Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

fıstıklarım benım sımdı camasır yıkamam lazım
yarın gece yola cıkıcaz yarında evde yokum bugunde begendıgımız mobılyalarının sozlesmesını yapıcaz ve renklerını falan secıcem annem ve babamla beraber gıdıyorum aksamda sercanla bulusucam gıtmeden bır basbasa vakıt gecırelım dedık

noldu ??? neden iyideğilsin ?
kim sıktı canını bakimm :oklava:
benimkiyle ayrıldıkda canım ondan ii deilim mafoldumben

boşverrr :umursamaz:

fıstıklarım benım sımdı camasır yıkamam lazım
yarın gece yola cıkıcaz yarında evde yokum bugunde begendıgımız mobılyalarının sozlesmesını yapıcaz ve renklerını falan secıcem annem ve babamla beraber gıdıyorum aksamda sercanla bulusucam gıtmeden bır basbasa vakıt gecırelım dedık

bebeim , bugün 4lü olayı yalan oldu
hatta ne bugünü, bugünden itibaren hergünnn
den örendeyken bende altınoluğa geldiğimde mutlaka geçicem yanına sende enişteme altınoluğa gelebilme işini sorarmısın?? bide diret :enbuyukkk: :oklava:

kizlar yoktum evde 1 saat falan oldu geleli, selimin poposu pisik gibi biseydi kac zamandan beri kremlerle gecmedi bugun doktora götürdüm oda mantar olmus yavrusumun poposu krem verdi birde a$i vurdu doktor normal vurulmasi gereken a$isi. doktora istemoo istemooo diyordu istemiyormus :)

barbim yazdiklarini okudum düsündüklerimde söyledim canim, zararin neresinden dönersen kardir diyorum tekrardan
bakiyorumda elinden cantan hic düsmüyor iyicene kozmopolit bir hal aldin :)

xzgimde gidiyor sende gidiyorsun , tuti yok hanturks zaten yok
offf offff

kalan saglar bizim olsun

kizlar yoktum evde 1 saat falan oldu geleli, selimin poposu pisik gibi biseydi kac zamandan beri kremlerle gecmedi bugun doktora götürdüm oda mantar olmus yavrusumun poposu krem verdi birde a$i vurdu doktor normal vurulmasi gereken a$isi. doktora istemoo istemooo diyordu istemiyormus :)

barbim yazdiklarini okudum düsündüklerimde söyledim canim, zararin neresinden dönersen kardir diyorum tekrardan
bakiyorumda elinden cantan hic düsmüyor iyicene kozmopolit bir hal aldin :)

xzgimde gidiyor sende gidiyorsun , tuti yok hanturks zaten yok
offf offff

kalan saglar bizim olsun

AYYY kıyamam ona ya, mantar denen illet dünyadaki en kötü hastalıklardan biri.. ben kazık kadar dana kadar insan dayanamadım o illete selim nasıl dayanıyor ya ohaoldumsmile eyvahedigeldismile çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce iileşir, çekenin halinden çekenler anlar :1:

çok güzel şeyler yazmışsın, desteğini varlığını ta kalbimde hissettim selayhusum.. inan çok mutsuzum ne o nede ben bunların hiçbirini yaşamak istemezsik.. biz ikimizde iyi insanlarız özümüzde onunda hakkını yiyemem ama oldu :1no2:.. umarım kar zarar hesabını iyi tuttururum hayatım benim için dua et.. giderken bile bi eyecanlı bi tuhaftım hatırlıyosan ve şunu diyyim bu tatilin umduğum gibi geçmiceğini biliyordum aslında , yaşamam gerekiyormuş demekki bunları yaşadım :1no2: mafoldumben

haftaya yine abbas yolcu evet, burada olsan senide yazlığımıza davet ederdim ne güzel olurdu ahh ahh..
oraya inan tatil için gitmiyorum biraz ailemle vakit geçirmek biraz kafa dinlemek için :a015:

