Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kizlar bir dizi bu kadarmi etkiler sizde hee :1:
bence uzattilar uzattilar son bölüme herseyi sigdirdilar o yüzden agir geldi midede hazimsizlik yapiyor

bugun yine is yerime gittim ödemee yapmak icin, benim is yeri büyük bir alisveris merkezine tasindi hazirda gitmisken bi bakinayim dedim ordada bi skinny pantalon birde bikini üstü uzun tsört aldim böyle savruk suvruk salas bisi :1:
cok öptüm hepinizi

selamun aleyçüm saçlarımı yaptırdımda geldim sabaha karşı 5 e kadar uyanıktım uyuyamadım benimkini düşünmekten ...
bugünde salak gibiyim uykusuz bir halde...

barbi kız alemsin o neydi öyle...

xzgim çoooooooooook geçmiş olsun balım yaa

selayhusum güle güle kullan cnm aldıklarını bugün senin mantar kurabiyden yaptım çok güzel olduuuu...
marifetliymişim ben yauuu...

ayburcum cnm yinemi eşarbını değiştirdin güle güle kullan canım...

biemcim hoşgeldin tatlım..
hanturks,nikom,hayhay,gnydn64,kelebek138 nerdesinizzzz???

sagolun kızlar
bende sapsal gıbıyım tutım yorgun halsız uykusuz
saclarını gostermıcekmısın bıze bebısımm
selayhusum askım aldıklarını koymanı beklıyorumm

tutim saatler olsun evet eşarbı değiştirdim yine tam istediğim olmasada dursun bi köşede
selayım cicilerin hayırlı olsun pantolonu ne renk aldın
xzgim nasıl oldun keşkem biraz dinleniversen

sagolun kızlar
bende sapsal gıbıyım tutım yorgun halsız uykusuz
saclarını gostermıcekmısın bıze bebısımm
selayhusum askım aldıklarını koymanı beklıyorumm

oyyy benim capon bebeme nazarmı değmiş kıyamam ona ben çorba iç bebem bol bol limonlu oh bişeyciğin kalmaz gerçi içmişsindir ama...
bebişim çok pasklıyım yarın çekip gösteririm resmini tatlım...

tutim saatler olsun evet eşarbı değiştirdim yine tam istediğim olmasada dursun bi köşede

saol canım benim diplerim kadıköydeki çiçek satan çingeneler gibi olmuştu dipler siyah uçlar platin sempatiksalakcinni

çiçikçiiii geldi hanımmmm abe bi çiçik al be yanındaki güzel ablama beea.s.

dedim artık gideyim benimki gelmeden yaptırayım saçımı çok şükür çıkardım aradan onu...oh iyi günlerde tak eşarbını canım benim..
bu arada leoparlı şal istiyorum ayburum hiç gördünmü sen bilirsin hani belki şalı eşarp olarak kullandıysan eğer ben hiç göremedim ya leoparlı şal...
bilmiyorumkismile

çiçekçi kız bak bana
sarı lira verecem ben sana
tak sepeti sen çık yola
gül tepede gül sat bana
af2flowere008mv9.gif
12034rn0.gif

tutim eminönünde bulabilirsin leoparlı şal orada vardı

Son düzenleme:
AYBURUM CANIM PANTALON MAVI NE KOYU NE ACIK AMA BAYA SIKI YAA BELI FALAN BOLDA RESMEN TAYT BENIMKISI UMARIM ÜZERINE UZUN BISEY GIYINIRSIN DEDI SANKI KISA GIYINIYORUMDA :1: tövbe yarabbim yaa

iste bu canim pantalon burda düz kesim durmus ama tayt gibi olanlardan bu

Son düzenleme:
bebegım walla dınlenemedım odamı falan topladım annemlerın yatakodası hala gelmedıgı ıcın kıler dolu benımde ceyızlık esyalarım odamda karmakarısık onları duzenlemeye calısıyorum bıde aldıklarımın lıstesını atmısım ew boyanırken smdı ne aldım ne ettım tam hatırlamıyorum aynılarından umarım almam :umursamaz:
oyyy benim capon bebeme nazarmı değmiş kıyamam ona ben çorba iç bebem bol bol limonlu oh bişeyciğin kalmaz gerçi içmişsindir ama...
bebişim çok pasklıyım yarın çekip gösteririm resmini tatlım...

saol canım benim diplerim kadıköydeki çiçek satan çingeneler gibi olmuştu dipler siyah uçlar platin sempatiksalakcinni

çiçikçiiii geldi hanımmmm abe bi çiçik al be yanındaki güzel ablama beea.s.

dedim artık gideyim benimki gelmeden yaptırayım saçımı çok şükür çıkardım aradan onu...oh iyi günlerde tak eşarbını canım benim..
bu arada leoparlı şal istiyorum ayburum hiç gördünmü sen bilirsin hani belki şalı eşarp olarak kullandıysan eğer ben hiç göremedim ya leoparlı şal...
bilmiyorumkismile
bebegım ıctım ılacta ıcıyorum ama halsızlıgıme care bulamadım kı bilmiyorumkismile dondurma yıyorlar bızımkıler dayanamadım bende yedım bılıyorum aptallık ama hemen ustunde sıcak su ıcıcem hasta olmıcam zemuszemus
buarada annemın vardı oyle bır esarbı bebegım nerden aldı bılmıyorum ama

iste bu canim pantalon burda düz kesim durmus ama tayt gibi olanlardan bu

selayhusumm rengıde modelıde cok guzellll :3:
ıyı gunlerde gıy bebegım bende tayt gbı olan beyaz pant dan bulursam cok mutlu olucam :1:

selayım çok çok beğendim rengini
benim kocik kot sektöründe desenlemeyi onlar yapıyo onlardaki çoğu modelde hep böyle tayt modeli
hayırlı olsun

çiçekçi kız bak bana
sarı lira verecem ben sana
tak sepeti sen çık yola
gül tepede gül sat bana
af2flowere008mv9.gif
12034rn0.gif

tutim eminönünde bulabilirsin leoparlı şal orada vardı

:teytey::teytey::teytey:
oturmaya glmedik ohh yandannzemuszemus
hemen eminönüne uçuyorumkaydirigubbakcemile4
mersi cnm

selayım kotun harika cnm güle güle kullan...
xzgim dayak istyyon sen galiba dondurma yemiş birde...neyse afiyet olsun cnmm

o değilde nihalin kınasında çalan müzik çok güzeldi yaaaaaaa ringnaaaa ringa a ringaaa onu arıyorum şimdi izgim bulursam atacam sana okeymi....
ben saklayacam o şarkıyı kına gecem için hahahaha çok beğendim napim ya...
behlülün maskelerine koptum hahah düşünsene xzgim sercanın maskesini takıcak herkes orda ayyyy ben istemzdim öyle bişey herifimi zaten 365 gün 6 saat hep görcem bırakta kına gecemde görmiyim

Back
X