Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım. hayhay sagol bebem
tuti giderken suböregi istedi bizim meşhur böregimizdir kendilerii zeytınyaglı yaprak sardım birde cocopopslu kurabiye yaptım askıma
onada banada bu moral bir sure gıder inş usta birligi ıyı biyere cıkarsa gıderim yanınaa

wallaha kelebekcim ilahi ne yalan söyliyim bende tatile çıktığımda acaba kk da neler oluyordur diye merak ediyordum hehehehe
hay hay sayende acıktım be güzelim sen en iyisi makarnayı haşla patatesi kızart salatanıda yap ye afiyetle çok ağır şeyler yapma midene ağır gelmesin allah muhafaza...

yiyelim walla toplanın gelin hadi
ayyy ne güzel olurdu pijama partisi yapardık
tuticim pijamaların pembemi :)))

bebem bende pijamadan bol bişey yok pembe ağırlıklı ama genelde tatlım evet bildin heheheh kaydirigubbakcemile5

iyi yapmışsın tatlım ohh afiyet olsun enişteye inşallah tatlım yakın bir yere düşer eniştemiz bol bol gidersin görmeye canım yeterki moralinizi yüksek tutun...ama amasya yakın yerlere veriyor tatlım genelde ümit vermiyim ama birazda şans işi tatlım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah balım...opuyorumnanaktan

kizlar ben aciktim mercimek corbasi yaptim bugun oda selim icin ben yemek istemiyorum ne yesem acaba ekmek arasi peynirle maydonosmu yesem

kim varmış kim yokmuşş :))
napiysiniz barbilerim
ben pek keyifliyim
ilk yardımdan deneme testi olduk
çok iyi aldım :))
bi iyi geceler dileyim dedim fıstıklarıma :)

Son düzenleme:
kizlar ben aciktim mercimek corbasi yaptim bugun oda selim icin ben yemek istemiyorum ne yesem acaba ekmek arasi peynirle maydonosmu yesem

ay banada yollasana bende çok açım yaw cokacimcoook
mercimek çorbasınıda çok severim yaw limon sıkıcaksın
bide içine kıtır ekmek atıcaksın
off off sempatiksalakcinni

selayım ne güzel çorba yapmışsın onu iç kuru kuru şeyler yeme biraz sıvı alsın miden...
biemcim tatlım tebrik ederim sınav notundan dolayııı ehliyet alda gezdir bizi....

selayım ne güzel çorba yapmışsın onu iç kuru kuru şeyler yeme biraz sıvı alsın miden...
biemcim tatlım tebrik ederim sınav notundan dolayııı ehliyet alda gezdir bizi....

ehliyet almak kolay mesele sen dua ette en kısa zamanda vırın vırın araba alabileyim
ozaman sen iste yeterki
gelriiz kankimle potlarız tüm kızlarıı
dadtiri dütt düütt didtiri düttt dütt gezeriz
:roflol:

ben varim varla yok arasi gidip geliyorum hadi gözün aydin biem insallah elinede alirsin ehliyetini en kisa zamanda

kamyon kornası taktırırız arabana biemcim

babaaowwww diye öttürürüz herkes kaçar yol bize kalır hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…