- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #5.141
günaydin barbivekenim nasilsin bi bakiim sana diye girdim cikacagim bi iyyim yazarsan sana zahmet ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin .....
barbim merak ettim seni bi bakiim dedim ama hicbir gelisme yokmus demekki üzüldümumarim su anda doktorda falansindir ..
hayhayım çok sağol bitanemmm :asigim:barbicim ben sana dua ettim gece yatarken
çabuk iyileşir inş dedim opuyorumnanaktan
nikon uğradı ya :gitme: nolur iyileş artık aretliğim :sinifsinif:
aklım sende inan boshayallersmile
iyi günler kızlar boshayallersmile olumunekankayizsmile
selam kızlarr
ewe geldım bende sercan bızdeydı yıne avıze yapmıstı da anneme
onu getırdı oturdu bıraz gıttı
bende smdı once sıze sonra dugun yerıne bakmaya geldım
barbım 1001 dırek sanrıcını aklıma taktın
sercanada gosterdı bayıldı oda yarın arayıp fıyat sorucam
bıde sıze sarkı sorucam nısanda cıkıs sarkımız let me kiss you morrissey
dugun sarkısı ıcınde sunu dusunduk rafet el roman - ömrümün sahibi / fizy.
kızlar çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz opuyorumnanaktan
babam böbrek ve şeker hastası, bir ara da bağırsaka kanseri geçirdi, yani alıştık artık onun bu durumlarına gibi bişi, sadece bitek korkumuz var Allah gecinden versin :1no2:
diyaliz damarı tıkanınca diyalizi gecikmiş ondan sonra fenalaşmış, hele de sıcaklara hiç gelemiyo :teselli: böyle işte....
nionum cok gecmış olsun bıtanem :Saruboceq: Rabbim acıl sıfalar versın en kısa zmnda biz genc oldugum halde sıcaklara dayanamıyoz onlar napsın CADIARZU
nikonum barbi bebek face e bisileri yükledide yükledipaylasim manyagi yapti bizi
sonrada gitti![]()
yakında guinness rekorlar kitabına gircem en çok asker bekleyen hatun olarak tövbe yarabbim yaaa![]()
nikom saol bebem bende iyiyim sewgilimin sağ sağlim yanıma gelmesini bekliyorum cnm onun dışında allaha çok şükür bişey yok heeeeee var haywan gibi yiyorum sanırım regl olcam
kelebekcim tatlım aşkım gelcek istanbula cnm onu bekliyorum ben gidemedim daha henüz =(
sende asker bekliyorsun sanırım allah kavuştursun tatlım ...
benimkide ağustosta askere gidicek =(
nuniş o avatarındaki rujun numarası kaç bi de hele delikafaduldennikonum sende hoşgeldiin aretliğim
dohtor ablanın verdiği ilacın içinde sadece 2 dene var birini dün içtiö
birini 3 gün sonra iç dedi
ohooo dedim ölme eşşeğim ölme iileşmek için hofff :bbo:
annecim el almıştı nefesi kuvvetli bi tanıdığımızdan
konu komşu gündüz gece dinlemeden dayanır kapımıza okuturdu kendini
Ama artık okumuyor çünkü milletin ağırlığı anama geçiyor , zaten kendinin ağırlığı kendine yettiğinden bıraktı bu işleri delikafadulden Şaka maka okuma üfleme yalan derler ama bence psikolojik olarak gerçekten rahatlıyor insan
70 yaşındaki bir nine gibi bezgin ama hala güzel olmaya çalışan :roflol: :roflol:
yok sefayı getirmedim sadece kendim geldim sempatiksalakcinni :roflol:selam bayanlar barbişim en kısa zamanda iyileşirsin umarım pamuklu çamaşırları tercih et ütülemen gerkiyor biliyorsun çamaşırlarını....
en kısa zamanda atlatırsın inşallah tatlım...
selayım bugün benden önce açmışsın gene tükkanı =)))) nereye gideyyon bakem sen heeeeeeee iş yerine gidecektin haydi bakalım hayır ola inşallah...
nikomda gelmiş sefalar getirmişşşş ...
diğer bayanlar erdesiniz siz bakemmmmm ????
bugün hava ne sıkıcı ya kapalı gene yağmur yağıyor anlaşılan bu sene bol yağmurlu yaz geçircez :S