- Konu Sahibi BarbieveKen
- #16.441
hahaaanneler işte
ama iyi oldu ya şimdi ben de çok dikkat ederim ondan alıştım özellikle et konusunda
yani elbette ki pis yere girilmez de ne bileyim girip mutfaklarına da bakmam yani :78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaaanneler işte
ama iyi oldu ya şimdi ben de çok dikkat ederim ondan alıştım özellikle et konusunda
:82:oo kesmes mi hiç![]()
kontescim biyerlere üye olurken mail adresi veriyosun ya sanırım onlardan alıyolar çünkü ben mynet adresimi yazıyodum bi yere üye olurken hotmaili vermiyodum hiç gelmiyodu o zaman
biyerlere yazmaya başladıkça o mailler de gelmeye başladı
hoşgeldin morların kadını
amann çok sinir ama yaaa![]()
evet metal şeyleri almadılar bozuk paraları saç tokalarını bile çıkarttırdılar ama çantaları almadılar ben çantayla girdim sonra ön gözünden bozuk para çıkmıştı hatta çıkınca gördüm ben degüya bakıyolar işte
kalem malem hiçbişey götürme küçük bi çanta cüzdan gibi bişey al ona koy lazım olanları canım
hoşgeldin morların kadını
evet malesef bi mail adresini feda etmek lazım heralde böyle şeyler için özel kullandığını hiçbiryere yazmamak lazım
evet hiçbirini almıyolar
önceden cep tellerini sınıfta topluyolardı şimdi girişte herkese küçük bir poşet verdiler telefon bozuk para herşeyini onun içine koyup isim yazıyosun falan amaaan birsürü curcuna ben hepsini eşime verip girdim uğraşmadım yanında kimse olmıcaksa hiç götürme bunları derim ben
ben önceden tek tek yapıyodum son sınavda biriktirip yaptım sanırım zaman açısından bu daha iyi tekrar tekrar bi ona bi ona dönmüyosunbi şey daha sorcam
kutucuk işaretleme şeysini her sorudan snra mı yapsammmm yoksa birktirp de mi yapsam![]()
zaman kazanmak açısından hngisi dğru adım olur ki
öss de nabmıştm hiç hatrlamıyorm,6sene geçti :18:
kontes mantık soruları heralde ales soruları dimi
dikkat lazım
konsantre ol sorulara
penti fln getirme aklına![]()