Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet metal şeyleri almadılar bozuk paraları saç tokalarını bile çıkarttırdılar ama çantaları almadılar ben çantayla girdim sonra ön gözünden bozuk para çıkmıştı hatta çıkınca gördüm ben de :1:güya bakıyolar işte
kalem malem hiçbişey götürme küçük bi çanta cüzdan gibi bişey al ona koy lazım olanları canım

Adayların sınava,
cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla (Cep telefonu veya herhangi bir elektronik
cihaz yanında olan adaylar kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklardır.),
cep bilgisayarı, saat ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,
silah ve benzeri teçhizatla
girmeleri yasaktır.

silah mı :18::53::60:

evet metal şeyleri almadılar bozuk paraları saç tokalarını bile çıkarttırdılar ama çantaları almadılar ben çantayla girdim sonra ön gözünden bozuk para çıkmıştı hatta çıkınca gördüm ben de :1:güya bakıyolar işte
kalem malem hiçbişey götürme küçük bi çanta cüzdan gibi bişey al ona koy lazım olanları canım

hee eed küçük czdan iyi fikir
çnkü bşka ile gidicem
yanımda olması lazm çantamsı bi şey

bi şey daha sorcam
kutucuk işaretleme şeysini her sorudan snra mı yapsammmm yoksa birktirp de mi yapsam :27:
zaman kazanmak açısından hngisi dğru adım olur ki
öss de nabmıştm hiç hatrlamıyorm,6sene geçti :18:

evet hiçbirini almıyolar
önceden cep tellerini sınıfta topluyolardı şimdi girişte herkese küçük bir poşet verdiler telefon bozuk para herşeyini onun içine koyup isim yazıyosun falan amaaan birsürü curcuna ben hepsini eşime verip girdim uğraşmadım yanında kimse olmıcaksa hiç götürme bunları derim ben

evet hiçbirini almıyolar
önceden cep tellerini sınıfta topluyolardı şimdi girişte herkese küçük bir poşet verdiler telefon bozuk para herşeyini onun içine koyup isim yazıyosun falan amaaan birsürü curcuna ben hepsini eşime verip girdim uğraşmadım yanında kimse olmıcaksa hiç götürme bunları derim ben

yok onlar normal de
silaha güldüm ben :60:
kalaşnikofumlan gidicim ben:24::23::55:

bi şey daha sorcam
kutucuk işaretleme şeysini her sorudan snra mı yapsammmm yoksa birktirp de mi yapsam :27:
zaman kazanmak açısından hngisi dğru adım olur ki
öss de nabmıştm hiç hatrlamıyorm,6sene geçti :18:
ben önceden tek tek yapıyodum son sınavda biriktirip yaptım sanırım zaman açısından bu daha iyi tekrar tekrar bi ona bi ona dönmüyosun

sınav bu haftasonu mu canım
hehe silahı bence mecburen yazmışlardır biri çıkıp yazmamışsınız demekki yasak değil diyip gelmesin diye heralde:1: biliyosun artık iki silahla gezebilicez

Son düzenleme:
ay kimisi diyor ales çok kolay
azck denem çözsen barajı geçersin
kimisi de (karşı komşu kızı) kaç kere girdği halde kazanamamş
moralim bozldu sçma sapan kafam
tm gçmş yıl sorularını çözdm sayılır (2007den bu yana ,7-8 sınav oluyor)
yapamadklarımın çözmlerini inceledim vs ama yine de korkuyorum
süreli çalışmadım,galiba ondan bu korkum:5:

slm kızlar
barbicim allah kavuştursun askerine
ben de erzurumdan mezunum
sadece soğuk zor gelcektir heralde sevdiceğine bol bol çorap alsaydın

Back
X