Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim bu ara fazla giremıyom nete boshayallersmile hrüfü düşün düşün ... bitmiyoki zmn dahada uzuyo off off:((
su dugun senin yakın akidişinin dugunuydu sanırım okadar konusulduki su fotolardan burayada koyda bizde cıtlatalım birazcık aklinialirimsmile arap kaldık yanikinkaydirigubbakcemile

xzgi nice nice uzun yıllara fıstıgım:nazar: su eklerden banada göder tatlu kırizim tuttikaydirigubbakcemile3
ayburum bebişim sizden kım girdi sınava bilmiyorumkismile Allah hayırlısını nasıp etsın
su kpss herkesin hayatının dönüm noktası gibi oldu ne zor bişey yaa:delphin::delphinse
selayhus sen nediyon bacımopuyorumnanaktan
hanturks sende tatili hakettin şeker o kadar calısmadan snr
tuti hatunu şimdik güneşleniyodur bayanssulusmile:dance:

kizlar annemin sükür önemli biseyi yok onu demin yolcu ettim ara arada size baktim ciktim yazamadim ,
bu arada kan sonuclarimida aldim her yanim iyi calisiyormus :1: tansiyon genetik anacimdan gecmis bana doktor irsidir dedi kontrol de tutmaya calisacagim olmadi artik hap kullancam günlük onada bakacagiz ilerleyen zamanda ...
xzgim nereye kayboldun??
ayburumunda sesi cikmiyor
hanturks bol bol kiyafet al canim rahat terlikleride unutma :1:
gnydn canim seninde tatil vaktin yaklasti sanirim
kelebekcigim allah sabir versin canim yaa hasret zor olur insallah sIK sIK görüsme imkanin dogar nereye ciktigi belli oldumu daha acemideydi...
nikon kariii niredesin sen canim yaaa cok özledim seni
tutimle konusan oldumu ?? bide ben mesaj atsam ne ediiyor acaba

gnyd ipek konusuyormu canim kizlar erken konusur diyorlarda hep merak ettim

şükür kavuşturuna kk olmayınca pc başında bile kalınmıyo yaa
ben bu hafta çok yoğundum
dün aybikle buluştuk
bgn levente akrabaya kahvaltıya gittim akşam döndüm
yarın almanyadan kuzen gelcek onla istanbul kazan biz kepçe olcaz
cumartesi onu uğurluycam
kesin olmamakla beraber pazarteside izmirden teyzemle kızı gelcek bir haftalığına
anlıyacağınız fuul yoğunum
barbmle hantksümde tatil hazırlığı yapıo
xzgim yıldönümünüz kutlu olsun
selayım tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim
kelebeğim gönderdiğin hediyeleri çok beğendim hele şalın rengine aşık oldum

tutim bodrumda keyif çatıyo
günaydınımda memleketinde

bende varım kelebegımmm
nasılsın napıosun
ayburumm ne yogun program o oyle
nasıl yetısıceksın kız oralara
benım begendıgım bır gelınlık vardı ya
o eskı senenın oldugu ıcın yokmus
ona cok benzer bı tane daha buldum pronovias gelinlikte
yarın 3bucuga randevu aldım gıdıp bakıcam
koyuyorum gelınlıgın resımlerını yorumlarınızı beklıyorum

258.jpg

266.jpg

274.jpg

hoşgeldin xzgicim alttarafı guzel ama ben gelınlıkte kabarık sevdigim bu bana hitap etmıyor :kedi:bilmiyorumkismile
eee gelin hanım sen olceksin bayanssulusmile hee birde uzun duvak güzel görünüyor ama oynarken geline sıkıntılı olabilir bunuda düşün derim..
ayburum tekraradan iyi günlerde kullan yavriikaydirigubbakcemile5

yaa bütün yazdıkları mız gitmiş yine geçende de böyle olmuştu bidaha burayı mavi görünce bişey yazmıcam
xzgim hareket etmekte zorlanmıcanı düşünüyosan gelinliğn modeli güzel canım
ayburum pek yoğunmuşsun kolay gelsin valla canım

bide ben yaziim pembis pembis sayfamiza
o neydi öyle ya buz mavisi :1:
insallah birdaha olmaz
ayburum gezmelerden basini kaldiramiyorsun masallah sana
xzgim her ikiside cok hosuma gitmisti benim gelinlilerin nasil olsa cok oynama durumunda olmuyacagini bildigim icin bence cok güzel duruyor üzerinde dene birde rahat edebilecekmisin bakarsin, icine sinmezse bikac model daha denersin canli canli görünce daha iyi olur senin icin

bugun barbimi göremedim
nikonum bebisim ufacigim tefecigim nerelerdesin..

