Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sizi gidiler sizii kaydirigubbakcemile
eşim amasyada canım daha 19 gun oldu bu persembe yemın torenıne gıdıcem 2gun ızın verdıler cok mutluyumm:kedi:

puffffffffff benimkinin gelişi uzadı 30 haziranda geliyormuş =(
ayın 29 da duruşması ayın 30 da'da hacizi varmış 30 haziran akşamı uçakla gelcekmiş :(

kıss tuti beni guldurdun sırnaşık şeysırnaşık şey
ıyı oldu ne zmndır gulmuyodumm
senin obur seyyy nereye gıttı ordan benimkı acemılıgı orda asıl ondan snr bakalım
benım herufff narın adam askerlık hıcc ona gore deel ama mecbur alısıyoo

kıss tuti beni guldurdun sırnaşık şeysırnaşık şey
ıyı oldu ne zmndır gulmuyodumm
senin obur seyyy nereye gıttı ordan benimkı acemılıgı orda asıl ondan snr bakalım
benım herufff narın adam askerlık hıcc ona gore deel ama mecbur alısıyoo

allah ağlatmasın canım hep gül inşallah....
canım benimki edirneye düştü sonra ordada çok rahat askerlik yaptı ama amasya genelde ya edirneye yada kıbrısa yolluyor tatlım ha birde izmire ama eniştenin kütüğü nerde onu bilmiyorum ama inşallah iyi bir yere düşer tatlım ...
benimki çavuştu bu arada eniştenin mertebesi ne????

inşş gulmeye cok ıhtıyacım varkaydirigubbakcemile5
oda cavus ama edırneye gıdenleri ordanda bı daha doguya veriyolarmıss yaa gecen dedi bakalım ondan sıkılıyorum izmire hıcc ıhtımal vermıyorummm:umursamaz:

manhattandeyiz ...
hazir rafetten baslamisken basimiza taktik kasketimizi
maceraaaa dolu amerika :)

inşş gulmeye cok ıhtıyacım varkaydirigubbakcemile5
oda cavus ama edırneye gıdenleri ordanda bı daha doguya veriyolarmıss yaa gecen dedi bakalım ondan sıkılıyorum izmire hıcc ıhtımal vermıyorummm:umursamaz:

canım hep öyle bir söylenti vardı benimkinin zamanında hatırlarmısın güneş operasyonu wardı sınıra girmişti askerler benimkine doğuya operasyona gidiceksin demişlerdi ama yok öyle bişey olmadı maksat askerlerin gözünü korkutmak anlatabildimmi bende çok açıklayıcı konuştum ergenekon diye içeri alcaklar beni te allam=)

tutim sıkma canını nasılsa gelcek ınssolumunekankayizsmile
sohpetin cok tatlı balla kesıyom ayrın devam ederiz seyda kactyı heral CADIARZU nikoda yokkk
uykumda yok ama yatm barııı yarın yogun bı gun olcek mısafır gelcek -tatlicadiarzu-
hadı ıyı geceler

ŞenizŞeniz:roflol::roflol::roflol:ergenekon haaa:roflol:
canım hep öyle bir söylenti vardı benimkinin zamanında hatırlarmısın güneş operasyonu wardı sınıra girmişti askerler benimkine doğuya operasyona gidiceksin demişlerdi ama yok öyle bişey olmadı maksat askerlerin gözünü korkutmak anlatabildimmi bende çok açıklayıcı konuştum ergenekon diye içeri alcaklar beni te allam=)

canim allah kavustursun biran önce kazasiz belasiz korusun onu..

iyi geceler bu arada bende yatacagim

zaten anladim kelebegim benden bahsettigini :1: no problem
bende gider artik
barbim iyileste gel yarin

kelebekcim allah rahatlık versin tatlım uyu dinlen sabaha dinç kalkarsın canım sıkma kendini hemen gelecek inşallah enişte...ben allah izin verdiği sürece burdayım selayımla... sende gel sıkıldıkça güleriz hep beraber canım...
hadi bende yatıyorum bayanlar hepinize iyi geceler ....
selayım tükkanı sen kapatcan demi anahtarlar sende ....

sana veriiim anahtari yarin ben gec gelecegim halletmem gereken isler var ben gelmeye hazir et herseyi bebeto

Back
X