- Konu Sahibi BarbieveKen
- #6.801
bebegım benım daha yenı gordum bu yazınıbencede bakma canım ben hiç bakmam öyle sınav çıkışı sorulara cevaplara falan ne bozcam kafamı :dilcikar:
valla arkadaşım kendini yanlız hissetmesin diye hiç pisttten inmedim . olan omayan tüm kurtlarımı döktüm ihihhi
günaydın bebişimmmm nevhana selam!! olumunekankayizsmile
pazar günü sizi aşkitomtomların yazlığına çağrıcaktım mangala ve havuza ama çok erken gittik die aramaktan çekindim uyuyor olabilirsiniz diye
Aminnn balım darısı başınıza :hooray:
bende resimleri merakla bekliyorum![]()
![]()
bır dahakıne erkenden haber ver askım bulusalım hepberaber
tanıstıralım hem bızımkılerıı
ayburumm melegım kız sız saka maka cok gezıyorsunuzben deldim
barbim iki gündür aklımız sendeydi kına ve düğünün güzel geçmesine çok sevindim:lepi:
hatta o kadar aklıma kazımıştımki eşime bile söyledim durumu
hantürksüm büyük bir yükten kurtuldun iyi bir başarı yakalarsın inş:lepi:
oyy pime şekerimiz facede hepiciğimize not bırakıp bodrumada gitmiş inş gönlünce eğlenir
xzgim dün evde değildik önce büyükçekmece ay merkez ordan nişantaşı ordanda ortaköye gittik
sahilde kumpir ve waffle yedikten sonra maç izlemeye eşimin aile dostlarına gittik
gece yarısı eve geldik sende güzel vakit geçirmişin sevdiceğinle:asigim:
selayhuşum bgn evine dönmüştür heralde inş gözü iyileşmiştir:Saruboceq:
kelebeğimle haberleşiyom oda pek girememiş neteolumunekankayizsmile
günaydınım memleketine gitti
nikomda bacısındaydı![]()
masallahh ben boyle gezmeye dayanamam ruhum sıkılır bende var bır cınslık kaydirigubbakcemile3
selam kizlar ben geldim evime bugun gelebildik ancak uzadikca uzadi malesef..
gözüm idare ediyor iste tam iyilesmedi yarin sabahta kan icin gidecegim bakalim ne cikacak sonuclarinda
xzgim seni özledim güzel yüzlü arkidisim
barbim dügün önü arkasi iyi gecmis sevindim buna iste resimleri burcuda gördüm bende
ayburum senlede görüsemiyoruz kac günden beri dogu düzgün iyisindir umarim
hanturks sonuclari ne zaman alacaksin canim ne zaman belli oluyor ?
tutim canim arkadasim bi terslik cikacak diye düsünüp duruyordum dünden beri o kiz ne yapacak ne edecek oralarda diye meraklar icindeydim umarim hersey hallolmus ve keyfini cikartiyorsunudr tatilinin.
kizlar gerci siz telde görüsmüsünüz ama benden gitmeden önce rica etmisti kizlar facede adanalidan bahsetmesinler tatille ilgili olan bölümlerde diye bazi durumlardan dolayi sizede söylemistir heralde bana söyliyemezsem sen ilet demisti..
selayhusumm ballı kurabıyemm
bende senı cok ozledımmmm

tutım en son otelın numarasını ıstemıstı sonra naptı bılmıyorum arasammı smdı bılemedım
cok gec mı oldu acaba?
bende nevhan vardı oturduk ettık
ekler yaptım bugun ama rahat 2 saat ugrasmısımdır ne zor ya bı daha yapıcagımı sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
ewıde temızledım newhan uyurken smdı utuye baslıcam ıcım nedense bır sıkkın