Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

nikoncanim ben bunu daha öncede demistim bizler coook fedakariz aha bu kizlar icin gecenin bir yarisi olmus ama hala burdayiz

hahah ay alemsiniz ya ayburum nikom ben ne yapar eder gelirim buraya bende çareler tükenmezzzzz yıh yıh yıhhh kaydirigubbakcemile3
benimkine antrikot yaptımmı (çok sever kendileri o yemeği) oturur başına ...bende o antrikotu yerken buraya kaçarım....

nikon yavrum öndeki benim arkadaki sen cek kürekleri koluna kuvvet
ha gayret selayım barbiden önce varıcaz bodruma

tutim bak adanalı eniştemiz bizi çileden çıkarmasın
nikoncanım smilleri dinlenmeye aldım
evet adanalı bizi çileden çıkarmasın, tutim bi emrine bakarım

kızaaam aybuşum hani dinlenen smil gözümle görmeden inanmam :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar iyi geceler hepinize
sohbete katılamadımm sayfayı açık unutmuşum bir iki işim vardıı
ben çıkıyorumm öpücükler hoş sohbetlerr
güle güle örtmenim
demek sen öretmensin maşallah :asigim:

bu arada kim hantürks örtmenim müttefikime sayhısızlık etti bakem kırıcam notunu sıfatını
:roflol::roflol::roflol:

benımkı ben uyumadan asla uyumaz aybur o yüzden çekyat olayı bize uymuyor hehehehe ama xzgime uyarmı bilmem...
yok bizimkiside beraber giricez o yataga dıyor,elinden kolundan parmagımdan bır yerden tutucakmıs uyurken sempatiksalakcinni ben kucukken anneme cok cektırmısım parmagımı agzına sokuyormusm gıderse anlayım dıye smdı benımde basıma geldı
nikon yavrum öndeki benim arkadaki sen cek kürekleri koluna kuvvet
hava guzel olursa pazar kurek cekıcez bızde ben cekmıcem bılegımden sakatım sercanım cekıcek ben gezıcem
xzgim tanıtırız kendimizi sen yeterki iste
tanıt bana kendını anammmm sempatiksalakcinni
xzgim bebegim gördünmu senin icin gönderdigim smiliyi bak sana sarki söyliyecegim bide

günaydin iyi geceler canim

ama kuru kuruya olmaz bebegım camımın onune gelmen lazımm
ama dıkkat et babama yakalanma topuklarından vurur senı sempatiksalakcinni
anneme yakalansan sorun olmaz en kotusu kafandan asagıya bı kova su yersın
ama askımızı deger dımııııı?
cevap ver banaa
deger deee bana hemen deger deeeeeeeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

işte böyle tuticim yapıver antrikotunu geliver yanımıza nikonum hantürks örtmenimize değil günaydın örtmenimizin soyismiyle maytap geçiyomuş afacanlar

bende yemekte kacabılırım ama tatlıda asla kacıp buralara gelemem
tatlı nıyetını yıyecekmıs benı herufum

işte böyle tuticim yapıver antrikotunu geliver yanımıza
xzgim hantürks örtmenimize değil günaydın örtmenimizin soyismiyle maytap geçiyomuş afacanlar

ayburum cnm merak etme ben sizi bırakmam....allah ömür werdiği sürece...
o değilde gunaydın öretmenimizin soyadı neymişki canım ?
bizim bi ööetmenimiz wardı soyadı sucuoğluydu herkes sucukoğlu diodu sınıfta gülmüyormuydum tabeeki gülüyordum emme çocuktum o zamanlar napim...
delikafadulden

xzgim senin icin herseye deger

bu smile isini cook tuttum hee :)) ama daha yazilarinizi zor okuyorum uygun smile ariyacagim diye itiraf etmem gerekiyor :))

bende yemekte kacabılırım ama tatlıda asla kacıp buralara gelemem
tatlı nıyetını yıyecekmıs benı herufum

enişteye söle seni yerse seni bir daha nerde bulcek hade bakalım sempatiksalakcinni

aşkımı özledim ben sizinkiler ne güsel yanınızda maaşallah süphanallah allah bozmasın ama bende kavuşayım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçermi 5 ay askerlik amannnnnnnn amannnnnnnnnnnnnn
delikafaduldensenağlamadelikafaduldensenağlama

soyismi küçükarabaymış öğrencileride büyüyünce kamyonmu olcakmışsınız diyolarmış günaydınım yanlış anlama ne olur samimiyetine güvendiğimiz için yazıyorum

bakiiin size ne buldum

tutim bu sana gelsin

bunlarda xzgimle sercani , koltukta sercanin is yerindeki koltuk

bosver selayhusum senı smıle sızda sevıyoruz bızz
tutım gecer bebegım hıc gecmez gbı oluyor ama gecıyor
ozaman sıze dıyorum kııııııııııııı
nescafe gold la sabahlar olmasınn
ama selayhusum tchıbo takılıyor klası sarsılırr

ayyy fantastıko mu
gece 1 ı gectımı selayhusum topıgımızı artı 18 e cevırıyorr:)))
smıle tarzı bılem degıstı hahahah

işte böyle tuticim yapıver antrikotunu geliver yanımıza nikonum hantürks örtmenimize değil günaydın örtmenimizin soyismiyle maytap geçiyomuş afacanlar
kuru kuru olmuyo böyle alıştırdın beni hani smil mafoldumben :2:
ben soyadı günaydın sanıyordum onun o şirin suratını gören nasıl kıyar aklinialirimsmile

soyismi küçükarabaymış öğrencileride büyüyünce kamyonmu olcakmışsınız diyolarmış günaydınım yanlış anlama ne olur samimiyetine güvendiğimiz için yazıyorum

ay şimdiki çocuklar çok şımarık yaaaaaaa ...
günaydıncım yanlış anlamaz bence ama çok kızdım ya çocuklara bakın hele....bn çocukları çok seviyorum ama yetiştirmek çok önemli asla şımarık bir çocuğum olsun istemiyorum benimkine diyorumki bizim çocuğumuz inşallah şımarık olmaz dedim oda diyorki ben onu geçtimde inşallah senin gibi alışveriş manyağı olmaz hahahaha
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…