- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.701
hiçbişeyi çok istemiceksin varya hep böyle talihsizlikler çıkıyor temmuzdayız yağmur yağıyor nasıl iştir bu ya sitem etmiyorum ama üzüldüm burcu için en mutlu gününde yağmur yağıyor aman yaaaaaaaaaaaaaa
günaydin kizlar...
barbim burcuyu bende düsündüm yaa sagnak yagmur haberlerini duyunca tühh kapi önünde olacakti kinasi falanda ne olacak simdi ???
baska bir plan yapabiliyormu kina icin ayy cok üzücü yaa((
tutim sanada günaydin sari sekerim
sabahın 5inde kalktım ayağmur durmuştu die ama nerdeee senağlama
bende birazdan doktora gidecegim gözümde cikan arpacik icin uffff biktim artik son zamanda doktor olaylarindan
selayım kınayı evde yapar artık sanırım ewi müsaitse...düğünde ne olcak ya kır düğünü birde pühhh ne hayaller kurdu o düğün için yazık yaaa çok üzüldüm...
dr git balım inşallah bişeycik olmaz...annemde kardeşimin kolunu dr göstermeye gitti alçı ile kolunun her yerini kaplamış gece uyyamadı ağrıdan alçıyı yarıya indirdiler kesip kıyamam ben ona ya ...
barbim inanki bende çok üzüldüm
gunaydın kızlar
tutımm cok sewındım tatıl ısıne,harıka olucak ınsallah ask huzur dolu bır tatıl ben senın yerıne heyecanlandım
barbım temmuz ayı dıyorsun yaz dıyorsun olaya bak,sans işte benim düğünümdede ya kar yağıcak yada yaz gibi bir hava yasıcaz
selayhusum nazaramı gelıyosunuz sureklı bısıler oluyor?
ayburumm kız benı etkıledı herhalde dun gece ruyamda senı gordum,evliymişim market alısverısıne cıkmam gerekıyormus sende buraya gel mıgrosa hem cok buyuk hemde hersey war demıssın bende ta sarıyerden oraya gelıyodum markete,sercanda bana kızmıstı bır market ıcın orayamı gıdılır dıye
inşallah xzgim bende şimdi dün gece ayırttığım biletimi almaya gidiyorum...çok yağmur yağıyor daha çok bastırmadan gidimde alayım annemle...öptüm hepinizi...muju
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?