Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kelebeğim ben yarın akşam 8 buçukta yolcuyum cnm...
ayburcum bende muhakkak yanımda düz taban bir ayakkabı bulundururm düğünlerde =))

selam kızlaar ben geldiiim ama kimseler yok
ayburum güzel geçti heralde canım çok yorum yapılan sorular olduğu için iyi yaptım gibi geliyo ama sonuç nolur bilemem inşallah iyi olur bi daha çalışmak istemiyorum bu lanet sınava
tuticim sonunda gidiyosun tatile hadi bakalım, bodrum gümbette mi ayarladınız biz de gümbete gitmiştik balayında merkeze yakın oluyo akşamları gidebiliyorsun rahat, otel bellacasaydı hatta sizinkinin ismi ne

hanturkscüm bizde zar zor gümbette bulduk bir yer önce ki ayarladığımız noa oteldi rezerwasyon yapıldı falan benimki tam parayı yatırıcak noa otelden aramışlar bir yanlışlık olmuş bizim ayarladığımız odayı bi başkası ayarlamış falan uzun uğraşlar sonra gümbette flora oteli ayarladı baktım otele herşey dahil 4 gün orda kalıcaz 2 günde ya marmarise yada kuşadasına gidicez benimkinin kuzenleri varmış kuşadasında bakalım canım hayırlısı...

selam millet ben ben geldim ,uyyyyyyyyyh cok kasvetli bir gün hala misafirlikteyim biran önce eve gitmek istiyorum ... ayyy tutim az kaldi saatler artik senin icin cok seviniyorum
hanturks canim cok gecmis olsun sonunda atlattin artik derin bir oh cekersin iyi bir sonuc al insallah insallah
xzgim napiiiyorsun nerdesin citir kurabiyem benim
barbicim burcunun dügün resimlerinde seni göremedim aradim durdum nireye saklandin kiss

günaydın herkeşleree,
tuticim iyi tatiller canım, heralde varmışsındır otelin adı da hiç yabancı gelmedi ya
selayhuscum çok sağol canım inşallah iyi olur, valla nasıl rahatladım bilemezsin hemn mağazalara attım kendimi :1:

günaydın kızlar ben hayata döndüm :1:

Allahımıza bin şükür herşey sorunsuz geçti.. ezgim saolsun aradı onada söyledim otopark gibi biryer tuttular kınayı orda yaptık ama nasıl harika geçti anlatamam.. 6-7 kişi kına yakılırken şalvar falan giydik süperdii kaydirigubbakcemile2
düğün aklıma geldikçe zaten ağlamak istiyorum Rabbim dualarımızı kabul etti bir damla yağmadı,ayrıca havanın hafif serin olması misafirlerin ve biz oynayanların açısından ii oldu bunalmadık opuyorumnanaktan
yani anlıcağınız herşey mükemmeldi. bugünde antalyaya uçuolar balayına.. inşallah o da mikemmel geçer Rabbim yollarını açık etsin :Saruboceq:

beni soracak olursanız düğünde ve kınada mükemmel bi saça makyaja sahip olamadım kuaförün azizliği dielim kafamçokkarıştı ama olsunn orda bulunmak yeterdi..

tutişime ii tatiller diliorummmmmmm bizde Allah nasip ederse cuma günü bodrum gümbete gidioruz aynen :lepi: şimdidide tatil telaşım başlıyorr

selayım feyse hiç giremedim kim eklemiş düğün resmi ne eklenmiş bilmiorum hayatım valla
düğün gecesi 3,30 yattım sabah 9 da kalktım öccanın abilerile falan yazlığa gittik bildiğiniz klasik pazar günü havuz mangal sefası ondan gelince akşam ölü gibiydim yattım hemen aşşa :smiley-cool:

barbim sanada günaydın tatlım, ya iyi geçti gibi ama yorum yapılması gereken sorular olduğu için tam emin olamıyorum moralimi bozmamak için bakmıyorum da artık ne gelirse bahtıma
sizin düğünün de güzel geçmesine sevindim ohh iyice dökmüşsündür kurtlarını kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
cumartesi gunu sercanımlaydık aksamda bıryere gıdıp ıctık
pazar gunude aıle saadetıydı sercanlarda gece geldım ewe ama gıremedım kk ya bakım vardı galıba
sabahta newhan geldı yemek yedık smdı uyuyor o bende ewı toparlıcam
selayhusumm ewe geldınmı mısafırlıktemısın benı ozledınmı?
tutım askım ıyı gecıyordur umarım tatılın,cok eglenın
hanturkum ınsallah kazanırsın sınavı
barbımm Allah bır yastıkta kocatsın,herseyın guzel gecmesıne sevındım resımlerı merakla beklıyorum
ayburum sende hıc ugramamıssın??

barbim sanada günaydın tatlım, ya iyi geçti gibi ama yorum yapılması gereken sorular olduğu için tam emin olamıyorum moralimi bozmamak için bakmıyorum da artık ne gelirse bahtıma
sizin düğünün de güzel geçmesine sevindim ohh iyice dökmüşsündür kurtlarını kaydirigubbakcemile2

bencede bakma canım ben hiç bakmam öyle sınav çıkışı sorulara cevaplara falan ne bozcam kafamı :dilcikar:

valla arkadaşım kendini yanlız hissetmesin diye hiç pisttten inmedim . olan omayan tüm kurtlarımı döktüm ihihhi :1:

gunaydın kızlar
cumartesi gunu sercanımlaydık aksamda bıryere gıdıp ıctık
pazar gunude aıle saadetıydı sercanlarda gece geldım ewe ama gıremedım kk ya bakım vardı galıba
sabahta newhan geldı yemek yedık smdı uyuyor o bende ewı toparlıcam
selayhusumm ewe geldınmı mısafırlıktemısın benı ozledınmı?
tutım askım ıyı gecıyordur umarım tatılın,cok eglenın
barbımm Allah bır yastıkta kocatsın,herseyın guzel gecmesıne sevındım resımlerı merakla beklıyorum
ayburum sende hıc ugramamıssın??