ah barbim hic sorma canim bezini falan degistirirken acio diyor , artik dilleniyor sipacigim söylüyor cogu seyi icim gidiyor :(

bende orda olmayi cok isterdim bazen düsünmesi bile cok güzel oluyor ama düsündügümle kaliyorum sonra icim buruk oluyor,
belki 9-10 ay gibi türkiyeye gelebilme sansimiz olacak en azindan orda 1-2 gün görüsmeyi cok isterim

insallah gelebiliriz .. dedigim gibi takma kafana hayatini yasa, bir asigin arkasindan oturup aglamak icin hayat cok kisa, eglenmene bak diyecegim zor oldugunu bile bile canim

ailenle bir arada olmak sana cok iiyi gelecektir birazda olsa toparlarsin kafani canim

xzgim gitmisin bebegim yetisemedim sana demekki insallah sorunsuz prüzsüz alirsiniz esyalarinizi

hic sorma canim vakit gecmiyor 10 dakika beklemek gerekiyor yeni ayarlara göre daha bisi yazasinda bütün yazma hevesin gidiyor

ah barbim hic sorma canim bezini falan degistirirken acio diyor , artik dilleniyor sipacigim söylüyor cogu seyi icim gidiyor :(

bende orda olmayi cok isterdim bazen düsünmesi bile cok güzel oluyor ama düsündügümle kaliyorum sonra icim buruk oluyor,
belki 9-10 ay gibi türkiyeye gelebilme sansimiz olacak en azindan orda 1-2 gün görüsmeyi cok isterim

insallah gelebiliriz .. dedigim gibi takma kafana hayatini yasa, bir asigin arkasindan oturup aglamak icin hayat cok kisa, eglenmene bak diyecegim zor oldugunu bile bile canim

ailenle bir arada olmak sana cok iiyi gelecektir birazda olsa toparlarsin kafani canim

xzgim gitmisin bebegim yetisemedim sana demekki insallah sorunsuz prüzsüz alirsiniz esyalarinizi

kimbilir nasıl canı acıyodur yavrumun ya, hemen hemen hemen geçer inşallah bide bez var altında dahada yanar onun mantarlı bölgesi.. çok çok temiz tutmaya çalış canım bezini sık sık deiştir.. eyvahedigeldismile

keşke o şans gerçek olsa, umarım olur :Saruboceq:
o günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm boshayallersmile

umarım anneme patlamam çok sinirlendiğimde, genelde annem yemek ya çorap giy, onu giyme, şunu yapma dediğinde sinirli zamanımdaysa ona patlıorum kaydirigubbakcemile salağım biliyorum ama nazım anneme geçio bi tek şu dünyada :umursamaz:
o da olmasa napardım bilmiorum, heyyy annecim şuan burayı okuyorsan ( ki imkansız) :1: sana gelecek günler için peygamber sabrı diliyorum :Saruboceq: :roflol:

hic sorma canim vakit gecmiyor 10 dakika beklemek gerekiyor yeni ayarlara göre daha bisi yazasinda bütün yazma hevesin gidiyor

ben sıramı savdım şimdi cevap vermek için bekle Allah bekle boshayallersmile

ben hemen yazdim gönderdim senin 10 dakkani beklerken benimkide dolmus :1:
sen annene patliyorsun .. e ne farkin kaliyor senin ondan sucsuza bastir bastirabildigin kadar
böyle artis artis konusuyorum ama zamaninda bende aynen öyleydim
anneme karsi hic sabrim olmazdi aynen bir köpek kadar acimasiz olabiliyordum
simdi evlenince kli$e bir laf olacak ama nasil ariyorum anami el oglu bakmiyor gözünün yasina :1:

ben hemen yazdim gönderdim senin 10 dakkani beklerken benimkide dolmus :1:
sen annene patliyorsun .. e ne farkin kaliyor senin ondan sucsuza bastir bastirabildigin kadar
böyle artis artis konusuyorum ama zamaninda bende aynen öyleydim
anneme karsi hic sabrim olmazdi aynen bir köpek kadar acimasiz olabiliyordum
simdi evlenince kli$e bir laf olacak ama nasil ariyorum anami el oglu bakmiyor gözünün yasina :1:

