Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

taksımde bı yere gıttık selayım cafeye
bıseyler yedık ıctık cafeden 4 tanede shot hedıye ettıler onuda ıctık
pasta falan kestık doyamadan geldık ıste
sen gelınce hersey daha guzel olucak

ayy ne güzelll :97:
silam söyleseydin barim

Ben yatyorum kizlar .. Yarin bakalim ne cikacak haber veririm ...
Biemcim haber verecegim seyi sanada gonderdim feyste.. Ilk once unutmusum kusura bakma farkedince hemen sanada yolladim ...

Ezgiim insallah bebegim .. Cok az zaman kaldi :)) cook az sarimsakli cipsim benim

Son düzenleme:
5 mayıs 2006 ömrümün imzasını attığım gün
8 gün sonra 13 mayıs ta düğünümüz
hepinizi bekleriz

vayyy bee 5 yılı devirdik
yaşlandık be

Bakalım bugün bizi neler bekliyo

ınsallah ıstedıgın gıbı bı yer bulursun handem ya
tesekkur ederımm

ınsallah hepımıze nasıp olur bıemım
zorladım kendımı ınsallah hasta olmam :26:
keske onceden aklıma gelseydı
ama yarın mesaj atar soylerım numaranı olurmuu

ohh sefanız olsun ezgitommm
ne güzel eğlenmişsinizz
kısmetse hepberaberde eglenıcez kontesım

wowwww ne guzel nıce senelerce saglıkla huzurla gecırırsınız ınsallah canım
umarım romantık bı gun gecırırsın

Hepinize gunaydin canlar....
Biemcim kutlu olsun yil donumleriniz canim .... Daha nice nice senelere huzurla mutlulukla ...

Ben otobusteyim , arabam yok bugun hastaneye gidiyorum .... Sonra haber veririm sizee ..

günaydın canlar

teşekkürederim , Amin ,Allah hepimize eşlerimizle huzurlu nice seneler nasip etsin

bekliyorum haberlerini selayım

günaydınlarr
barbişin dogum günüymüş dün sanırım
doğum günün kutlu olsun canım nice nice mutlu senler inşallah
b&m sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allahım bir ömür ayrımasın inşallah

itirafs, Erkek , 34 , İstanbul

"Seni aldattım" dedi ve gitti. İyi de ikimiz de evliydik. Kim aldattı, niye aldattı, bundan da geçtim "Ee ne var bunda?" bile diyemedim.

*

ofmiranda, Kadın , 34 , İzmir

Küçük yaşta evlenip boşanıp tekrar evlendiğimi, bu evliliklerimden üç çocuğum olduğunu, bunlardan ikisinin babasının başka, birinin babasının şimdi boşanmaya çalıştığım kişi olduğunu söylediğim teyze; "Evladım sen ne zaman başladın evlenmeye?" şeklindeki yorumun beni benden aldı, o ne biçim sorudur öyle?

*

Odası her daim dağınık olan kızımla bir kez daha odasını topluyoruz. "Öğrenmen için son kez seninle birlikte topluyoruz. Bundan sonra kendin yapabilirsin." diyorum. "Dağınıklığın bir yaşam biçimi olduğunu ve benim de bunu benimsediğimi kabul etsen ve ikimiz de strese girmesek..." diyor. Yok, ben bu yeni nesil ergenle başetme umudumu giderek daha çok yitiriyorum

selam kızlar
bugun kalktım hemen dısarı cıktım aksamd ageldım
yemek yapma faslı falan derken zaman gectı
bıraz once abım mesaj atmıs bana cok duygulandım
bır fasıl agladım ıste banyoya gırıcem gırmeden geleyım dedım
yarında ewı temızlemem lazım aksama eglenceye gıdıcez
cumartesı aksamına mısafırım var
pazar zaten anneler gunu off sımdıden yoruldum
tutım senı bura gormek cok guzel ıhmal etme bızı:26:

bebegim yaa özlemisindir canim, ama ne güzel mesaj yazmis bak düsünmüs.. kiyamam sana ben...

hayirdir ne eglencesi canim ???biseymi kacirdim ben

ezgim deminki ekledigin resimleri arkadasimin arkadasinada acmisin, söyliyeyim istedim belki bilerek yaptin emin olamadim canim

selayım okudum bebem doğumlar falan filan aybrurumdan haberim vardı zaten aşkitomda doğurmuş allah analı babalı büyütsün her iki bebeğimizede uzun ömürlü güzel bir yaşamı olu rinşallah...sana gelincede hakkında hayırlısı olsun cnm bakarsın seninde bir prensesin olur...
xzgim valla haklısın cnm çok boşladım burayı ama gerçekten bu hastalık resmen hayattan soğutmuştu beni demekki değil mümkünse 3 dr gitmek gerekiyormuş....bu arada sende eniştei yurt dışına göndercekmişsin rabbim sağ sağlim tez vakitte kavuştursun sizi canım...
barbim sanırım yeni iş yerinden dolayı gelemiyor şaka maka eniştenin gelmesine günler kaldı ne çabuk geçti maaşallah ama bekleyene geçmiyor demi barbim çok şükür sizde atlattınız şu askerliği oh beee...
biemcim yusuf paşa rahatsızlanmış demek sende dr kurbanı oldun sanırım benim gibi biri başka diğeri başka teşhis koymuş ayrıca bir dr fıtık teşhisi koymuş demek benim facede kucağımdaki bebekte doğduktan 1 hafta sonra fıtık ameliyatı oldu biliyormusun çok şükür iyi şimdi...
ayburumun umudu artık aramızda resimlerinide gördüm dünyalar tatlısı annesi gibi rabbim güzel günlerini göstersin inşallah....
gece kuşum evlenme teklifini facedede görmüştüm enişteye helal olsun...bakalım benimki ne yapacak hahah bana deniz altında evlenme teklifi edicem sana diye dalga geçiyordu benimle...
kontesim sanırım kursu bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun cnm birde teyzen anjiyo olmuş sanırım çok geçmiş olsun allah şifa versin...
handem olul yüzünden sanırım çok yoğunsun seninde hakkında hayırlısı olsun canım
benimadımyarcım canım ya bende senin bir gn mucizene kavuşacağına inanıyorum biliyormusun rabbim o duyguyu sanada yaşatır inşallah herşeyin hayırlısı canım umre şine gelince inşallah hepimize bir gün gitmek nasip olur
aşkitom duydum ki prensesine kavuşmuşsun dilerim ki bahtı da yüzü gibi güzel olur allah uzun ömürler versin maaşallah tüm bebeklerimize...
logopiacım saç renklerinizi tutturdunuz xzgimle bakıyorum ohhhh bu arada bende sizin kuaförünüze gelebilirim belki benim salak kuaför saç rengimi bozdu

inşallah unuttuklarım yoktur varsa affedin...bu gece benimki yolda geliyor işini ayarlamış sabah allahın izni ile istanbuld aolucak otobüsle geliyor uçağa sefer bulamamış sabah 7 de bende evden çıkıcam kahvaltıya gidicez.sizinle paylaşayım dedim gelemedim buraya ama hep aklımdaydınız kullandığım ilaçlar uyku yapıyor bu gün ilk defa uykum gelmedi diyordum ki ilacımı almayı unutmuşum puhauhauhaua

hepinizi çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…