- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.381
hahahaha ay buna cok güldüm iste allah iyiligini versin :))
madem zora sokuyosun,sökül paraları * demek lazım böylelerine huhinsani zorla suca tesvik ediyorlar olmazki böyle ama degilmi yaa :))git bak bakalim belki birsey hosuna gitmez.. hem pazar mali ucuz oluyor :) bikacparca yedek olur
madem zora sokuyosun,sökül paraları * demek lazım böylelerine huh
bi şey beğenmemem mümkün değil sanırım
ama gideyim yaa hava mükemmeelll
evet çok çok ucuzlar ve çok kaliteliler
geçen yaz bi giydiğimi bi daha giymemiştim,yedek takım ne boyutta bi düşün
bu yaz o kadar çok şey götürmek istemiyorum ama nasıl eleyeceğim onu da bilmiyorum
bence bu yil gecen yilinkinin iki katini götürürsün... kistan beri alisveristesin huhuuu :))) bosunami aliyorsun yazin giyineceksin tabikide :))
ay sanat manat izlenmez bu charli chaplin :)) kafami din din dinnn yedi 2 dakikada :))
kimsede kusura bakmasin :)
kaybedenler kulubunu bende cok istiyorum izlemeyi... nejat islerin oyunculugu cok iyi
bebegımmmmmmmmm bunlar gercek olacagı ıcın bızımkısının mutfaga gırmesı harıcınde
günaydinlar canlarrr..
bugun cok güzel bir ruya ile uyandim ezgim sizdeydik hus ben.. ilk planda biz vardik selim yoktu göremedim cok sevincliydik her ikimizde ..
sonra eniste isten gelmisti ama salona bizim oturdugumuz yere girmeyip önce mutfakta biseyler kizartiyordu yemek hazirliyordu
sonra iceriye giyirodu.. husa o kadar samimi sevinerek bir hos geldin diyorduki hepimiz sasiriyorduk
sonra sofraya oturmusuz öyle gördüm... yemek yiyoruz benim annemde oluyor , o arada ben mutfaga geciyorum annem diyorki bana birtane domates getir domatesi az salatanin.. anneme icimden söyleniyorum ne bicim kadinsin misafirliktesin öye yeyiversen ne olur sanki diyorum.. oda bana biseyler söylüyor getir üzerinden dograyivereyim falan..
seni gördügüme cok sevindim ama yaaa:64
KIzlar sabah kalktim elimle gözümü ovalarken gözümde bir agri hissettim, aynaya gittim baktim göz kapagi iltihabi , bende kronik bir hastalik gecip gecip geliyor cok moralimi bozdu.. simdi sicak su ile pansuman yapacagim gecmezse hastanedeki doktora gidecegim.... kizarmaya baslamis.. :
tamam bebegım onemlı degıl yarında acabılırız daha rahat ederız sonra bangır bangır sesımı dınlemek zorunda kalmaz hep huskonteskom koydugun sortlu tulumu ben havada karada hicbiryerde giyinemiyecegim icin yorum yapma geregi bulmadimama yaz icin yazlik yerlerde rahat hos olur. daha 2 saat önce tövbe etmistin oysaki
ezgim bugun firsat bulursam acalim ama enisten evde , selim senden görmüs, ne zaman msn i acsam el sallamaya basliyor .. dünde aynini yapti....
gunaydın kontesımmben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92:
yine bi sürü uyumuşummmm
tulum çok hoş ve 20 tl amaa üstüme olur mu emin değilimmm
oturunca filan üst inebilim ,iade de almıyor hatun
o yüzden eledim
döndüm arkamı koşar adım kaçıyorum
selayım rüyan çok güzelmiş
herkes herkesi gezdi şu rüyalarda heee
woww guzele benzıyor ıcıne ne koyucaksın askımbugun su yemegi yapayim diyorum
perohi cerkez mantisiymis... veya kibrista olabilir
resim alintidir tüm hakkida sakliymis
gıt bebegım ya belkı bı kac parca kaparsın kısa gunun karıdeğişik bi şeymiş selayımm
dene de paylaş bizimlenn:92:
ay annem pazara gelmek ister misin diyor :18:kanıma giren hep o, ben suçsuzum görüyorsunuz:84:
ay bu adam bızımkının musterısı ılk arkadan gormus topuklu falan gıyıyor hırka gıymıs
çok ünlü modacı zaten ezgim
takı tasarımları var off akıllara zarar:96:
selayım geçmiş olsun gözün içinn
bahar alerjisi gibi bi şe mi:26:
heh kargom da gelmiş
muhtemelen ipekyollar
bakalım olacaklar mı bu odunsu bacaklarıma
uvv cidden kronikmiş:26: sebebi ne ki , çok enteresanbak demekki isime göre insanlari elestirmiyeceksin... muammerden sana ünlü bir modaci olabiliyormus... belki arda veya berk veya berkay kahve köselerinde oturuyordur
bu gözümdeki alerji degil canim arpacigin daha acili ve daha siddetli olani.. sonucta gözde arpacik cikmiyor ama göz kapagim kenari kizariyor .. insallah daha ileriye gitmez bu yüzden 4 -5 kez ameliyat olmuslugum kortizon ignesi yemisligim vardir gecmisteki yillarda
woww dene ozaman kuzucum bıraz zor oluyor hamuru acıp kesmek ama bırazcıkezgim canim bu tarih ayni italyan raviolisi gibi...
icine patates ve krem peynir konuyor ..
aksama yapmayi düsünüyorum bakalim baska birsey düsünmezsem....
degisik seyler arayisindayim bende ...
kontesko canim osarkiyi ben cok severim..
tesekkür ederim link icin canim hus da indiriyor..
yes bebegım trendyolda new gırl magazasına baktım bazı seylere ıcım gıtmedı degıl :26:çok ünlü modacı zaten ezgim
takı tasarımları var off akıllara zarar:96:
selayım geçmiş olsun gözün içinn
bahar alerjisi gibi bi şe mi:26:
heh kargom da gelmiş
muhtemelen ipekyollar
bakalım olacaklar mı bu odunsu bacaklarıma
hangısı bebegım en son yaptıgım susamlıları mı askımezgim senin tuzlu kurabiyenin tarifini bir yazarmisin bana . herzamankinden birazcik degisik istiyorum...
konteskom selim ismi icin ne düsünüyorsun yirtiyormuyuz
aa ben bugün bakmadım galiba
du bakayım ezgitom
neden kızıyorsun ama el kadar çoocuaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?