- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.621
amin canım çok sağol, senin miden nasıl oldu daha iyi misin tuttun mu oruçHanturks canim bende facede gordum Nice mutlu senelere kavgasiz tArtismasiz huzurla ve birde yavruyla. Cok optum ii gecele
ayburum valla bi hafta sonra da doğumgünü var unutmıyım diye ona odaklanmışım bunu unutmuşumkız nasıl unutursun yıldönümünüzü
kociğin arazide olmasına rağmen unutmamış:lepi::lepi:
daha nice seneler görrsünüz inş
çok sağol xzgimhanturkum alemsın wallahınıce nıce guzel seneler gecırın bebegım saglıkla ve huzurlaaaaaaaaaa
bebegım enıste gelmesede olur onu demedım ızın verıcek mı gelmene dedım
aybıkıde alırsın gelebılırse yada yengenıde alırsın
bulusuruz beraber barbımıde alırız
azıcık kafası dagılır moral bulur
haftaya tutımde gelıcek taylanın yemın torenıne gıdıcektı
onu beklerız ıstersenız hepberaber bulusuruz
selayhusum ve hanturkumede jet ayarlasak keske gelseler boshayallersmile
bu hafta olmazda haftabasına barbımı ıftara dawet edıcem bulusuruz kafası dagılır
kıyamıyorum ona moralı gercekten bozuk :gitme:[/B]
selam kızlar burada muhabbet baya koyu benide aranıza alır mısnız?
kıslaar napıyosunuz kimseler kalmamış burda, ben de yatıyorum bugün giremedim temizlik yaptım hep ayburum bende ama sıcakta hiç çekilmiyo valla bi oturdum iki süpürdüm
bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü dün kocam dedi yarın napalım diye benim aklımdan çıkmış valla hiç çaktırmadım tabi kaydirigubbakcemile3 bütün gün arazide olduğu için yorgundu dışarı çıkmadık eve yemek söyledik, bi de film keyfi yaptık işte
benden bu kadar öptüm hepinizi opuyorumnanaktan iyi geceler tatlı rüyalaaar
lm kızlaaar,ben de geldim :icecream:
[B]barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artık
yerin çok bellimafoldumbenmafoldumben
ben tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiimide özledimmafoldumbenmafoldumben[/B]
yeni cicilerimi yüklemek bgne kısmetmiş
etek pantolon fatihten
çanta mangodan
yeşil blüzde boynerdenyerimseniben
Ayburum gule gule Giy cicilerini etek pantalonlar cok Rahat oluyyorlar hepside uzerinde eskisin. Bende yarin eklerim artik
Kizlar yarin yine deniyecegim oruc tutmayi du'a edinde ilki gibi olmuyayim korkuyorum
zemuszemuszemuszemuszemuszemusgünaydın gece kuşlarıı
amin canım çok sağol, senin miden nasıl oldu daha iyi misin tuttun mu oruç
ayburum valla bi hafta sonra da doğumgünü var unutmıyım diye ona odaklanmışım bunu unutmuşumçok sağol canım, senin yeşil bluzü çok beğendim bu arada
çok sağol xzgim
xzgim eğer buluşmayı bayramdan önceki haftaya bırakırsanız ben de size katılabilirim bayramı istanbulda geçirmeyi planlıyoruz çünkü
arada bir benimde hiç kkya yazasım gelmiyohoşgeldin ama beş gittin olmuş, pek muhabbet etmemişsin sositosositosositososito
canım benim, ben iyi olmaya çalışıyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama kafama göre takıldığım doğru.. buraya girmez yazmazsam kusuruma bakmayın sizle alakası yok sizleri çok seviyorum biliyorsunuz :asigim: ama içimden gelmiyor olabilir :1no2: :1no2:
güle güle kullan aybuşum, üstünde paralansın
yaşadığım zor günlerin acısını bende alışverişten çıkarıyorum neler , neler aldım işe yaramaz
ne durumdasın selayhusum ? bilmiyorumkismile umarım iyisin
ezgim ayburum beni düşünmüşsünüz sağolun, iyi olucam ben çok iyi , iftarı en yakın zamanda yapalım a.s
gunaydın pıtırcıklar cok keyıfsızım bgn bnde mafoldumben
Tunaydin yavrucuklar evet orucum Saat 12.30 a kadar uyumusum yaaa Selim de uyumus randevum vardi selimin kresinde oraya gittim onayladik saatleri gunde 3 Saat verecegim 5 Gun cok heycan yaptim degisiklik olacak selimime . Durumum cok iyi kizlar dun kocik yarim Saat Masaj yapti boynuma o ilacida almadim o yuzden midem su an icin iyi Bide sicaklik 19 derece yagmurda var zor olmuyacak insallah
Barbim icine Kapanma bebegim ugra buralara
Hanturks selam canim
Xzgiim erkencisin bugun bebegim
mesaj ıcın cok beklemem gerekıyorsun ayburum telını mesguke verdım cunku mesajlasıyoduk bugun gıdıcem yanına ne olucaksa olsun artık
ne dıyecegımı bılemıyorum dahada fena mesajlar geldı
kıskanclıgından kendınden gectıgı bılıodum ama bukadarı hıc olmamıstı
hakkının yenmesı apayrı bır duygu bgn konusucam
bgn konusmazsam dayanamam ıcım ıcıme sıgmıyor
kabul edıyorum bıtmesını ama bu sekılde canım cok acıyor
hoşgeldn mızmızım
ahh bu erkekler yokmu canım mevzumuz onların kıskançlıklarıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?