- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.681
ha gayret selayım barbiden önce varıcaz bodrumanikon yavrum öndeki benim arkadaki sen cek kürekleri koluna kuvvet
evet adanalı bizi çileden çıkarmasın, tutim bi emrine bakarımtutim bak adanalı eniştemiz bizi çileden çıkarmasın
nikoncanım smilleri dinlenmeye aldım
güle güle örtmenimkızlar iyi geceler hepinize
sohbete katılamadımm sayfayı açık unutmuşum bir iki işim vardıı
ben çıkıyorumm öpücükler hoş sohbetlerr
yok bizimkiside beraber giricez o yataga dıyor,elinden kolundan parmagımdan bır yerden tutucakmıs uyurken sempatiksalakcinni ben kucukken anneme cok cektırmısım parmagımı agzına sokuyormusm gıderse anlayım dıye smdı benımde basıma geldıbenımkı ben uyumadan asla uyumaz aybur o yüzden çekyat olayı bize uymuyor hehehehe ama xzgime uyarmı bilmem...
hava guzel olursa pazar kurek cekıcez bızde ben cekmıcem bılegımden sakatım sercanım cekıcek ben gezıcemnikon yavrum öndeki benim arkadaki sen cek kürekleri koluna kuvvet
tanıt bana kendını anammmm sempatiksalakcinnixzgim tanıtırız kendimizi sen yeterki iste
xzgim bebegim gördünmu senin icin gönderdigim smiliyi bak sana sarki söyliyecegim bide
günaydin iyi geceler canim
hahah ay alemsiniz ya ayburum nikom ben ne yapar eder gelirim buraya bende çareler tükenmezzzzz yıh yıh yıhhh kaydirigubbakcemile3
benimkine antrikot yaptımmı (çok sever kendileri o yemeği) oturur başına ...bende o antrikotu yerken buraya kaçarım....
işte böyle tuticim yapıver antrikotunu geliver yanımıza
xzgim hantürks örtmenimize değil günaydın örtmenimizin soyismiyle maytap geçiyomuş afacanlar
bende yemekte kacabılırım ama tatlıda asla kacıp buralara gelemem
tatlı nıyetını yıyecekmıs benı herufum
kuru kuru olmuyo böyle alıştırdın beni hani smil mafoldumben :2:işte böyle tuticim yapıver antrikotunu geliver yanımıza nikonum hantürks örtmenimize değil günaydın örtmenimizin soyismiyle maytap geçiyomuş afacanlar
soyismi küçükarabaymış öğrencileride büyüyünce kamyonmu olcakmışsınız diyolarmış günaydınım yanlış anlama ne olur samimiyetine güvendiğimiz için yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?