Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canim ben seni yatiyorsun sandim yarin erken kalkacagim demisin yaa oyüzden sandim erkenden gidiyorsun ... ben burdayim canim

uyku tutmadi
hop bir ki üc hop bir ki üc
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php

GÜNAYDINLAR EFEMMM !!!
napiysiniz bakimm
kahvaltı hazırlıycam :)) gitmeden bi slm verim dedim

selamin aleyküm baybi, napacan disarda abiye bakmayami gideceksin adil isik a :1:
ayyy sarköy resmine güldüm allah iyiligi versin emmiii

uyku tutmadi
hop bir ki üc hop bir ki üc
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php
resim-indir.php

uyusunda büyüsünler masallah tipis tipis yürürler insallah ..
ben halen dinamik
155zy4.gif
155zy4.gif
155zy4.gif

asi genclik bunu size gönderiyorum
245em.gif
puhahahahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol: geberdim bunlara selayimmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar benden de hepinize silam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ben de böğün aylar sonra pazra gidicem
şu barbimin puantişiyle ezgimin ceket hırka şeysinden bakıcam:jeyyar: 5tlye bulur muyum acep aklinialirimsmile :içelim:

dün hayhayımın kabaklı kekinden yaptım mmmmmm enfes oldu
viannen_93.gif

zati portakal ağacının tarifiymiş, kızlar muhakkak deneyin, hiç sebzelik kabaktan yapıldığı belli olmuyo browni saygıyla ceket ilikler önünde :1:
foto çekecektim canınız çeksin diye emme misafir telaşesinden fırsat olmadı
viannen_18.gif

nikoooo
kabaklı kek mıı benım annemde ıspanaklı pasta yapıyor ıykk falan dedım ilk bi yedım hepsını ben yedım pastanın hahaha
resim ekle çabıkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar tekrar

barbim çık gez dolaş bence
bende spordan geldim yeni
kızımı uyutayım uykusunu alsın bizde çıkıcaz bakalım

tutim ıspanaklı keki bende biliyorum hiç ıspanak tadı olmuyor sadece rengini veriyor keke
çok lezzetli gerçekten
kabaklıyı denemedim merak ettim.
birde kartopu tatlısı gazozlu poaça tarifleri var yemek tarifleri bölümünde çok nefis oluyorr

kizlar ispanakliyi bende yedim sanki antep fistikli gibiydi ben öyle sanmistim ilk basta :1:

kabakliyi madem iyi oluyor deniyeyim bende birdahaki tatli canim cektigimde

selam kızlar tekrar

barbim çık gez dolaş bence
bende spordan geldim yeni
kızımı uyutayım uykusunu alsın bizde çıkıcaz bakalım

tutim ıspanaklı keki bende biliyorum hiç ıspanak tadı olmuyor sadece rengini veriyor keke
çok lezzetli gerçekten
kabaklıyı denemedim merak ettim.
birde kartopu tatlısı gazozlu poaça tarifleri var yemek tarifleri bölümünde çok nefis oluyorr

aynen tatlım bende şam fıstığı sanmıştım meğer ıspanakmış harikaydııı ımhhsempatiksalakcinni

kizlar ispanakliyi bende yedim sanki antep fistikli gibiydi ben öyle sanmistim ilk basta :1:

kabakliyi madem iyi oluyor deniyeyim bende birdahaki tatli canim cektigimde

ewet cnm fıstık gibi tadı =))) senin mantar kurabiyenden yaptım dün çok güzel olduuuu yumuşacık ağızda dağılıor =)))kaydirigubbakcemile3

selam kıslaar, napıyosunuz barbim fotoğrafına çok güldüm yav nerden geldi aklına delüü sırnaşık şey xzgim aldıklarını görmüştüm ama yorum yapamadım çok güzelmiş hemide 5 tl ye valla çok iyi, selayhusum kotunu güle güle giy üstünde de görürüz eminim çok yakışır oturuyorsa üstüne
nikoon ne alemde kız rejim ben kilo veremiyom 1 kilo verdim kaldım sonra, sınav stresinden yiyiyorum napcaz bilmem
ben çok gelemiyorum ya bu aralar, iki hafta kaldı sınava iyice arttırdım çalışmaları, bi bitsin hep yanınızdayım opuyorumnanaktan

herkeslere günaydınlar...
neler neler yazmışsınız öyl hahahaha ilahi yaaa
tatlım ekledim seni ok aklinialirimsmile

bemecim eklicem seni feysten tatlışım şimdik
piki tatlım faceye pek girmiyorum ama ekle sen
msn yolladım özelle onu eklersin okto

ben kursa giidicim yarım saat sonra
öperim hepinizi
selayımı aklinialirimsmile
tutimi aklinialirimsmile
barbişimiaklinialirimsmile

Back