kelebekcim sen izmirdeymisin ben yeni farkettim :1: istanbuldan sonra izmiride görünce cok sevmistim kordonunda yüürümesi cook zevkliydi ..

hanturksümle barbim yolcular son bir sigar icin öyle gidin gidecekseniz :1:
ben almiyayim tesekkür ederim kullanmiyorum

tutim tutiiim seni cok özledim neolur hersey iyi olsun güzel gecsin sorunsin morunsuz geri dön canim

ugramayan arkadaslarim sizleride öpüyorum gnyd, hayhay biem baskada ugruyan yok sanirsma aktiv topik sakinlerimiz :1:

şükür kavuşturuna kk olmayınca pc başında bile kalınmıyo yaa
ben bu hafta çok yoğundum
dün aybikle buluştuk
bgn levente akrabaya kahvaltıya gittim akşam döndüm
yarın almanyadan kuzen gelcek onla istanbul kazan biz kepçe olcaz
cumartesi onu uğurluycam
kesin olmamakla beraber pazarteside izmirden teyzemle kızı gelcek bir haftalığına
anlıyacağınız fuul yoğunum
barbmle hantksümde tatil hazırlığı yapıo
xzgim yıldönümünüz kutlu olsun
selayım tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim
kelebeğim gönderdiğin hediyeleri çok beğendim hele şalın rengine aşık oldum

tutim bodrumda keyif çatıyo
günaydınımda memleketinde

TÜM yazdıklarım nereye gitmiş ya dğn o kaa mıhabbet çevirdiydik :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

ayburum o ne program öyle ya aman Tanrımmm -tatlicadiarzu-
kaç parçaya ayrılcan nan , hepsi üst üste gelivirmiş laelaelaelaelae

bende varım kelebegımmm
nasılsın napıosun
ayburumm ne yogun program o oyle
nasıl yetısıceksın kız oralara
benım begendıgım bır gelınlık vardı ya
o eskı senenın oldugu ıcın yokmus
ona cok benzer bı tane daha buldum pronovias gelinlikte
yarın 3bucuga randevu aldım gıdıp bakıcam
koyuyorum gelınlıgın resımlerını yorumlarınızı beklıyorum

258.jpg

266.jpg

274.jpg

ıııııı gelinlik hoş ama bu sene bu model abiye dolu, biliıosun 3 haftadan beri abiyeci abiyeci, geziorum ezberledim hepsini senin gelinlik modelini onlardan ayıran hiçbir fark yok :umursamaz: bunu alma pişman olursun .. düğününde herkes bu model abiye giyicek emin ol :umursamaz:

insallah birdaha olmaz
xzgim her ikiside cok hosuma gitmisti benim gelinlilerin nasil olsa cok oynama durumunda olmuyacagini bildigim icin bence cok güzel duruyor üzerinde dene birde rahat edebilecekmisin bakarsin, icine sinmezse bikac model daha denersin canli canli görünce daha iyi olur senin icin

bugun barbimi göremedim

kelebekcim sen izmirdeymisin ben yeni farkettim :1: istanbuldan sonra izmiride görünce cok sevmistim kordonunda yüürümesi cook zevkliydi ..

tutim tutiiim seni cok özledim neolur hersey iyi olsun güzel gecsin sorunsin morunsuz geri dön canim

ugramayan arkadaslarim sizleride öpüyorum gnyd, hayhay biem baskada ugruyan yok sanirsma aktiv topik sakinlerimiz :1:

bugün barbimi göremedim didin ama ben senin hakkında neler neler yazmıştım sahiife buz mavisiykene :umursamaz:

geçen msn başında bekle Allah bekledim senin girmeniii
cam açıp hasret giderelim dicektim ama girrmedin boshayallersmile

handecim tatilimize 1 gün kaldı.. yarın akşam 21,30 da kısmetse ben abbas yolcu sen kaçta gidiyorsun?? :uhm:

dün istiklale gittim 1 pembiş elbise
1 mercan rengi mini kot etek, 1 asitah beyaz mini bir etek
1de somon rengi eteğin üstüne dallı güllü bir badi aldım , aldıklarım içime sindi yuppiiiiii :teytey:

günaydın canlarıım,
valla tuticik gelince teşekkür edicek bize hiç ilerlememiş topik diye ya bakımda ya yazdıklarımız siliniyo hiç ilerletemedik kaydirigubbakcemile3

dün saçımı boyadım ama istediğim gibi olmadı uçları koyu kaldı üstleri çok açıldı yaa bugün uçlara bi kat daha sürsem olur mu ki acaba çok mu zarar verir ki saça bilmiyorumkismile

barbim güle güle giy aldıklarını canım eminim çok güzellerdir, biz de kısmetse 23 te biniyoruz canım

