- Konu Sahibi BarbieveKen
- #6.961
barbi bebiş naperr
neredesinsen kuzu
pek takılamıyroum buraya
heberim yok oyüzden herşeyden :)
fena deilim canım sen nasılsın??? bodrumdaydım ben dün gece geldim a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barbi bebiş naperr
neredesinsen kuzu
pek takılamıyroum buraya
heberim yok oyüzden herşeyden :)
fena deilim canım sen nasılsın??? bodrumdaydım ben dün gece geldim a.s
benimkiyle ayrıldıkda canım ondan ii deilim mafoldumbennoldu ??? neden iyideğilsin ?
kim sıktı canını bakimmklava:
fıstıklarım benım sımdı camasır yıkamam lazım
yarın gece yola cıkıcaz yarında evde yokum bugunde begendıgımız mobılyalarının sozlesmesını yapıcaz ve renklerını falan secıcem annem ve babamla beraber gıdıyorum aksamda sercanla bulusucam gıtmeden bır basbasa vakıt gecırelım dedık
kizlar yoktum evde 1 saat falan oldu geleli, selimin poposu pisik gibi biseydi kac zamandan beri kremlerle gecmedi bugun doktora götürdüm oda mantar olmus yavrusumun poposu krem verdi birde a$i vurdu doktor normal vurulmasi gereken a$isi. doktora istemoo istemooo diyordu istemiyormus :)
barbim yazdiklarini okudum düsündüklerimde söyledim canim, zararin neresinden dönersen kardir diyorum tekrardan
bakiyorumda elinden cantan hic düsmüyor iyicene kozmopolit bir hal aldin :)
xzgimde gidiyor sende gidiyorsun , tuti yok hanturks zaten yok
offf offff
kalan saglar bizim olsun
ah barbim hic sorma canim bezini falan degistirirken acio diyor , artik dilleniyor sipacigim söylüyor cogu seyi icim gidiyor
bende orda olmayi cok isterdim bazen düsünmesi bile cok güzel oluyor ama düsündügümle kaliyorum sonra icim buruk oluyor,
belki 9-10 ay gibi türkiyeye gelebilme sansimiz olacak en azindan orda 1-2 gün görüsmeyi cok isterim
insallah gelebiliriz .. dedigim gibi takma kafana hayatini yasa, bir asigin arkasindan oturup aglamak icin hayat cok kisa, eglenmene bak diyecegim zor oldugunu bile bile canim
ailenle bir arada olmak sana cok iiyi gelecektir birazda olsa toparlarsin kafani canim
xzgim gitmisin bebegim yetisemedim sana demekki insallah sorunsuz prüzsüz alirsiniz esyalarinizi
hic sorma canim vakit gecmiyor 10 dakika beklemek gerekiyor yeni ayarlara göre daha bisi yazasinda bütün yazma hevesin gidiyor
ben hemen yazdim gönderdim senin 10 dakkani beklerken benimkide dolmus
sen annene patliyorsun .. e ne farkin kaliyor senin ondan sucsuza bastir bastirabildigin kadar
böyle artis artis konusuyorum ama zamaninda bende aynen öyleydim
anneme karsi hic sabrim olmazdi aynen bir köpek kadar acimasiz olabiliyordum
simdi evlenince kli$e bir laf olacak ama nasil ariyorum anami el oglu bakmiyor gözünün yasina![]()
sildinmi ben farketmemistim sildigini ...
sen feystemisin selimin bikac resmini koycam yeni
ay ben senin iste oldugunu unuttum canim yaaa.
simdi cikmam gerekiyor aksama yine görüsürüz canimin ici
cok öptüm seni
xzgim dün dügüne gidecekti hic bahsetmedi bende unutmusum tamamiyle naapptiki acaba ??