Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

opreraya gitmedim gidemedim kactim=))
burcunun ucagi sabah 6da ucte cikicaz yola
ev cok kalabalik gelen giden falan..
o ii degil sanki pek durgun yani
bende bi koseye cekildim sabahi bejkliyorummm...
yazdiin cumle cok etkileyiciydi ayriligi tam anlamiyla hissettimm off eyvahedigeldismile
ayburcummm en kisa zamanda moral bulman dileklerimleee...

askitom imzan gercekten cok sekerrrrrrrrrrrrrrr

ezgim ii yolculuklar gorusemeysek cok ii tatiller diliorum sana opuorummmm

ayy bilmiyorum artik niye ses vermeye ama sudan bir sebepse gercekten cok kizacagim cünkü asiri merak ediyorum .. annesiyle karadeniz turuna cikacakti acaba turami cikti ne yapti offfff yaa bir ses ver !!!

barbicigim varya acini öyle bir hissediyorumki yillar önceki yasadigim anlar gözümde canlandi simdi ve ben bir cocuktum burnunun gencligi, herseyi orda gecti, yazamiyacagim gözlerim doldu

hanturks gidip alanyayi mesken tuttun gördün ruslari bizi unuttun hic oluyormu böyle
hangi elit üye burayi okup okuyup cikiyor yahu aybur senmisin canim ses versene kizz

ooo aşkitomda gelmiş buralara
selayım o elit üye ben değildim
bgn bacağım çok ağrıyo yaaa
iyicene hamladım dışrı çıktığım yokki

selamin aleykumm kizlar bi selam verip kalkiyorum bebekler islerim güclerim var , cok öptüm sizi

selam kızlarr, sabah 6da geldim eve direkt yatış 1 e doğru kalktım
kahvaltı yaptım ve temizliğe koyuldum şimdi duş alabildim
veda anında tek gözyaşı döken bendim annesi kaya gibi sağlam durdu, ben ağlarsam burcuda başlar dedi o yüzden ağlamadılar gönderdik ve gittii.. kaldım buralarda bi başıma :gitme:

hanturkusum hala tatildesin ohh ne güzel ya :lepi:

şu an bodrum günlerime bile geri dönmek isterdim o kadar berbat bir ruh hali içerisindeyim
burcu gitti, işim değişiyor, kenden ayrıldımmm of offf

selam kızlar
biz tatilin deniz-gezme kısmını bitirdik yatış kısmındayız :))
memleketteyimm annemlerde
herkes iyidir umarımm öpüyorumm

merhaba günaydıncım valla tatilin hasını sen yaptıun
bizde malesef öyle etap etap olmuyor deniz güneş yiyiş içiş yatış kalkış hepsicğini topu topu 1 hafta 10 güne sığdırıp dönüyoruz ..
sana çok iyi tatiller diliyorumm
ipek bebeyi öptüümm

selayım ailemde burda değil ya şimdi iyice kendmi yanlız hissediyorum , tek kaldım resmen ondan bu kadarda koyuyor bana yaşananlar..

az önce okuldan ümran die bir arkadaşım var onun yanında gittim hastanede çalışıo nöbetçi bu akşam.. bayadır görmüodum hem çıkıp bi hava aliyim hemde ümranı göriyim dedim.. ken beni eve bıraktıktan sonra onu aramış o gün. babasına serum taktırmaya eve hemşire arıolarmış ümranın ablasıda hemşire onun için falan aramış.. bende ümranı arattırdım şimdi babası nasıl olmuş sor diye..
2 gün önce hastaneye yatırmışlar yine ve çok kötüymüş.
kenin seside berbat geliyodu dedi.. tüm moralim sıfırı tüketti yine mafoldumben

demekki morali cok kötü .. normal olarak babasi bu haldeyken....
insan kendini onun yerine koydumuda cok kötü oluyor canim . tabiki yinede sen bilirsin ben birsey diyemiyorum bu konuda. allah sifasini versin diyecegim ama durumunun cok kötü oldugunu daha önce söylemistin adam yillardan beri cekiyormus

biz variz burda yaz bize sIKIldikca hem haftayada ailenin yaninda olacaksin canim hersey daha iyiye gidecek ozamanda

günaydinin iii tatiller canim

kızlar hepinizden özür diliyorum...
psikolojim çok bozuk herşey üst üste geldi apar topar şileye gittim...sizide habersiz bıraktım elimde olmadan telefonum inanın hiç yanımda değildi şilede odama attım telimin meşgul çaldığı anlar sürekli arandığım anlardır bir tek benimkinin sesini duydum anatacak o kadar çok şey warki ama buralara yazmak istemiyorum...

tek bildiğim sizi merakta bıraktığım özür dilerim hepinizden...

cok düsündüm simdi ne yazayim diye .yazacak bir tek kelime bulamadim.

kirgin olmaya hakkim varmi onuda bilmiyorum 4-5 günden beri yana yana merak eden birisi sana deger veren birisi olarak

ohhh tutim sonunda ses verebildin
çok meraklandık canım yaaaa
inş kötü şeyler değildir
barbim burcunuda uğurlamışsın
off off hepimiz o kadar farklı ruh hali içindeyizki
Rabbim kısa zamanda hepimizi iyi etsin
bgn markete kadar gittik eşimle çok zor yürüdüm hemen bacağım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…