- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.481
aa bende sarıyerdeydım aksam 10'a kadar ama dısarda degıldım ben sana numaramı yazmayı unuttum smdı gonderıyorum ayburumm.cok kalabalıktı dımı sarıyer haftasonları cok kalabalık yollarxzgim bgn sarıyerdeyim aklıma direk sen geldin
adnan beyin köşkünün ordada yürüyüş yaptık
iyigecelrr kızlarrrr..
ezgim dün nere gittinizde 5 de girdiniz eve enginara gittim demişsin ordamı takıldınız 5 e kadar??
ayburum mutlaka öteki buluşmada sende gel süper oliyiiiiiii
tutim nasıl tahmin etmişim ama:)
amcim sınavfının ii geçmesine sevindim canım
hanturkscummm keyifli bir gün geçirmişsi oh ne güzel
deryacık hoşgeldin beş gittin olmuş biraz ama
seloşummm şimdikkkkk selimotomla birlikte çimiyodur ayburum sempatiksalakcinni
bizde bugün aşkitonmların yazlığa gittik yine havuz mangal eğlence gırlaydı .. eve geldim.. duş aldım.. yatıcam birazdan..... çok yoğun bir hafta beni bekliyorr..iş yerinde tekim ve canım kankimin düğün haftası offf offf :gitme:
iyigeceler öptüm hepiciiiniziiiii zemuszemus
xzgim 30 lira kaybetmişsin çok değilmiş allahtan
sarıyer kalabalıktı hatta sahilde bir genç boğulmuştu yanından arabayla geçtik gözleri boş boş bakıyodu
galiba ölmüştü
hala aklımdan çıkaramadım görüntüsünü
evet xzgim nonu yollamadn
inşallah izin verir bebegimm inşallahselam canlar...
ay ayburrcum inşallah ölmemiştir bende bi kere görmüştüm öyle gözleri açıktı dedim allahım sen koru...meğer ölmüş...
bugün benim için çok önemli bir gün benim için dua edin kızlar...benimki ve arkadaşları bodrumda yer ayarlamışlar babam izin verirse bende gitmeyi düşünüyorum çünkü çok sıkıldım istanbuldan ramazanda yaklaşıyor ramazan geldimi yaz bitiyor o yüzden bi yerlere gidip kafamı dağıtmak istiyorum benim için dua edin canlar babam izin versin =))))
xzgim aldım msjını
haberlerden baktım galiba vefat etmiş
selayımı bende çok özledim
o gelene kadar topiğide çok ilerletmiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?