Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydin barbivekenim nasilsin bi bakiim sana diye girdim cikacagim bi iyyim yazarsan sana zahmet ??

selayhusum feystende yazdım sana sabah
şimdi burayada yazıodu tam arkadaş geldi kaldı sen benden önce yazmışsın
daha iyi gibiyim canım
idare ediyorum şimdilik umarım daha kötü olmam
çok düşüncelisin aşkım çok sağol mafoldumben

günaydin .....
barbim merak ettim seni bi bakiim dedim ama hicbir gelisme yokmus demekki üzüldüm :( umarim su anda doktorda falansindir ..

dün doktora gittimn seloşum doktor dedi ki bu ne yaz mahfetmişsin sen iice. aldığın kremler içtiğin haplar direkman orayla alaklaı değişki kremler normal el bacak ayağa sürülmek için ilaçsa bakteriler için dedi.. eyvahedigeldismile
senin bu kremleri sürünce yanman çok normal çünkü bunlar malum bölgeye sürülelemez yakar dedi :çok üzgünüm:
aybikenin yazdığı ilacı yazdı bide krem verdi..
bide test aldı benden kültür testiymiş
perşembe sonuçları almaya gitcem işte öyle yani :çok üzgünüm:

barbicim ben sana dua ettim gece yatarken
çabuk iyileşir inş dedim opuyorumnanaktan
hayhayım çok sağol bitanemmm :asigim:

nikon uğradı ya :gitme: nolur iyileş artık aretliğim :sinifsinif:
aklım sende inan boshayallersmile

iyi günler kızlar boshayallersmile olumunekankayizsmile

aretliğim Allah hepinizden razı olsun, dua edin bana
dün akşam coştu yine inanın hüngür hüngür ağladım
annemde dur dedi okucam seni belki ii gelir dedi
okudu beni, yani fiziksel bi gelişme olmasada birraz rahatladım en azından uyuyabildim mirmirmirmir

selam kızlarr
ewe geldım bende sercan bızdeydı yıne avıze yapmıstı da anneme
onu getırdı oturdu bıraz gıttı
bende smdı once sıze sonra dugun yerıne bakmaya geldım
barbım 1001 dırek sanrıcını aklıma taktın
sercanada gosterdı bayıldı oda yarın arayıp fıyat sorucam
bıde sıze sarkı sorucam nısanda cıkıs sarkımız let me kiss you morrissey
dugun sarkısı ıcınde sunu dusunduk rafet el roman - ömrümün sahibi / fizy.

ezgicim beğenmenzie sevindim .. hoş bir ortamdı çünkü :asigim: umarım en kısa zamanda bir yer bulabilirsin canım.. ben geçen netten senin için yerler baktım.. mükemmel yerler var ama hem uzak hemde pahalıya benziyorlar :1no2:
şeyy bide sana birinin kına resimlerinden çaldım
harika bir kına organizayonu yapmış detaylar çok hoş
bakmak istersin diye düşündüm..
sen kına sevmiosun ama bi gelinin eğlenebileceği en uyguın ortam a.s

kızlar çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz opuyorumnanaktan
babam böbrek ve şeker hastası, bir ara da bağırsaka kanseri geçirdi, yani alıştık artık onun bu durumlarına gibi bişi, sadece bitek korkumuz var Allah gecinden versin :1no2:
diyaliz damarı tıkanınca diyalizi gecikmiş ondan sonra fenalaşmış, hele de sıcaklara hiç gelemiyo :teselli: böyle işte....

aretliğim Allah babacığına da acil şifalar versin.. çok çok geçmiş olsun bitanem..
Allah daha beterinden saklasın :Saruboceq:

nionum cok gecmış olsun bıtanem :Saruboceq: Rabbim acıl sıfalar versın en kısa zmnda biz genc oldugum halde sıcaklara dayanamıyoz onlar napsın CADIARZU

kelebekcim sanada Hayırlı Tezkereler canım.. eşin askerdeymiş.. Allah sabır ve dayanma gücü versin.. bir an önce bitirirde gelir inşallahh :Saruboceq: turkbayragi

nikonum barbi bebek face e bisileri yükledide yükledi :D paylasim manyagi yapti bizi
sonrada gitti :1:

inanın varya sırf zamanı geçiriyim kafam melgul olsun diye ne kadar abidik gubidik sayfa varsa giriyorum,ekliyorum,paylaşıorum coştum iice -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yakında guinness rekorlar kitabına gircem en çok asker bekleyen hatun olarak tövbe yarabbim yaaa:1:

