bence en son çare olmalı,doktorlar bu kadar mı umutsuz =(

Back
X