Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

[/B][/B]
ezgicim seni arıcam balım ..
kızlar sormayın ben tiksiniyorum ondan
bu akşam kenim, kenin abisi ve onun sevgilisiyle kumkapıya gidioruz rakı balığa giremem heralde akşam öptüm hepinizii olumunekankayizsmile

foto da cekin bari kumkapida
gusel kiyafetlerini gorelim diger topiktenaniknanik

aburcum inşallah cnm askerliği beraber yeriz canım...
kelebekcim bende düşünüyordum minibook bugün alıyordum sonra şeytanmı dürttü ne almadım...
selayım h.g.
benim adanalı salı günü geliyor :S

kizlar selam bugun annemlere gidip geldim öyle yorucu bir gün gecirdimki git gel 140 km sicakta araba sür ufffffff ...
eksikleri giderdim yarinada yolculuk var artik allah kismet ederse kazasiz belasiz..
gözümdede arpacik cikti sabah öyle canimi yakiyorki sicak su ile pansuman yapmaya bütün gün boyunca firsatim olmadi gecmise göz gectirdim
tutim laptapmi alacaksin hadi bakalim
xzgimin laptopu bozulmus oda insallah garantiden yapilir
barbi icmeye gitmis
ayburum sen napiyorsun ???
gnyd, hanturks, nikon, kelebek , hayhay ,jose, yesilgöslümelek, biem ,deryacik hepinize selam olsun

nıye tutim geziyon geziyon snra sıkıcı bi gundu dıyon şekeralsanaalsanasmile
cocuklardan sebep dısarı cıkamayanda varyerimseniben

selaycım ıyı tatiller tatlım hihoyyyt tadını cıkar :teytey:fotoda cekılde bizde gorelım oraları oldumu

selayım ağız tadıyla çok keyifli kazasız belasız bir tatil geçir gel inş
kelebeğim hemşomda gelmiş
tutim adanalının geleceğine sevindim

selayhuscum yarın yolcusun ha hadi iyi tatiller canım, ay biz de 16 sına ayarladık tatili sınav bi geçsin off bi yatıcam bi yüzücem, bi içicem kaydirigubbakcemile3
kelebekçim rep için teşkkürler canım beğenmene sevindim

selayım geçmiş olsun cnm yarn büyük gün ohhh bol bol dinlen valla...
kelebek cnm ya sıcakta wallahi gezilmiyor yapış yapışşş böğk
ayburcum bende sevindim ama inşallah bu sefer gelir ...

teşekkürler hanturkscum ınsallah..
ayburcum cumadan çıkarsınız adalara,şileye,ağvaya,çınarcığa gidersiniz takma kafana cnm yaa...
kızlar bende birazdan yatacağım keyfim yok bugün uyumak istiyorum ayıcığıma sarılıp

iyi geceler canlarım...

kuşlarım yeni geldim sayılır eve ama josecum resim çekmedim aceleyle gitim zaten..var bi kaç resim ama onlar otururken olduğundan kıyafetim görünmüyorrrrr
seloşum büük gün geldi he.. iyi yolculuklar iyi tatiller bebişim..tutimmm adanalın inş gelir artıkın yane.. ayburcum üzülme biz senle karılar pşlajına giderük istda

öptümmmmmmmmm herkeşşşiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…