Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bebegım bnm gelınlık modelım tamam ama sadece ıtalyada satılıyor
o yuzden o modelı dıktırıcem koymustum buraya oncedeenn

o değilde nihalin kınasında çalan müzik çok güzeldi yaaaaaaa ringnaaaa ringa a ringaaa onu arıyorum şimdi izgim bulursam atacam sana okeymi....
ben saklayacam o şarkıyı kına gecem için hahahaha çok beğendim napim ya...
behlülün maskelerine koptum hahah düşünsene xzgim sercanın maskesini takıcak herkes orda ayyyy ben istemzdim öyle bişey herifimi zaten 365 gün 6 saat hep görcem bırakta kına gecemde görmiyim

facede herkes paylasıyor o sarkıyı gercekten cok guzel sarkııııı
aman bende ıstememmmm ne gerek war kııı dımı yanıı sempatiksalakcinni :1:

hepimiz behlülüz :1:
xzgim hala gecmedimi ???
yaa kizlar bu pantalonun beli cok bol bana ama sanki bacagi cok yapisiyor aslinda 27 numarasinida aldim normalde 27 ii oluyordu anlamadim ben giyince acilirmiki simdi gidip 28 aliiim diyecem ama buseferde beli cook bol olacak napcam ben ??

ayburcum emeğine sağlık tatlım burdada paylaşmışsın...
haha sercanın maskesinden bastıralım hatta xzginin kına gecesinin olduğu gün yol güzargahı olan yerlere reklam panolarına bile sercanın resimelrini afişleyelim billboardlara falan

selayım 28 de alsan yine bacağına yapışır
zaten o kot kullandıkça esner sakın bi beden 28 alma
eşim banada getirmişti bi tane streç gibi giymesi çok zor yaaaa

ajda yaaaa tek geçerim şarkılarını birde zerrin özeri eski şarkıcılar daha iyi va anlamlı yeni şarkıcıları sevmiyorum dinlememde....

ben gelmiş bulunuyorum
olivyuma gittim bugün bu sefer kına için kısa abiye bakmaya
aman allahım mango yine beni esir aldı bi ton bi ton şey denedim ama elbiselerin hep eciş bücüşleri kalmıştı 19 milyona bilem abiye vardı. almadım sadecee bi gönlek gibi bişi bide badi aldımm
sunsetteb bitane bikini aldım harika bayıldım alırken..
bide maviden kot etek aldımm
kenim almaya gelmeseydi adil ışığa dalıp abiyelerin imanını gevreticektim ama malesefff geldi hemen..

seloşum sende güle güle giy kotunuu

kızlar feystesiniz sizlerde galiba bende dalimmm

tutim ben bearshareden indiriyodum parçaları
pc yavaş olduğu için silmiştim programı tekrar yükleyeyim bari bu parça için sonrada sizlere gönderirim

yemekteyim bende sonra görüsürüz artik öptüm hepinizi
barbim aldiklarin hayirli olsun canim alisveriskolik

Back
X