çok manyaksın kızım ya :roflol::roflol::roflol:

nikom saol bebem bende iyiyim sewgilimin sağ sağlim yanıma gelmesini bekliyorum cnm onun dışında allaha çok şükür bişey yok heeeeee var haywan gibi yiyorum sanırım regl olcam :D

kelebekcim tatlım aşkım gelcek istanbula cnm onu bekliyorum ben gidemedim daha henüz =(
sende asker bekliyorsun sanırım allah kavuştursun tatlım ...
benimkide ağustosta askere gidicek =(

tutişim az kalmış kavuşmanıza, ooh ne güzel :teytey:

kuzular meraba :dance::dance:

nunişimmmmm hoşgeldin bibeğim Şeniz
ilaçlarını içip ennn kısa zamanda şifa bulursun bibeğim olumunekankayizsmile
anneciğinin nefesine kuvvet :lepi:
avatar ne iş :roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum sende hoşgeldiin aretliğim
dohtor ablanın verdiği ilacın içinde sadece 2 dene var birini dün içtiö
birini 3 gün sonra iç dedi
ohooo dedim ölme eşşeğim ölme iileşmek için hofff :bbo:

annecim el almıştı nefesi kuvvetli bi tanıdığımızdan
konu komşu gündüz gece dinlemeden dayanır kapımıza okuturdu kendini
Ama artık okumuyor çünkü milletin ağırlığı anama geçiyor , zaten kendinin ağırlığı kendine yettiğinden bıraktı bu işleri delikafadulden Şaka maka okuma üfleme yalan derler ama bence psikolojik olarak gerçekten rahatlıyor insan :utangac:

70 yaşındaki bir nine gibi bezgin ama hala güzel olmaya çalışan :roflol: :roflol:

selam bayanlar barbişim en kısa zamanda iyileşirsin umarım pamuklu çamaşırları tercih et ütülemen gerkiyor biliyorsun çamaşırlarını....
en kısa zamanda atlatırsın inşallah tatlım...
selayım bugün benden önce açmışsın gene tükkanı =)))) nereye gideyyon bakem sen heeeeeeee iş yerine gidecektin haydi bakalım hayır ola inşallah...
nikomda gelmiş sefalar getirmişşşş ...
diğer bayanlar erdesiniz siz bakemmmmm ????
bugün hava ne sıkıcı ya kapalı gene yağmur yağıyor anlaşılan bu sene bol yağmurlu yaz geçircez :S

tutişim hoşgeldin yavrumm
aynen öyle yapıorum balım bi ütü bi sirke elimden düşmüyor son zamanlarda kaydirigubbakcemile3
sen napıosun?

evet hava kapadı kasvet doldu bnmde içim ama benim için ii oldu bitanem ya sıcakt çok daha çekilmez oluodu benim için hastalığım :gitme:

nikonum sende hoşgeldiin aretliğim
dohtor ablanın verdiği ilacın içinde sadece 2 dene var birini dün içtiö
birini 3 gün sonra iç dedi
ohooo dedim ölme eşşeğim ölme iileşmek için hofff :bbo:

annecim el almıştı nefesi kuvvetli bi tanıdığımızdan
konu komşu gündüz gece dinlemeden dayanır kapımıza okuturdu kendini
Ama artık okumuyor çünkü milletin ağırlığı anama geçiyor , zaten kendinin ağırlığı kendine yettiğinden bıraktı bu işleri delikafadulden Şaka maka okuma üfleme yalan derler ama bence psikolojik olarak gerçekten rahatlıyor insan :utangac:

