Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın gece kuşlarıı
Hanturks canim bende facede gordum Nice mutlu senelere kavgasiz tArtismasiz huzurla ve birde yavruyla. Cok optum ii gecele
amin canım çok sağol, senin miden nasıl oldu daha iyi misin tuttun mu oruç
kız nasıl unutursun yıldönümünüzü
kociğin arazide olmasına rağmen unutmamış:lepi::lepi:
daha nice seneler görrsünüz inş
ayburum valla bi hafta sonra da doğumgünü var unutmıyım diye ona odaklanmışım bunu unutmuşum çok sağol canım, senin yeşil bluzü çok beğendim bu arada
çok sağol xzgim
xzgim eğer buluşmayı bayramdan önceki haftaya bırakırsanız ben de size katılabilirim bayramı istanbulda geçirmeyi planlıyoruz çünkü

Son düzenleme:
selam kızlar burada muhabbet baya koyu benide aranıza alır mısnız?

hoşgeldin ama beş gittin olmuş, pek muhabbet etmemişsin sositosositosositososito

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun handecim.. sevgiyle saygıyla aşkla dolu nice seneler dilerim opuyorumnanaktan

lm kızlaaar,ben de geldim :icecream:

[B]barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artık
yerin çok bellimafoldumbenmafoldumben
ben tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiimide özledimmafoldumbenmafoldumben
[/B]

canım benim, ben iyi olmaya çalışıyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama kafama göre takıldığım doğru.. buraya girmez yazmazsam kusuruma bakmayın sizle alakası yok sizleri çok seviyorum biliyorsunuz :asigim: ama içimden gelmiyor olabilir :1no2: :1no2:

yeni cicilerimi yüklemek bgne kısmetmiş

etek pantolon fatihten
çanta mangodan
yeşil blüzde boynerdenyerimseniben

güle güle kullan aybuşum, üstünde paralansın

yaşadığım zor günlerin acısını bende alışverişten çıkarıyorum neler , neler aldım işe yaramaz

Ayburum gule gule Giy cicilerini etek pantalonlar cok Rahat oluyyorlar hepside uzerinde eskisin. Bende yarin eklerim artik

Kizlar yarin yine deniyecegim oruc tutmayi du'a edinde ilki gibi olmuyayim korkuyorum

ne durumdasın selayhusum ? bilmiyorumkismile umarım iyisin

ezgim ayburum beni düşünmüşsünüz sağolun, iyi olucam ben çok iyi , iftarı en yakın zamanda yapalım a.s

Tunaydin yavrucuklar evet orucum Saat 12.30 a kadar uyumusum yaaa Selim de uyumus randevum vardi selimin kresinde oraya gittim onayladik saatleri gunde 3 Saat verecegim 5 Gun cok heycan yaptim degisiklik olacak selimime . Durumum cok iyi kizlar dun kocik yarim Saat Masaj yapti boynuma o ilacida almadim o yuzden midem su an icin iyi Bide sicaklik 19 derece yagmurda var zor olmuyacak insallah
Barbim icine Kapanma bebegim ugra buralara
Hanturks selam canim
Xzgiim erkencisin bugun bebegim

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bayrama istanbulamı geliyon:dance::dance:
ayarlarız sen yeterki gel
dikkat et doğum gününü unutma:jeyyar::jeyyar:
cicişlerimi beğenmene sevindim:1hug:

arada bir benimde hiç kkya yazasım gelmiyo
seni çok iyi anlıyorum canım:1hug::1hug:
dimek alışverişe vurdun kendini ahh bide indirimler varkikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

gunaydın pıtırcıklar cok keyıfsızım bgn bnde mafoldumben

kız bu saat olmuş günaydın diyooooalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
baciiii ikindi okunmak üzeresırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
senin canın neden sıkkınkibilmiyorumkismile

bak gördünmü xzgim selayım tünaydın yazmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatun doğma büyüme avrupalı emme biliyi saatleralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
(xzgim canın sıkkın diye seni güldürmeye çalışıyom ondan takılıyom kuzum:1hug::asigim::asigim:)
selayım selimim için çok sevindim çok iyi gelecek ona inş:Saruboceq::Saruboceq:
inş akşama kadar dayanırsn oruca :Saruboceq::Saruboceq:zaten hava kapalıymış
kociğinin elleri dert görmesin

mesaj ıcın cok beklemem gerekıyorsun ayburum telını mesguke verdım cunku mesajlasıyoduk bugun gıdıcem yanına ne olucaksa olsun artık

ne dıyecegımı bılemıyorum dahada fena mesajlar geldı
kıskanclıgından kendınden gectıgı bılıodum ama bukadarı hıc olmamıstı
hakkının yenmesı apayrı bır duygu bgn konusucam
bgn konusmazsam dayanamam ıcım ıcıme sıgmıyor
kabul edıyorum bıtmesını ama bu sekılde canım cok acıyor

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yüreğindeyiz canım
çok güzel haberle gelcen inş:Saruboceq::Saruboceq:

xzgim bu duayı oku lütfen
kenzül arş duası

Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.

La ilahe illellahül hakemül adlül metin.

Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.

La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.

La ilahe illellahü sükran li ni´metih.

La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.

Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..

Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:

Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.

Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.

Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.

Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.

Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.

Inneke entel kerimül kebiru.

Hasbünellahü ve ni´mel vekil.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

Kenzül Arş duası ANLAMI…

tutturmus bır gerceklerı anlat yarın oglene kadar beklıcem dıye
ılk defa vazgectım ondan ben dısarı cıkayım bırazcık hava alayım donunce ewe yazarım
sagol ayburum hersye ıcın

selam kızlar...sizleride ihmal ettim bugün annem şile'ye geldi laptopumu getirdi...artık burdayım...
bu arada xzgim hayırdır ne oldu neye canın sıkıldı ??? kıskançlık falan demişsin eyvah eyvah durulması lazım artık eniştenin ama yaa kızıyorum onada artık neyi kıskanıyorki bu kadar ??? inşallah iyi habelerle dönersin canım...

hepinizi çok özledim kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…