günaydın bebişimmmm nevhana selam!! olumunekankayizsmile
pazar günü sizi aşkitomtomların yazlığına çağrıcaktım mangala ve havuza ama çok erken gittik die aramaktan çekindim uyuyor olabilirsiniz diye :utangac:

Aminnn balım darısı başınıza :hooray:
bende resimleri merakla bekliyorum :1: :1:

Tutişi aradım şu anda saat 9dan beri bodrum otogarda adanalıyı bekliomuş aksilik olmuş yollarda gelememiş sevdiceği, tutiş sinir küpüymüş kaydirigubbakcemile3
hepinize selamları var kızlarrrrrrrrr olumunekankayizsmile

Tutişi aradım şu anda saat 9dan beri bodrum otogarda adanalıyı bekliomuş aksilik olmuş yollarda gelememiş sevdiceği, tutiş sinir küpüymüş kaydirigubbakcemile3

bende konustum bebegım cok tuhaf aksılık ıste neysekı kavusucaklar
o kavusma anı herseye deger kaydirigubbakcemile4

naber kızlarrr
ne kaynatıyosunuz bakimmm
:)
ya çamaşır makinamız bozuldu
servis te halen gelemdi
benimkide kızdı bu akşam yeni makina alıcakmışız
BOSH olsun dedim ,bakalım ne yapıcaz :)
bi modelini çok övüyolar BOSH un

ben deldimkaydirigubbakcemile4
barbim iki gündür aklımız sendeydi kına ve düğünün güzel geçmesine çok sevindim:lepi:
hatta o kadar aklıma kazımıştımki eşime bile söyledim durumu
hantürksüm büyük bir yükten kurtuldun iyi bir başarı yakalarsın inş:lepi:
oyy pime şekerimiz facede hepiciğimize not bırakıp bodrumada gitmiş inş gönlünce eğlenir
xzgim dün evde değildik önce büyükçekmece ay merkez ordan nişantaşı ordanda ortaköye gittikkaydirigubbakcemile4
sahilde kumpir ve waffle yedikten sonra maç izlemeye eşimin aile dostlarına gittik
gece yarısı eve geldik sende güzel vakit geçirmişin sevdiceğinle:asigim:
selayhuşum bgn evine dönmüştür heralde inş gözü iyileşmiştir:Saruboceq:
kelebeğimle haberleşiyom oda pek girememiş neteolumunekankayizsmile
günaydınım memleketine gittikaydirigubbakcemile4
nikomda bacısındaydı
kaydirigubbakcemile4

selam kizlar ben geldim evime bugun gelebildik ancak uzadikca uzadi malesef..
gözüm idare ediyor iste tam iyilesmedi yarin sabahta kan icin gidecegim bakalim ne cikacak sonuclarinda
xzgim seni özledim güzel yüzlü arkidisim
barbim dügün önü arkasi iyi gecmis sevindim buna iste resimleri burcuda gördüm bende
ayburum senlede görüsemiyoruz kac günden beri dogu düzgün iyisindir umarim
hanturks sonuclari ne zaman alacaksin canim ne zaman belli oluyor ?

tutim canim arkadasim bi terslik cikacak diye düsünüp duruyordum dünden beri o kiz ne yapacak ne edecek oralarda diye meraklar icindeydim umarim hersey hallolmus ve keyfini cikartiyorsunudr tatilinin.
kizlar gerci siz telde görüsmüsünüz ama benden gitmeden önce rica etmisti kizlar facede adanalidan bahsetmesinler tatille ilgili olan bölümlerde diye bazi durumlardan dolayi sizede söylemistir heralde bana söyliyemezsem sen ilet demisti..

hantürksüm büyük bir yükten kurtuldun iyi bir başarı yakalarsın inş:lepi:
çok sağolun canlarım inşallah inşallah :Saruboceq:

anaa o sıcakta hakkaten çok kızmıştır yaa ama demekki bir aksilik oldu gidemedi çocuk gönlünü alır heralde tuticiğin iyi bir tatil geçirsinler başbaşa oh

selam kizlar ben geldim evime bugun gelebildik ancak uzadikca uzadi malesef..
gözüm idare ediyor iste tam iyilesmedi yarin sabahta kan icin gidecegim bakalim ne cikacak sonuclarinda
hanturks sonuclari ne zaman alacaksin canim ne zaman belli oluyor ?
bilmiyorum ki canım iki üç haftaya belli olur heralde şu tatili bitireyim geleyim de öyle belli olsun ya hiç acelesi yok :1:
geçmiş olsun sana da canım ya gözünü çok mu yordun acaba benim de yorulunca hep çıkar kan da tansiyon içindi dimi inşallah bişey çıkmaz sonuçlardan sen de rahat edersin canım

ne güzel 3 gün sonrada tatile gidiyorsunuz yeyin icin gönlünüzce cocuk yokkendahada bir rahat oluyor gece gezmeye gidebiliyorsun takiliyorsun geceleri :1:

evet canim tansiyon icin yaslaninca artik hersey cikiyor :1:

Back
X