çok doğru söylüyorsun hayatım, bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapıyorum resmen.. ama o benim annem o benim nazımı çeker dimi .. niye çeksin.. neden çektirelim en çektirmememiz gereken kişiye.. salaklık en büyük salaklık yani alsanaalsanasmile

aynı senin düşündüğünü annem söylüyor bana yap kızım yap, anne olunca sende anlarsın ama o zaman anacığını bulamazsın mezarıma gelir çok ağlarsın diyo.. :1: öylede bi duruma maruz kalıyorum üzülüyorum öyle diyince

valla gerçekten el oğlu gözünün yaşına bakmıyor hiç hiç bakmıyor, gerçekten ağlara bi tek annen ağlar.. hayatta en tecrübeyle sabit konu budur heralde , herkesin aynı sonucu çıkarabileceği :1no2:

aynen öyle barbi bebegim o yüzden yüklenme kadina fazla..

tutiden haberi olan varmi yaa ?? nerde bu kiz ??

valla feysime bodrumla ilgili bişiler yazmış hemen silmek zorunda kaldım tabi :1:

adanalısı burda ya onunladır o şimdi.. aşk sarkoşu kendisi .. aman aman Maşallah :nazar:

bide bana catamarana git yazmış yaaaa catamaran demesin kimse bana ya demesinnnnn :oklava: :oklava:

sildinmi ben farketmemistim sildigini ...
sen feystemisin selimin bikac resmini koycam yeni

bodrumla ilgili bi kaç şeyler yazmışta onları sildim hayatım ee biliosun durumu yani sengözlerimebaksanab

yok işyerinde feysi açamıorum malesef engelli yasaklı , msnde öyle :umursamaz:
ama eve gidince ilk işim o resimlere dalmakkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile4

ay ben senin iste oldugunu unuttum canim yaaa.
simdi cikmam gerekiyor aksama yine görüsürüz canimin ici
cok öptüm seni

xzgim dün dügüne gidecekti hic bahsetmedi bende unutmusum tamamiyle naapptiki acaba ??

ay ben senin iste oldugunu unuttum canim yaaa.
simdi cikmam gerekiyor aksama yine görüsürüz canimin ici
cok öptüm seni

xzgim dün dügüne gidecekti hic bahsetmedi bende unutmusum tamamiyle naapptiki acaba ??

mmm, kimin düğünü kii..evet bahsetmedi.. kayda değer bişi yok sanırım bilmiyorumkismile
bugünde benim bir arkdaşım evleniyor ama gidcek durumda değilim
burcuyu arıcam, pazar sabahı almanyaya gidiyor 1 gece onda kalmak istiyorum balayından yeni geldiler bi arıyımda müsait olduğu gün gidiyim..
al işte bana bir darbe daha.. burcunun gidişi
Allahım nasıl bir hafta bu ya pffff mafoldumben

tamam kuşum selimimi v seni çok çok öpüyorummmmmmmmm görüşürüz olumunekankayizsmile

selam kizlarr
arada bodoslama daliyorum buraya, kusura bakmiyosunuz degil mi ?

barbicim ne oldu bilmiyorum ama moralini yüksek tutmaya calis.. eminim bu günlerde geride kalacak..
geriye dönüp baktiginda sadece yasanmis güzel günleri animsaman dilegimle..
öpüyorum gül yanaklarindan cnm..
uzulme20rj.gif

selayımnoldu gülen suratımıza bi rahatsızlığımı var
yusuf okutmuyo bişeyi yahu
geçmiş olsun canım

barbicim
ne oldu ne bitti bilmiyorum
nedenini sorup seni tekrardan üzmiycem
uamrım hakkında hayrılısı budur
evli değilsin dönülmesi zor bi durumun yok, çok yıpratma kendini yeter

Back
X