Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburcum allah izin verirse gidip gelcem dua edin bana yola çıktığımda yanlız hep varan,kamil koç,ulusoy ile gittiğim için nilüfer turizm hakkında bilgim yok acaba iyimidir otobüslere baktım koltukların arkasında tw war dondurma servisleri var bakalım sağ sağlim gideyimde dua edin bana

tutim ben nilüferle izmire gitmiştim çok memnun kalmıştım
personeli çok güleryüzlüydü
inş sanada iyiler rastgelir

pamukkale turizmden çok çok iyi

adanalımızla gönlünüzce güzel bir tatil geçiriverirsniz inş
belkim barbimlede buluşursunuz
bende uyuyayım
iyi geceler
valizini hazırla sende

hiçbişeyi çok istemiceksin varya hep böyle talihsizlikler çıkıyor temmuzdayız yağmur yağıyor nasıl iştir bu ya sitem etmiyorum ama üzüldüm burcu için en mutlu gününde yağmur yağıyor aman yaaaaaaaaaaaaaa

bu arada günaydınlar...
selayım seni gördüm aşağıda bende şimdi hava tahminlerine baktım bodrumda hava açık...istanbulda maalesef yağmur gözüküyor :S

günaydin kizlar...
barbim burcuyu bende düsündüm yaa sagnak yagmur haberlerini duyunca tühh kapi önünde olacakti kinasi falanda ne olacak simdi ???
baska bir plan yapabiliyormu kina icin ayy cok üzücü yaa ((
tutim sanada günaydin sari sekerim

bende birazdan doktora gidecegim gözümde cikan arpacik icin uffff biktim artik son zamanda doktor olaylarindan

selayım kınayı evde yapar artık sanırım ewi müsaitse...düğünde ne olcak ya kır düğünü birde pühhh ne hayaller kurdu o düğün için yazık yaaa çok üzüldüm...

dr git balım inşallah bişeycik olmaz...annemde kardeşimin kolunu dr göstermeye gitti alçı ile kolunun her yerini kaplamış gece uyyamadı ağrıdan alçıyı yarıya indirdiler kesip kıyamam ben ona ya ...

gunaydın kızlar
tutımm cok sewındım tatıl ısıne,harıka olucak ınsallah ask huzur dolu bır tatıl ben senın yerıne heyecanlandım
barbım temmuz ayı dıyorsun yaz dıyorsun olaya bak,sans işte benim düğünümdede ya kar yağıcak yada yaz gibi bir hava yasıcaz
selayhusum nazaramı gelıyosunuz sureklı bısıler oluyor?
ayburumm kız benı etkıledı herhalde dun gece ruyamda senı gordum,evliymişim market alısverısıne cıkmam gerekıyormus sende buraya gel mıgrosa hem cok buyuk hemde hersey war demıssın bende ta sarıyerden oraya gelıyodum markete,sercanda bana kızmıstı bır market ıcın orayamı gıdılır dıye

inşallah xzgim bende şimdi dün gece ayırttığım biletimi almaya gidiyorum...çok yağmur yağıyor daha çok bastırmadan gidimde alayım annemle...öptüm hepinizi...muju

bende sitem etmek istemiyorum her şerde bi hayır vardır ama şu durumda mantıklı pek bakamıyor insna olaya ya.. en mutlu gününde şakır şakır yaĞmur ve buz gibi hava. mafoldumben

kına için kahve yada dernek gibi bir mekan ayarlıcaklar tatlım artık bulucaklar son dakkada neresi bulunursa :1no2:

geçimiş olsun selayhusum

evde olamıcak tatlım o kdar kişiyi almaz :1no2:

düğün yerinin kapalı yeri varmış oraya alcaklarmış
ama ortamı düşünsenize o kır konsepti bembeyaz masalar sandalyeler rengarenk çiçekler hep gitti senağlama :1no2:

barbim inanki bende çok üzüldüm

moraller 0 ayburum :1no2:

ezgitom seninki kasım ama herşeye hazırlıklısın yağsın yağmur kar farketmezki havayı biliosun mevsimi biliiosun
ama bizimkine bak temmuzda kışı yaşıosun tüm planlar pert :çok üzgünüm: :1no2: mafoldumben

inşallah xzgim bende şimdi dün gece ayırttığım biletimi almaya gidiyorum...çok yağmur yağıyor daha çok bastırmadan gidimde alayım annemle...öptüm hepinizi...muju

iyi tatiller bebeim.. inşallahhh harika bir tatil geçirirsin a.s

birazdan almaya gelcekler beni kuaföre gitcez.. sizlerle pazartesi görüşebilirim heralde artık durum onu gösteriyo..

nolur dua edin.. bari yarın düğünde hava güzel olsun kızlar
o kır düğününe yazık olucak , kaç milyar para verildi o düğüne

barbicim tatlım bizim burda hava açtı inşallah ordada açar ve hiç kapatmaz tatlım burcu için bol şans diliyorum iyi eğlenceler cnm herşeyin çok güzel olması dileği ile =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…