70 yaşındaki bir nine gibi bezgin ama hala güzel olmaya çalışan :roflol: :roflol:
nuniş o avatarındaki rujun numarası kaç bi de hele delikafadulden
bakımlı insanın hali bi başka oli :roflol:
selam bayanlar barbişim en kısa zamanda iyileşirsin umarım pamuklu çamaşırları tercih et ütülemen gerkiyor biliyorsun çamaşırlarını....
en kısa zamanda atlatırsın inşallah tatlım...
selayım bugün benden önce açmışsın gene tükkanı =)))) nereye gideyyon bakem sen heeeeeeee iş yerine gidecektin haydi bakalım hayır ola inşallah...
nikomda gelmiş sefalar getirmişşşş ...
diğer bayanlar erdesiniz siz bakemmmmm ????
bugün hava ne sıkıcı ya kapalı gene yağmur yağıyor anlaşılan bu sene bol yağmurlu yaz geçircez :S
yok sefayı getirmedim sadece kendim geldim sempatiksalakcinni :roflol:
ilk defa bugün rahatladım, hiç sıcak yok bunalmadım :sm_cool:

tunaydın canlarım
barbımmm sagol bebegım ewet gormek ıstıyorum cunku kına yapıcam yınede
bugun 1001 dırekle konustum en dusuk kokteyl fıyatını aldım kısı bası 85 mılyon artı kdv sı var
yanı kdvsız fıyatı 42.500 edıyor
yalan oldu o bınbırdırek cok uzuntuluyum yer bulamıcam ben boyle gıderse sonra agzımı acıcam
hemen ıyıles bebegım ya yeter bukadar acı cektıgın.
nıkonum baban daha ıyıdır ınsallah?
tutımm cok alem kızsın ya :1:
benım mınık pıtırcıgım selayımda herhalde tatıl arastırmasında
kelebekcım Allah kavustursun bende nısanlımı bekledım mayıs ayında geldı gercı bende 5ay bekledım
ayburum hala yok ortalarda??
dıger kızlarada selamlar olsunn
bızdede smdı annemın arkadasları var
hem orayı yokluyorum hemde yer bakıyorumm
bıde guzel bır moda evı bulmam lazımmm

inşallah ezgim inşallahhh iileşicemmm yaaa bende deli gibi istiorum bunu :gitme:
içlerindeki öküze "oha" demişmi onlar ohaoldumsmile
manyakmı bunlar be ne kadar pahalı.. umudunu kaybetme hayatım bulucaz bulucaz bende bakıcam sana .. sen bana oluru olan semtleri ve fiyat aralığınızı söylermisin??
akşam eve gidince sende olursan msnden göstericem resimleri olumunekankayizsmile
bu arada moda evi gelinlik için mi??

heee ayburum nerdeeeeeee hakkaten

nikomun babası daha ii olmuşşş

seloş sabahtan halimi hatrımı sordu saolsun çıktı sonra demek holiday araştırmasında :1:

askım semt cok onemlı degıl ama cok uzaktada olmasın
ne bılım fatıhte kucuk cekmecede falan
besıktas olabılır sarıyer,ıstınye,tarabya,yenıkoy vs vs gbı
sagol bebegım ugrasların ıcın
fıyat aralıgını tam bılemıyorum ama bukadar pahalısını kaldıramayız :1:
ewet bebegım gelınlık modelım tamamda nerde dıktırıcegım mechul

ya damat tarafına ya gelin tarafına yakın olsun diyorsun dimi?
he bide kokteyl olacak ve yemeksiz değil mi? bşde kaç kişi olduğunu söylede aradığım yerlere eksik bilgi verip eksik bilgi almıyım yerimseniben
ne demek bitanem senin derdin bizim derdimiz yerimseniben
burcnun gelinliğini diktirdiği yer gerçekten çok nezih ve güzel bir butik
fatihte Alisse Nuera tavsiye ederim yerimseniben

askım 400 veya 500 kısı olucak
mekan bulmak cok zorlasıyor yada soyle bırsey mı yapsak
nıkah yapıp en yakın aıle bıreylerı ve arkadaslar yemek mı
enazında 200 kısı falan olsak daha ucuz ve daha rahat yer buluruz

selam kizlar is yerime gittim rezervasyonumu yaptim 4 gün kalacagiz sadece ama insallah yer okeylenir birazcik gec yaptigim icin acenta indirimini sordum o yüzden okey bekliyorum hadi hayirlisi artik...
barbim biraz dahaa ii olmana sevindim canim
xzgim tek senmi arastiriyorsun canim yardim eden birileri yokmu ?? erkek tarafindan falanda
tutim arkidisim geldim sabah actim tükani :1: bu nasil istir yaww

Back
X