xzgim face de nereye kayboldun gözükmüyosun

Son düzenleme:
günaydin kizlar hanturks canim boyama konusunda cok basarili oldugum söylenemez... barbi bu soruya cevapö verebilir gibime geliyor

xzgim gece dayanamadim ciktim canim cok uykum gelmisti
barbisim söyleseydin acardim haberim olmayinca bizde seni özledik
tekrardan söyliyeyim face profil foton cok bir havali bacim assolistötesi bisi :1: masallah

ayburum strestemisin nerelerdesin nikon nikonn nikon elma dersem cik armut dersem cikma
tutimide anmadan gecemiyecegim bicibicilarda hanimim

biem hosgeldin bacim seni ekledim facede de zaten oglumu taniyorsun profilimde onun resmi var :1:
ama senin hic resmin yokk ?? niden acaba

biem hosgeldin bacim seni ekledim facede de zaten oglumu taniyorsun profilimde onun resmi var :1:
ama senin hic resmin yokk ?? niden acaba

bi ara vardı canım ama sonra faceden resimlerin çalındığını duydun
oyüzden sildim yerimseniben

msn de göstertirim kendimi :1:

hoşgeldin xzgicim alttarafı guzel ama ben gelınlıkte kabarık sevdigim bu bana hitap etmıyor :kedi:bilmiyorumkismile
eee gelin hanım sen olceksin bayanssulusmile hee birde uzun duvak güzel görünüyor ama oynarken geline sıkıntılı olabilir bunuda düşün derim..
ayburum tekraradan iyi günlerde kullan yavriikaydirigubbakcemile5

yaa bütün yazdıkları mız gitmiş yine geçende de böyle olmuştu bidaha burayı mavi görünce bişey yazmıcam
xzgim hareket etmekte zorlanmıcanı düşünüyosan gelinliğn modeli güzel canım
ayburum pek yoğunmuşsun kolay gelsin valla canım

insallah birdaha olmaz

bugun barbimi göremedim

selayhusum benı nasıl tanımıs oyle :kedi:
ben cok sade sevıyorum kızlar kabarık cok tercıhım degıldı zaten
ama bellıde olmaz bugun gıdıcem belkı baska bısey gorucem kabarık begenıcem
ama hareket etmekte zorlanıcagımı sanmıyorum cunku ben cok oynayan bır ınsan degılımkı

günaydın canlarıım,
valla tuticik gelince teşekkür edicek bize hiç ilerlememiş topik diye ya bakımda ya yazdıklarımız siliniyo hiç ilerletemedik kaydirigubbakcemile3

dün saçımı boyadım ama istediğim gibi olmadı uçları koyu kaldı üstleri çok açıldı yaa bugün uçlara bi kat daha sürsem olur mu ki acaba çok mu zarar verir ki saça bilmiyorumkismile

barbim güle güle giy aldıklarını canım eminim çok güzellerdir, biz de kısmetse 23 te biniyoruz canım

xzgim face de nereye kayboldun gözükmüyosun

bende 23unde gıdıyorum hanturkumm evet facebookumu kapattım bır surelıgıne bebegım

barbim yakınlar gelıcek zaten dugun yemegıne kımse oyle bı kıyafet gıymezkı ayrıca gıyenı koyarım kapının onune :umursamaz:
ben cok begendım bunu tam ıstedıgım gbı askım varsın abıye gıbı dursun gonlumdekı bu eger ustumede guzel yakısırsa
buarada herkeslere selamlar
tutımmm cok ozledım senı cok uzun zaman oldu artık gerı donn :kedi:
nıkonumda yok uzun zamandır onuda cok ozledımmm

selayhusum benı nasıl tanımıs oyle :kedi:
ben cok sade sevıyorum kızlar kabarık cok tercıhım degıldı zaten
ama bellıde olmaz bugun gıdıcem belkı baska bısey gorucem kabarık begenıcem
ama hareket etmekte zorlanıcagımı sanmıyorum cunku ben cok oynayan bır ınsan degılımkı

bende 23unde gıdıyorum hanturkumm evet facebookumu kapattım bır surelıgıne bebegım
ben modelini çok beğendim tatlım sade dedğin gibi ama hoş duruyor ben oynama açısından söylemedim ama gelin olunca sürekli hareket halindesin hiç oturmıcaksın o yüzden dedim tatlım üst dar kısmı çok aşağı inmiş bacakları sarmış gibi geldi bana ama dediğin gibi bi dene üstünde görmeden asla anlayamazsın insan üstünde görünce hiç düşünmediği modelleri beğenebiliyor
sen nereye gidiyosun canım bu arada biz gelicez sen gidiceksin :1no2:

Back
X