Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburcum ekleyeyim canım ama tam ismin ne aybur diyemi aratayım
barbim tatlım sıkma canını ama baktınki dayanacak gücün yok kendini ezdirme daha fazla yazık günah sanada yaa...

ezdirmemeye çalışıorum tatlım ama çok laf edemiorum
işimin şartları çok iyi kaybetmek istemiyorum
işime girmek isteyen binlerce kişi vardır, ben kıymetini bilmeye çalışıorum ama sustukça sıra sana gelir derler ya hep öyle oluyor

ayburum edirnede kepimi fırlatcam..
sen tuğçeyi ekle facede bende seni eklimm

barbicim geçmiş olsun ya sağlık en önemlisi, bence de çok mecburiyetin yoksa bu kadar hırpalama kendini, istifa etmen şart değil ama ben insanım ve yemek yemem gerekiyor demek lazım çünkü bu ülkede malesef bu var çok fazla işsiz var ve sen gidersen başkası gelir diye tehditle çalıştırıyorlar ve ne kadar çalışırsan sana o kadar iş verirler başkaları çalışır görünür ama yaptıkları hiç bişey yoktur

hanturkum saol canım
durumum biraz farklı burdan yazamıorum işimi şimdide bi ara özelden söylerim
ondan dolayı katlanıorum
sırf cevap verme çekip gitme durumum olmadığı için ezdikçe eziolar tuzu kurular çünkü

heytttt bee kim tutar bizi barbim istanbulda olaydın geliverirdik yanına:1hug:
eeee ne zaman nerde buluşuyoz

tuti beni ekleyince sende eklersin barbiş:jeyyar:

heytttt bee kim tutar bizi barbim istanbulda olaydın geliverirdik yanına:1hug:
eeee ne zaman nerde buluşuyoz

tuti beni ekleyince sende eklersin barbiş:jeyyar:

eminönü taksim olabilir kuzucuk
çünkülüm tuti karşıda oturiyirrrrrr

valla istda olsaydı doluşurduk okula elimizde keplerle kaydirigubbakcemile2

anladım canım inşallah mezuniyetin sana yeni iş imkanları sağlar, ben de ne dertliymişim sana anlatırken farkettim ama ben de yaşadım benzer şeyleri, şu an eşimde de yaşıyoruz ve bu sisteme çok sinirleniyorum o yüzden üzülüyorum herkes için

barbicim ben ekledim ayburcuğumu sende benden ekle canım...
he ya ben karşıda oturuyom =( ortak bi yerde buluşalım yawrucanlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…