Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bencede bakma canım ben hiç bakmam öyle sınav çıkışı sorulara cevaplara falan ne bozcam kafamı :dilcikar:

valla arkadaşım kendini yanlız hissetmesin diye hiç pisttten inmedim . olan omayan tüm kurtlarımı döktüm ihihhi :1:

günaydın bebişimmmm nevhana selam!! olumunekankayizsmile
pazar günü sizi aşkitomtomların yazlığına çağrıcaktım mangala ve havuza ama çok erken gittik die aramaktan çekindim uyuyor olabilirsiniz diye :utangac:

Aminnn balım darısı başınıza :hooray:
bende resimleri merakla bekliyorum :1: :1:
bebegım benım daha yenı gordum bu yazını
bır dahakıne erkenden haber ver askım bulusalım hepberaber
tanıstıralım hem bızımkılerıı

ben deldimkaydirigubbakcemile4
barbim iki gündür aklımız sendeydi kına ve düğünün güzel geçmesine çok sevindim:lepi:
hatta o kadar aklıma kazımıştımki eşime bile söyledim durumu
hantürksüm büyük bir yükten kurtuldun iyi bir başarı yakalarsın inş:lepi:
oyy pime şekerimiz facede hepiciğimize not bırakıp bodrumada gitmiş inş gönlünce eğlenir
xzgim dün evde değildik önce büyükçekmece ay merkez ordan nişantaşı ordanda ortaköye gittikkaydirigubbakcemile4
sahilde kumpir ve waffle yedikten sonra maç izlemeye eşimin aile dostlarına gittik
gece yarısı eve geldik sende güzel vakit geçirmişin sevdiceğinle:asigim:
selayhuşum bgn evine dönmüştür heralde inş gözü iyileşmiştir:Saruboceq:
kelebeğimle haberleşiyom oda pek girememiş neteolumunekankayizsmile
günaydınım memleketine gittikaydirigubbakcemile4
nikomda bacısındaydı
kaydirigubbakcemile4
ayburumm melegım kız sız saka maka cok gezıyorsunuz
masallahh ben boyle gezmeye dayanamam ruhum sıkılır bende var bır cınslık kaydirigubbakcemile3

selam kizlar ben geldim evime bugun gelebildik ancak uzadikca uzadi malesef..
gözüm idare ediyor iste tam iyilesmedi yarin sabahta kan icin gidecegim bakalim ne cikacak sonuclarinda
xzgim seni özledim güzel yüzlü arkidisim
barbim dügün önü arkasi iyi gecmis sevindim buna iste resimleri burcuda gördüm bende
ayburum senlede görüsemiyoruz kac günden beri dogu düzgün iyisindir umarim
hanturks sonuclari ne zaman alacaksin canim ne zaman belli oluyor ?

tutim canim arkadasim bi terslik cikacak diye düsünüp duruyordum dünden beri o kiz ne yapacak ne edecek oralarda diye meraklar icindeydim umarim hersey hallolmus ve keyfini cikartiyorsunudr tatilinin.
kizlar gerci siz telde görüsmüsünüz ama benden gitmeden önce rica etmisti kizlar facede adanalidan bahsetmesinler tatille ilgili olan bölümlerde diye bazi durumlardan dolayi sizede söylemistir heralde bana söyliyemezsem sen ilet demisti..

selayhusumm ballı kurabıyemm
bende senı cok ozledımmmm :emir_bebek:
tutım en son otelın numarasını ıstemıstı sonra naptı bılmıyorum arasammı smdı bılemedım
cok gec mı oldu acaba?

bende nevhan vardı oturduk ettık
ekler yaptım bugun ama rahat 2 saat ugrasmısımdır ne zor ya bı daha yapıcagımı sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
ewıde temızledım newhan uyurken smdı utuye baslıcam ıcım nedense bır sıkkın

benimde yapilacak ütüm var ama burasi hala felaket sicak o yüzden bu havada kendime iskence etmek istemiyorum .. oglusumu yatirdim bu gece yalnizim biraz dondurma yeyip gelecegim kizlar sonrada resimlere bakayim burcunun barbim senide görcem insallah :)

o kadar resim gectim tek bir resim arasinda sislerin arasinda yan profildesin bu kadarmiydi :1:
ama diger resimde cok güzel cikmisin canim bomba

o kadar resim gectim tek bir resim arasinda sislerin arasinda yan profildesin bu kadarmiydi :1:
ama diger resimde cok güzel cikmisin canim bomba

ya ben yokum işte bunlarıda senin burcunun resimlerini gördüğüm kızdan çaldım
benim çok güzel resimlerim olcak ama hiçbiri bende deel burcunun makinedee
ayrıca mersi bebek :içelim:

ben tamamiyle kirmizi elbiseye odaklanmistim :) bir baktim birisinda kirmizi elbise aha dedim barbis
bide yukariya dogru kafami kaldirdim seninle uzaktan yanindan alakasi yok , o bayanin yaninda birtanedeaha var oda ona benziyor bacisi heralde

hemmen barbimin fotolarını incelemeye uçuyomkaydirigubbakcemile4
xzgim kocik nefret eder gezmekten hiç benlik değil zorla götürüyom dün beşiktaştan ortaköye 1.5 saate
gittik yol boyu dua ediyom bizimki delirmesin diye
selayım burasıda sıcak

barbimmmm enişteyide gördüm:sm_cool:
çok yakışıyonuz :nazar:
ordaki fotolara yorum yapamıyom çok fazla kk yı ele vermiyim diye
daha düğün fotolarına geçemedim

barbimmmm enişteyide gördüm:sm_cool:
çok yakışıyonuz :nazar:
ordaki fotolara yorum yapamıyom çok fazla kk yı ele vermiyim diye
daha düğün fotolarına geçemedim

sonunda Ken Göründü :1:
onla ilgili fazla foto koymak istemiom aslında işyerinde nolur nolmaz diee bilmiyorumkismile
tşk ederiz balım, düğün resimlerinde ben yokum be yazıkkii mafoldumben

Rabbim nazardan korusun barbim
profil fotona hasta oldum maşşallah:nazar:
senin kenin mert fırattan eksik yanı yok yerimseniben
edirne fotolarına ayrı bi detay yapcam
ama bi kaç fotonda çok bıcır bıcır olmuşsun çok küçük görünmüşsün:lepi:

kaynatmisiniz tuvalet banyo temizligindeydim gece gece :1:
barbim resimlere bende baktim hepsine evet o bebeli olani demistim ama senle uzaktan yakindan alakasi yok sadece renk olarak demistim
masallah burcuyada cok güzel olmus, gelinlikte yakismis cook , aman nede cok döktürmüs hem aglarim hem giderim :1:

Back
X